Mioty urodzone - rok 2010 - Miot M of Anahata - 10 marca 2010 - rezerwacje strona 9
susurrement - Pon Kwi 12, 2010 13:14
chyba się popisuje, niedobry Misha bo w domku jadł grzecznie, siadał sobie na brzegu miseczki i tak słodziutko taplał jęzorkiem to największy żarłok z maluszków, więc pamiętam jego akcje
klaraurs - Pon Kwi 12, 2010 21:31
susurrement napisał/a: | pewnie nie możecie się już doczekać swoich małych Przyjaciół? | A żebyś wiedziała. Jeszcze niecałe 2 dni i moje maleństwo będzie w domu
Niamey - Pon Kwi 12, 2010 22:08
klaraurs, możemy się jakoś umówić w środę o 17? Jakby co to pisz pw
susurrement - Śro Kwi 14, 2010 18:06
no i pojechały
Maja, Moduł, Moon i Migotka są już w nowych domkach.
na transport do Gdańska czeka jeszcze Mari.
strasznie szybko ten czas zleciał, smutno mi bez moich wnusiów..
czekam na zdjęcia i wieści jak czują się malce
agacia - Śro Kwi 14, 2010 19:08
Mishka z dnia na dzień coraz bardziej szalony Właśnie próbuje wciągnąć sznurek od spodni do kieszeni, a przed chwilą wyciągałam mu z paszczy mój cienkopis . Sypia z Colinem w hamaku, a Irys udaje dorosłego i poważnego
Niamey - Śro Kwi 14, 2010 19:22
Maluchy siedzą u mnie na kolanach i są miziane Migotka to miziak, wygodnie się usadowiła i czekała na głaskanie, a panna numer dwa woli zwiedzać i biegać. Są śliczne, słodkie i urocze
justrzna - Śro Kwi 14, 2010 19:44
Moduł właśnie siedzi u mnie w rękawie i odpoczywa po dniu pełnym wrażeń. Poznał się już z młodszymi członkami stadka - Panowie szybko się dogadali Starszyznę przedstawię mu jutro.
klaraurs - Śro Kwi 14, 2010 21:33
Maja dotarła szczęśliwie. Poniżej kilka zdjęć z krótkiego zapoznania się. Małą najbardziej fascynują ogony - chodziła za dużymi i wąchała im ogony.
Niamey - Śro Kwi 14, 2010 21:45
"no pokaż ten ryjek"
No a poza tym: braciszek Jego siostry śpią u mnie na kolanach
susurrement - Śro Kwi 14, 2010 22:06
klaraurs, cudowne!
edit: mam jeszcze jedną serdeczną prośbę, poza zrobieniem zdjęć maluszkom, do Was. czy moglibyście zważyć maluszki? byłabym ogromnie wdzięczna!
jak na razie wiem jedynie, że Moduł waży 152g.
u mnie jest jeszcze moja Miracle i Mabelle oraz Mari, więc je również zważę
agacia - Czw Kwi 15, 2010 12:50
Ja w końcu kupiłam wagę, ale nie kupiłam baterii do niej Ale kupie dzisiaj jak będę wracać z uczelni A w bonusie zdjęcie Mishy z Colinem. Więcej fotek w moim temacie.
Niamey - Czw Kwi 15, 2010 18:44
O mamusiu, jakie słodziaki Muszę pomyśleć o jakichś zdjęciach...
Szczury praktycznie już połączone, jeszcze od czasu do czasu jakieś przewalanki, ale wiadomo - maluchy to nie są aniołki - tylko tak wyglądają No i Migotka mnie ugryzła w język uznała, że to apetyczny kąsek
justrzna - Czw Kwi 15, 2010 19:35
Misha z Colinem wyglądają cudnie. Wklejam kilka obiecanych fotek Moduła
agacia - Czw Kwi 15, 2010 20:08
Moduł też cudny
Maja - Czw Kwi 15, 2010 20:21
Co zdjęcie to ładniejsza mordka i wszystkie takie "tylko mnie kochaj" Śliczne skarby- powodzenia w ogarnianiu juniorków
|
|
|