To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon

baradwys - Sob Lut 27, 2010 16:09

ja na całe szczęście jestem trzecia ^^ aczkolwiek i tak na 60 % wiem który mi przypadnie ^^
gratis - Nie Lut 28, 2010 12:39

A jak wygląda teraz lista rezerwacyjna?

Yyyy.... Bo ja już nic nie wiem /dojrzałam/ czyli która jestem na liście ? :>

baradwys - Nie Lut 28, 2010 12:41

Off-Topic:
gratisiaku :* :* :*

lista wygląda tak że jesteś druga do wyboru ^^

gratis - Nie Lut 28, 2010 12:45

hm ^^ Ja mówię. że chce dużo ciapek :mrgreen:
Off-Topic:

/chcę też usiąść na spokojnie przy MOIM własnym laptopie i przeczytać temat od początku, ale jak widac chyba za dużo oczekuję od 'mojego' domu/

baradwys - Nie Lut 28, 2010 12:47

gratis, zdjęcia masz na 13 str :P innych nie ma...
gratis - Nie Lut 28, 2010 12:53

Iiii, chyba już pójdę, bo się rozpiszczę nad blazedem, a później zapłaczę z różnych przyczyn

Off-Topic:
pisał to gratis, proszący o wszelkie informacje by sms, ponieważ jest odcięty od świata na czas nieograniczony do odwołania

Jeśli Believe zdecydowała by się na drugiego silverka, byłoby cudownie, jeśli nie się nie określam, ale chcę ciapki [stadko zrobiło mi się monotonne :P ]

baradwys - Nie Lut 28, 2010 12:57

więc któraś z nas się zapłacze...
Bel - Nie Lut 28, 2010 15:16

któraś napewno bo 100% blazed.... :roll:
baradwys - Nie Lut 28, 2010 15:18

więc coś czuję że będę to ja...
Bel - Nie Lut 28, 2010 15:32

Shy_Lady, nie ma co się już załamywać.Nie ma jeszcze rezerwacji dużo może się zmienić :)
baradwys - Nie Lut 28, 2010 16:40

nie wydaje mi się by tak było...
L. - Nie Lut 28, 2010 22:08

Hej Wam :D
Niestety teraz będę trochę rzadziej na forum ze względu na naukę.

Niektóre maluchy mimo zamkniętych oczu próbują już urządzać sobie wycieczki po diunie. Dzisiaj widziałam pełzającego silver blazedzika - uroczo wyglądał :serducho: Bardzo mu kibicowałam, aby bez pomocy Opy wrócił do koszyczka i udało się!
Jakiś standardowo agutowy maluchy ma mega motorek w pupce. Muszę zawsze na niego uważać, aby mi nie spadł, bo wierci się i biega niemiłosiernie.

Ogólnie quleczki są bardzo pocieszne i dają mi mnóstwo radości. Jeszcze 2 dni i pierwszy termin otwarcia oczek :mrgreen:

Lavi - Nie Lut 28, 2010 22:18

A ja nie zapomnialam aparatu, jestem z siebie dumna :DD

Blazedzik jest wspaniały :serducho: Gdyby to był październik, to już byłby mój :twisted:

Bel - Nie Lut 28, 2010 22:23

Lavi, a tak będzie mój :] hehehehe wszystko się okaże po sesji indywidualnej :mrgreen: już czekam z niecierpliwością :DD
Tatuś maluchów "sklockowiał" i waży 721 gram :]

Lavi - Nie Lut 28, 2010 22:28

believe_86, to Ci go ukradnę jak podrośnie, haha! I zamiziam na śmierć :mrgreen: Nie no, mam słabość do blazedów, stąd te moje słowa^^ Zazdraszczam przyszłemu domkowi :]