Mioty urodzone - rok 2010 - Miot P of Anahata
mrófka - Pią Lut 12, 2010 01:44
wuwuna, aha no i znowu rozjaśniłaś mi ciemność .. moje wątpliwości zostały rozwiane.. i teraz już wiem co oznacza plamka na brzuszku mojej Primulki
Anouk - Sob Lut 13, 2010 21:25
To już pojutrze, pojutrze...
Anonymous - Pon Lut 15, 2010 15:11
Wybaczcie, ale niestety nie będzie zdjęć... Kolega miał mi przynieść wczoraj aparat, nie przyniósł... Renowy miał wziąć dziś od kuzynki, ale miała w weekend 18nastkę i stwierdziła, że jeszcze nie zgrała fotek. Także przepraszam, ale niestety nie mam czym zrobić.
Anonymous - Pon Lut 15, 2010 15:15
Ren, wiem, że masz zapie*psz nieziemski, ja takoż, ale jak ci się chce i masz czas, to zadzwoń w parapet i wpadaj do mnie, weźmiesz se mój aparat, czy coś.
Anonymous - Pon Lut 15, 2010 15:43
mataforgana, najlepiej by było jakbym pstryknęła i by się pojawił . Jeśli Renowemu nie uda się jutro przynieść, to postaram się wpaść.
Anonymous - Pon Lut 15, 2010 15:52
chętnie bym podjechała i ci go podrzuciła, a przy okazji poobśliniała na żywo smarkaterię, ale jestem znów na L4 i mam przeboje z raną po operacji, więc wycieczka na Wildę raczej chwilowo odpada...
mrófka - Wto Lut 16, 2010 17:14
a tam zdjęcia ważne oby kluski zdrowo rosły
buziaki dla tych małych srajdulków a dla Primulki największejsze
Anonymous - Wto Lut 16, 2010 17:59
Się wkurzyłam i kupuję aparat . Także foty będą na pewno jak przyjdzie, może uda się wcześniej
Anouk - Wto Lut 16, 2010 18:06
Ua, cudnie U maleństw mam nadzieję wszystko dobrze Nie wierzę, że to już prawie 3 tygodnie...
Anonymous - Wto Lut 16, 2010 18:50
U maluchów wszystko w jak najlepszym porządku . Zaczynają się już wspinać, Redzia już nigdzie się nie uchowa . Ciamkają też stały pokarm
Jest też trochę drobnych zmian w znaczeniach:
Paradoks jednak jest selfem
Poezja jest malutkim berkiem (takim tycim)
Pan M5 jest jednak selfem
Pepe też jednak jet selfem
Na początku wydawało mi się, że mają te kilka włosków berkowych, ale jednak nie
W tym tygodniu postaram się wszystkim wysłać umowy. Proszę też o informację co do sposobu odebrania malucha.
mrófka - Wto Lut 16, 2010 23:19
Ren, napisała - U maluchów wszystko w jak najlepszym porządku . Zaczynają się już wspinać, Redzia już nigdzie się nie uchowa . Ciamkają też stały pokarm
jupiiii już niedługo małe pierdzioszki będą gotowe do zwiedzania swoich nowych domków
Anouk - Śro Lut 17, 2010 12:57
Jesu jakie one są pewnie duże Mrr, byle do marca!
mrófka - Śro Lut 17, 2010 18:08
Anouk, też tak myślę i wyczekuję już jak kura na grzędzie
Anonymous - Śro Lut 17, 2010 20:47
spoko, reniut u mnie dziś była i wzięła aparat, więc możecie zacząć mędzić o foty
babyduck - Śro Lut 17, 2010 20:59
Re-eeen! Focisz?
|
|
|