To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009

L. - Nie Sie 30, 2009 21:16

wuwuna napisał/a:

Wyniki VII Wystawy we Wrocławiu:

Najlepsza samica uszy standard: Hana RM
Najlepsza samica sierść standard: Rei Yuu RT

Najlepszy samiec sierść rex II miejsce: Imp EM
Samiec z najlepszym znaczeniem: Kobra Kazoo EM
Najlepsza samica point: Hana RM
Best In Show Female: Hana RM

Nominacje do CWC:
[..] Hana RM

Championem Polski został [..] Hana RM.

Hana przeszła moje najśmielsze oczekiwania! Ale w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.
Jestem z niej straszliwie dumna! :serducho:
I niesamowicie się cieszę, że Reicia pomimo swojej główki została doceniona :)

No i Szafirowe wnuki również pokazały klase :)

GRATULACJE zwycięzcom.
Wunia powiedz Ramudilce, że ja również bardzo się cieszę i siostra pozdrawia :}

Cieszę się, że mogłam poznać nowe osoby.
Dziękuję Azi za organizacje a także jej i Wuniaczkowi za sędziowanie.

ps. i zalbiowy TŻ jest beee :P bo nie chciał się do mnie przytulić na pożegnanie ;(
nie to co heniuś i pixel - przynajmniej dwóch porządnych facetów było, no :mrgreen: :mrgreen:

Naixinka - Nie Sie 30, 2009 21:40

Janis mnie urzekł, a Equus jest cudowny, cieszę się, że wygrał w kategorii szczur publiczności. Ogólnie czuję niedosyt bo myślałam, że zobaczę jakiegoś fuzza, i myślałam też, że będzie więcej ogonków. Jedyne moje zastrzeżenie jest co do miejsca, ciemnawo tam było, zwłaszcza tam gdzie była Sasanka z Dafne. Już zapowiedziałam TŻ, że za rok znowu się wybieramy, może nawet jako wystawca ;)

gratis - Nie Sie 30, 2009 21:51

Viss, my też mamy 4 nagrody :P

Łaaaa! Było CUDOWNIEEEEEE!
jak zawsze, z Wami :DD
buziaki od chłopaków, dziękujemy za dobrą zabawę, genialną organizację, miłą atmosferę, srogośc ocen i ostateczne wyniki :*

ach i chciałam podziękowac Heniokowi
czasami zapominam jakie cudo mam w domu, dzięki za przypomnienie ile moja szyszka dla mnie znaczy :)

zalbi - Nie Sie 30, 2009 21:57

L. , do mnie też nie chciał sie przytulic =P

a tak w ogóle, to ja dopiero co wróciłam do domu =P

na wystawie było świetnie.. atmosfera i ludzie na prawdę super. kto nie był niech żałuje.

i dzięki pixel za pomoc w pociągu, gdyby nie Ty to do tej pory przeciskalibyśmy się między ludzmi w przedziałach =]

edit: jak wrzucę zdjęcia na fotosika to wstawię linka..

pixel - Nie Sie 30, 2009 22:04

Cytat:
i dzięki pixel za pomoc w pociągu, gdyby nie Ty to do tej pory przeciskalibyśmy się między ludzmi w przedziałach =]

Pare ludzi dostało z tych toreb, jeden rzucił wulgaryzmem... jakoś poszło :mrgreen:

Oli - Nie Sie 30, 2009 22:10

Viss napisał/a:
Oli, gratki 4 nagród. :mrgreen:
5 :wink: :P
jestem już w domu i padam na pysk, więc przeniosę się do łóżka.

Dziękuję wszystkim za udział, Azi za super organizacje, przenocowanie i w ogóle anielską cierpliwość (zwłaszcza do mnie :twisted: ). Mam chrypę, bo oczywiście wszędzie mnie było pełno i głośno. :mrgreen: Mam nadzieję, że nie uznacie mnie jednak za wariatkę (którą jestem ale ciiii).

[ Dodano: Nie Sie 30, 2009 23:12 ]
L. napisał/a:
nie to co heniuś i pixel - przynajmniej dwóch porządnych facetów było, no :mrgreen: :mrgreen:
oj tak, tak - mnie wprawdzie heniok nie przytulał, bo miał zajęte ręce, ale pixel i owszem, a zalbiowy wraz z zalbi się zmyli bez pożegnania ze mną i ogólnie wielki foch z mojej strony! :] :P
L. - Nie Sie 30, 2009 22:18

Oli napisał/a:
przenocowanie i w ogóle anielską cierpliwość

tak, tak! WIELKIE dzięki Azi :*

Oli napisał/a:
nie uznacie mnie jednak za wariatkę (którą jestem ale ciiii).

misiaczki pobudka, czas wstać :P P
:rotfl:

Oli - Nie Sie 30, 2009 22:20

niieeee, to idzie "hej miśki, czas wstać!" :hahaha: http://kubus1307.wrzuta.p...p1rXi/hej_miski kocham mój budzik w telefonie :mrgreen:
gratis - Nie Sie 30, 2009 22:23

Oli, to było piękne, następnym razem Cię wycałuję za urozmaicenie poranka xD
Oli - Nie Sie 30, 2009 22:24

cała przyjemność po mojej stronie. ;) jak ktoś jest szajbus, to zaraz w koło się wszyscy cieszą :-P
gratis - Nie Sie 30, 2009 22:34

no :serducho: nasza Ty :mrgreen:

a swoją drogą fakt, fakt, muszę powiedziec, że mamy taaaaakiiich mężczyzn :DD Heniok wie, Pacyfkowemu mówiliśmy już na ostatnim pokazie, ale pixelowi powiem, że fajny jest strasznie i mamy nadzieję, że będziesz częsciej bywał na wystawach :D
a zalbiowemu już mówiłam, że jeszcze kilka wystaw i mu odkręcimy każdy błędny stereotyp :lol:

Oli - Nie Sie 30, 2009 22:39

gratis napisał/a:
a zalbiowemu już mówiłam, że jeszcze kilka wystaw i mu odkręcimy każdy błędny stereotyp :lol:
:twisted: oj taaak :muhaha:
L. - Nie Sie 30, 2009 23:03

gratis napisał/a:
mówiliśmy już na ostatnim pokazie, ale pixelowi powiem, że fajny jest strasznie i mamy nadzieję, że będziesz częsciej bywał na wystawach :D

dokładnie, tak, tak ;DD

pixel - Nie Sie 30, 2009 23:17

Sfixowałyście boście mało chłopów na forum macie :P

Co do następnej wystawy... pomyślimy :wink:

L. - Nie Sie 30, 2009 23:18

a następna to chyba u mnie? :DD