Mioty urodzone - rok 2009 - Miot C Happy Feet - Malce w nowych domach
mc - Śro Mar 18, 2009 11:16
Dory napisał/a: | Asia, foooty |
Ja też apeluje o foty!
Biała - Śro Mar 18, 2009 11:23
Maluszki są przepiękne tym bardziej, że mam słabośc do skarpeciaków
Azi - Śro Mar 18, 2009 14:36
Viss, zapomniałam napisać! Krecik się otworzył na świat, chociaż wczoraj wyglądał jak mocno zmulony jeszcze miał nieco pozlepiane oczka. Fotki jak się uda będą dzisiaj
Dacie mi wrócić do domu z pracy i zjeść obiad? Azi głodna = Azi zła
Badoha - Śro Mar 18, 2009 14:54
Azi napisał/a: | Dacie mi wrócić do domu z pracy i zjeść obiad? | No dobra niech Ci będzie
Azi - Śro Mar 18, 2009 19:30
No to mamy troszkę zdjęć. Kolejne najwcześniej w poniedziałek
Najpierw indywidualne:
Cavanah - Viss - 31 gram
Czosnek - Dory - 31 gram
Cynamon - mataforgana - 31 gram
Chili - Badoha - 30 gram
Chrupka - Frag - 31 gram
Cykoria - moje - 33 gramy
Cukinia - Martek - 31 gram
Curry - mc - 29 gram
Ciapka - Frag - 31 gram
Ogólnie maluchom już ciężko zrobić fotki, a najbardziej sie rozruszał Cavanah, a zaraz za nim Cykoria Myślałam, że już im tych fotek nie zrobię. Najgrzeczniejszy był chyba Czosnek.
Ogólnie maluchy biegają, rozrabiają, tropią mamę, powoli zaczynają się kotłować i podgryzać ziarenka. Chrupka dzisiaj odkryła kolbę, ale raczej jako drabinkę niż pożywienie
A tu jeszcze najpierw kolorystycznie:
A potem z podziałem na płcie:
Anouk - Śro Mar 18, 2009 19:33
Boskie Zazdroszczę przyszłym właścicielom.
mc - Śro Mar 18, 2009 19:35
Azi, dziękujemy
Maleństwa śliczne! Rozpłynęłam się, a moja mała oczywiście najchudsza
edit:
A to zdjęcie najbardziej mi sie podoba http://www.fotosik.pl/sho...19f728d0dd19d8f
Azi - Śro Mar 18, 2009 19:39
mc, przez to zdjęcie przepływa moja krew i łzy ile się trzeba namęczyć, żeby te wierciogonki obfocić!
Martuha - Śro Mar 18, 2009 20:13
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po prostu piękne! A moja Cukina...tfu ,tfu.Normalnie nic dodać nic ująć,Azi poprawiłaś mi parszywy dzień,zasnę z uśmiechem na twarzy
Badoha - Śro Mar 18, 2009 20:27
http://www.fotosik.pl/sho...4d4b3f80e7e3b99 Moje maleństwo Już nie możemy się na nią doczekać
Azi dziękuję za fotki i za opiekę nad maluchami
Azi - Śro Mar 18, 2009 20:48
Martek napisał/a: | Azi poprawiłaś mi parszywy dzień,zasnę z uśmiechem na twarzy |
Cytat: | Azi dziękuję za fotki i za opiekę nad maluchami |
cała przyjemność jak dotąd po mojej stronie
Anonymous - Śro Mar 18, 2009 21:08
O jesssu, jessuuu, zacmokaliśmy się z Michałem Nasze Kermicio jest takie piękne!
nezu - Śro Mar 18, 2009 22:11
Ja tylko na chwilę, z cudzego kompa...
Czy ja mam urojenia wzrokowe czy CAŁY miot jest non agouti?
Fuzzy są strasznie ciemne, wyglądają jak Oti za młodu a on był czarny.
Normalnie zonk totalny.
Szanse na coś takiego są bardzo niewielkie, ale są i jak widać w miocie C tata rządzi.
Heh, piekne!!
Strasznie jestem dumna z Sasanki że takie cudne dzieci urodziła...
Nie wiem które ładniejsze.
Może jeszcze dopiszę, że fuzzy w tej linii jak zawsze ładnie omszone. No cudny miocik azi!
Aż mi się przypomniały moje początki i moja wyśniona, wymarzona, wyczekana czarna self Fabisia..
Cavanah i pozostałe czarne dumbusie są takie podobne...
nutaka - Śro Mar 18, 2009 23:09
cuda!
Azi - Czw Mar 19, 2009 08:00
nezu, no właśnie ja też myślałam, że mam urojenia... Tylko że cała trójka fuzz była mocno jaśniejsza od czarnuszków standardowych zanim jeszcze dostała futerka...
poza tym to moje dziewczyny mają talent - wszystko albo nic - miot B - wszystko rexy, wiec miot C może być wszystko non-agouti
|
|
|