To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY

L. - Nie Lip 20, 2008 14:49

Justka1, są rozczulające :D
Cudownie klusie na prawdę.
A ten co ssał rodzenstwo :shock: :| :mrgreen:

Oli - Nie Lip 20, 2008 15:17

Justka1 napisał/a:
Hehe,tylko dziecko uśpiłam,tylko uśpiłam :P :D .

Taaa... Zmiażdżyłaś ją i zrobiłaś z niej myszoskoczka (te długaśne łapy :serducho: ). :] Normalnie jakby mówiła "Yyyy, hyyyy, glyyy, hełp...?"

Justka1 - Nie Lip 20, 2008 15:28

Ona spała :> ,wiec to sie tylko tak wydaje :P .Krzywda sie dziecku nie dziala.
Ha,ja wiem,ze ktos zdradzil,ze ja lubie mietosic i tarmosic szczury ale bez przesady :D .
Mietosze dlatego,zeby je takze przygotowac na takie traktowanie w razie jakby poszły do domku,w ktorym beda takze tarmoszone i duzdane :> .
A ogolnie sami strasznie mocno gryza wiec cos za cos :D .
Oczywiscie sobie zartuje ;) .Dzieciom sie krzywda nie dzieje.Bessi sie poprostu ladnie przytulila wczesniej zasnawszy mi w dloni ;) .

Oli - Nie Lip 20, 2008 15:35

Justka1 napisał/a:
Ha,ja wiem,ze ktos zdradzil,ze ja lubie mietosic i tarmosic szczury ale bez przesady :D .

Mnie nikt nie zdradził, sama widziałam. :mrgreen:

Savash - Nie Lip 20, 2008 16:55

:mrgreen: Berberowe uszy jak marzenie :mrgreen: i już niedługo będą przeze mnie wycałowane... już nie moge się doczekać!!! Normalnie nie mogę!
Justka1 - Nie Lip 20, 2008 23:14

Ren-obiecalam ;) .

http://pl.youtube.com/watch?v=DfiXg5xfgrA

Oli - Nie Lip 20, 2008 23:19

:lol: Najlepsza zabawa to zabawa w ganianego! :lol:
wuwuna - Pon Lip 21, 2008 00:06

Bijou,torpedowiec.... :mrgreen:
Savash - Pon Lip 21, 2008 17:10

:lol: śmiga jak błyskawica.
Anonymous - Pon Lip 21, 2008 19:31

MOJA :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Savash - Pon Lip 21, 2008 21:25

Ekhem.. no właśnie... To ja też chce film! Też!!! Z Berberowymi uszami w roli głównej! :lol: Baaaardzo ładnie proszę :mrgreen:
Justka1 - Wto Lip 22, 2008 22:36

Pora sie po malu zegnac z maluszkami :( .To chyba ostatnie fotki tych co jada w niedziele.Mam nadzieje,ze dalsze fotki bedzie mozna znalezc w dzialach przyszlych domkow ;) .
Bowdunia,bardzo kochana,do czlowieka lgnaca dziewczynka.Woli wchodzic na reke niz biegac z rodzenstwem.

Bessi,troche do czlowieka ale jednak troche czegos poszukac :) .Taka jest.Pogniewala sie,ze nie jej robilam najpierw zdjecia i sobie poszla :) .Ale ogolnie kochana samiczka,bardzo spokojna,tuląca sie w rece jak sie ja trzyma ;) .

Bijou,explorator coraz wiekszy.Biegala by tylko i psocila.Podskoki,szalenstwa to w jej stylu :) . Do czlowieka wraca jak sie nabiega i chce wrocic do klatki,wtedy pieknie zaczepia np ucho,co by ja wlozyc spowrotem :) .

Berber,chlopiec troche niezalezny ale ladnie przybiega do czlowieka jak biega sam(do fot :P ).Grzeczny ale ma sporo adhd :) ,bardzo wesoly.Lubi siedzenie w dloni i mizianie.. :serducho: I ma ogrooomne uszyska,mamusiowe ^^ .

Oraz...jak bardzo moze sie objeść dziecko :roll: .Moja Bayame :| .

PAdly mi baterie,wiec reszta dzieci pozniej ;) oraz filmik z Berbusiowymi fruwajkami :serducho: .

wuwuna - Wto Lip 22, 2008 22:58

Justka1 napisał/a:
Bowdunia,bardzo kochana,do czlowieka lgnaca dziewczynka.Woli wchodzic na reke niz biegac z rodzenstwem.
naręczna panienka :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Justka1 - Wto Lip 22, 2008 23:41

Berberowe fruwajki :) Filmik.
http://pl.youtube.com/watch?v=sBFoUI_7zyU

Savash - Śro Lip 23, 2008 00:01

:serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho:
Moje fruwajki... moje moje moje... och jak ja już bym chciała by była niedziela.