Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -B- Rattie's Love-DRUGIE URODZINY
L. - Nie Lip 20, 2008 14:49
Justka1, są rozczulające
Cudownie klusie na prawdę.
A ten co ssał rodzenstwo
Oli - Nie Lip 20, 2008 15:17
Justka1 napisał/a: | Hehe,tylko dziecko uśpiłam,tylko uśpiłam . |
Taaa... Zmiażdżyłaś ją i zrobiłaś z niej myszoskoczka (te długaśne łapy ). Normalnie jakby mówiła "Yyyy, hyyyy, glyyy, hełp...?"
Justka1 - Nie Lip 20, 2008 15:28
Ona spała ,wiec to sie tylko tak wydaje .Krzywda sie dziecku nie dziala.
Ha,ja wiem,ze ktos zdradzil,ze ja lubie mietosic i tarmosic szczury ale bez przesady .
Mietosze dlatego,zeby je takze przygotowac na takie traktowanie w razie jakby poszły do domku,w ktorym beda takze tarmoszone i duzdane .
A ogolnie sami strasznie mocno gryza wiec cos za cos .
Oczywiscie sobie zartuje .Dzieciom sie krzywda nie dzieje.Bessi sie poprostu ladnie przytulila wczesniej zasnawszy mi w dloni .
Oli - Nie Lip 20, 2008 15:35
Justka1 napisał/a: | Ha,ja wiem,ze ktos zdradzil,ze ja lubie mietosic i tarmosic szczury ale bez przesady . |
Mnie nikt nie zdradził, sama widziałam.
Savash - Nie Lip 20, 2008 16:55
Berberowe uszy jak marzenie i już niedługo będą przeze mnie wycałowane... już nie moge się doczekać!!! Normalnie nie mogę!
Justka1 - Nie Lip 20, 2008 23:14
Ren-obiecalam .
http://pl.youtube.com/watch?v=DfiXg5xfgrA
Oli - Nie Lip 20, 2008 23:19
Najlepsza zabawa to zabawa w ganianego!
wuwuna - Pon Lip 21, 2008 00:06
Bijou,torpedowiec....
Savash - Pon Lip 21, 2008 17:10
śmiga jak błyskawica.
Anonymous - Pon Lip 21, 2008 19:31
MOJA
Savash - Pon Lip 21, 2008 21:25
Ekhem.. no właśnie... To ja też chce film! Też!!! Z Berberowymi uszami w roli głównej! Baaaardzo ładnie proszę
Justka1 - Wto Lip 22, 2008 22:36
Pora sie po malu zegnac z maluszkami .To chyba ostatnie fotki tych co jada w niedziele.Mam nadzieje,ze dalsze fotki bedzie mozna znalezc w dzialach przyszlych domkow .
Bowdunia,bardzo kochana,do czlowieka lgnaca dziewczynka.Woli wchodzic na reke niz biegac z rodzenstwem.
Bessi,troche do czlowieka ale jednak troche czegos poszukac .Taka jest.Pogniewala sie,ze nie jej robilam najpierw zdjecia i sobie poszla .Ale ogolnie kochana samiczka,bardzo spokojna,tuląca sie w rece jak sie ja trzyma .
Bijou,explorator coraz wiekszy.Biegala by tylko i psocila.Podskoki,szalenstwa to w jej stylu . Do czlowieka wraca jak sie nabiega i chce wrocic do klatki,wtedy pieknie zaczepia np ucho,co by ja wlozyc spowrotem .
Berber,chlopiec troche niezalezny ale ladnie przybiega do czlowieka jak biega sam(do fot ).Grzeczny ale ma sporo adhd ,bardzo wesoly.Lubi siedzenie w dloni i mizianie.. I ma ogrooomne uszyska,mamusiowe .
Oraz...jak bardzo moze sie objeść dziecko .Moja Bayame .
PAdly mi baterie,wiec reszta dzieci pozniej oraz filmik z Berbusiowymi fruwajkami .
wuwuna - Wto Lip 22, 2008 22:58
Justka1 napisał/a: | Bowdunia,bardzo kochana,do czlowieka lgnaca dziewczynka.Woli wchodzic na reke niz biegac z rodzenstwem. | naręczna panienka
Justka1 - Wto Lip 22, 2008 23:41
Berberowe fruwajki Filmik.
http://pl.youtube.com/watch?v=sBFoUI_7zyU
Savash - Śro Lip 23, 2008 00:01
Moje fruwajki... moje moje moje... och jak ja już bym chciała by była niedziela.
|
|
|