Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "M" Rat's Troop - FOTY str.7
Jezi - Wto Lut 05, 2008 21:35
Czwartek wieczór, trudno mi ustalić dokładnie godzinę bo to zależy kiedy mój brat wróci ze szkoły. Całą kasę przywiozę od razu.
Semena - Śro Lut 06, 2008 09:43
Hej, dziewczyny, podejrzewam, że historia z tymi zaliczkami związana jest z Dorą, tak? Nezu, wiem, ze jesteś zdenerwowana, ale myślę, że Dorze też się świat zawalił. Skoro mieszka z mamą, to jest od niej zależna, również od jej "fochów", jak to nazwałaś. Nie atakujmy jej za wyczyny rodziców. Trzeba jej współczuć. Wszyscy są zdegustowani, pewnie zszokowani i zawiedzeni, myślę, że to samo dotyczy Dory, z tym, że ona pewnie do tego jest zawstydzona. Dogadajcie sie jakoś, ale nie obwiniajcie bez sensu. Sytuacja jest trudna, dziwna, kłopotliwa, co nie znaczy, że należy sobie skakać do oczu. Wierzę, że wszystko sie wyjaśni.
gratis - Śro Lut 06, 2008 21:41
Właśnie wysłałam przelew
Powinnaś zaksięgować wpłatę jutro : )
ach... tylko co z umową, bo nie doszła mi jeszcze. Nawet jeśli by przyszła jutro, a ja do 13. bym tego nie wysłała (oczywiście priorytetem) może nie dojść na piątek...
Czy przesłać Ci samą kopię dowodu?
sachma - Śro Lut 06, 2008 21:52
gratis, dostaniesz wszystko z malym i mi odeslesz - umowa czeka u mnie ale co jestem na poczcie nie mam czasu zeby stac w tych g... kolejkach
gratis - Śro Lut 06, 2008 21:55
aa... to jak tak to spokojnie
/P.S. masz kontakt z EmDżej? muszę jej trochę potruć /
sachma - Śro Lut 06, 2008 22:24
gratis, Em Dzej jest w gorach, nie ma neta, mam do niej komorke, wysle ci nr na PM, z tego co mi mowila odbierze maluchy w niedziele.
gratis - Śro Lut 06, 2008 22:26
yhym Dzięki Sachma, będę wdzięczna
sachma - Czw Lut 07, 2008 19:48
i jak maluszki?
z tego co wiem Malicia potrzebowala kilku godzin zeby przywyknac do tego ze nie mam mamy i cioc tylko wielkie obce baby ktore ja ciagle obwą:cenzura:ą mam nadzieje ze Makabra i Morfi poradza sobie lepiej
Jezi - Pią Lut 08, 2008 15:57
Morfi ma się dobrze:) chłopaki zrobili się trochę delikatniejsi. Wciąż go chcą obwąchiwać ale Morfeusz zamiast bić się (jak na początku) znosi to ze spokojem i tylko czasami piszczy. Całą noc dzisiaj spał ze Skwarkiem w domku:) Jeśli chodzi o mnie to raczej zachowuje się: puść-mnie-kobieto-mam-ważniejsze-rzeczy-do-roboty!. Dopiero teraz zauważyłam jacy moi chłopcy są duzi Oo Morfeusz to 1/2 ich tyłka Oo
gratis - Pon Lut 11, 2008 17:06
Matrix.. hm.. cuudo
a bobovita warzywka z indyczkiem są jak nabardziej cacy i ulubiony fioletowy śpiworek, w którym przesiaduje większość dnia
nie zapuszcza się daleko, teraz mi siedzi pod włosami, bo narazie nie chce wybiegać na pokój
Em Dżej - Pon Lut 11, 2008 19:03
Maine i Montana w porządku. Podczas podróży się rozszalały, ale jak weszłyśmy do domu to struchlały ale zaraz potem było już fajnie. Wczoraj cały wieczór spały u mnie w kieszeni, a potem do rana w domku. Zwiedziły już hamak i rurki, ale niezbyt biegają, bo ciągle śpią! Teraz na przykład śpią w poduszce na moim łóżku, a wcześniej spały w bluzie. Trochę się jeszcze boją, ale na pewno szybciutko się ośmielą I rzeczywiście z nich bliźniaczki - wszystko robią razem identycznie ale już zaczyna mi się wydawać, że je rozróżniam
gratis - Pon Lut 11, 2008 19:38
Dzięki EmDżej jeszcze raz
sachma - Pon Lut 11, 2008 20:48
wy sie cieszcie ze na razie nie biegaja po pokoju bo jak u mnie biegaly to nie nadarzalam za ich pomyslami bo przeciez wszystko jest jadalne, bo przeciez na wszystko trzeba wejsc, ale na szczescie po pol godziny sie meczyly i szly spac - w sianie spaly zaraz po tym jak wygryzły dziurę w woreczku z siankiem
nutaka - Pon Lut 11, 2008 21:19
ojjejkuu kupiłam juz wszystko dla szczurków ale nie moge zadnych znalezc postanowiłam ze po Wielkim Poscie przyjme pierwszego szczurka;pmoze ktos wie o jakims miocie zapowiadanym na ten termin??Prosze o pomoc
sachma - Pon Lut 11, 2008 21:22
miot I w EM powinien byc - niedawno bylo krycie. kiedy sie post konczy? bedzie miot P u nas w Rat's Troop.
|
|
|