To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?

Anonymous - Wto Sie 26, 2008 20:14

zamówiłam 2 tyg temu "meble" w acrorats i jak do tej pory to ni widu ni słychu..
marhef - Czw Wrz 11, 2008 01:10

Właśnie zamawiam trzy poidła Ferplastu.
Dla odmiany w Krakvecie a nie w Planecie Zoo.
Okazało się bowiem, że za takie same poidła z przesyłką w Krakvecie zapłacę 41,19 zł, w Planecie natomiast będzie to 51 złotych!
Ciekawa jestem, jak u nich z szybkością realizacji zamówienia.

zasadzkas - Czw Wrz 11, 2008 09:25

Całkiem porządnie, jestem klientką krakvetu odkąd mam sukę. Kiedyś nie mieli rogza, którego chciałam i to trwało, ale zrobili mi zwrot, tylko dlatego, że zmieniłam zdanie, co bardzo sobie chwalę.
Anonymous - Czw Wrz 11, 2008 10:01

Złego słowa na nich nie mogę powiedzieć, szczególnie, że jak pokpili sprawe z transporterem, to wysłali mi nowy i za darmo. Solidna firma i dobry kontakt.
Oli - Czw Wrz 11, 2008 12:22

Oj tak, ja w krakvecie zamawiam karmę dla psów (wychodzi najtaniej ze wszystkich sklepów internetowych) i zawsze jest super.
PALATINA - Czw Wrz 11, 2008 12:30

Olimpia napisał/a:
Oj tak, ja w krakvecie zamawiam karmę dla psów (wychodzi najtaniej ze wszystkich sklepów internetowych) i zawsze jest super.

Ja kiedys kupowałam karmę w krakvecie (byłam zadowolona).
A teraz moja karma (Best choice fish & rice; 15kg) w krakvecie kosztuje 194zł, a w telekarmie 139zł (+3kg gratis) - Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać (jakby nie było to jest prawie 60zł różnicy - nie licząc gratisu!!! :shock: ). :wink:

Anonymous - Czw Wrz 18, 2008 19:00

Czy zna ktoś może sklep http://www.naszepotworki.pl/ ? Dobre to to? :wink:
Tatyka - Sob Lis 15, 2008 23:22
Temat postu: Bardzo tanio tarasy/drabinki/tunele ferplasta!
http://fretki.com/sklep/index.php?language=pl

polecam serdecznie :) . nawet o osiem i więcej złoty tańsze niż w sklepach zoologicznych i innych internetowych. dodatkowo wiele ciekawych klatek i innych rzeczy. przesyłka powyżej 50 złoty gratis, więc tanio.

Anonymous - Sob Lis 15, 2008 23:28

Sklep jest fajny, owszem (jest też fretka.pl), ale nie wszystko jest tam najtańsze. :)
Tatyka - Nie Lis 16, 2008 00:31

owszem ale i tak taniej, jak dla mnie. fajny jest tam materacyk za 4 złote, polecam.
ratpal - Pią Sty 09, 2009 11:36

Planeta ZOO-polecam,świetny kontakt.Obsługa klienta na 5+ :mrgreen:
zoohandel24h.pl-polecam,przystępne ceny i szybka dostawa :mrgreen:
ZooKoziołek-powinni zamknąć ten sklep.Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę,kiepski kontakt ze sprzedawcą.Aktualne opinie na Allegro mówią same za siebie.Negatywne komentarze na stronie sklepu są raczej usuwane,ale i tak ich nie brakuje. :?

helen.ch - Pią Sty 09, 2009 15:34

ratpal napisał/a:
ZooKoziołek-powinni zamknąć ten sklep.Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę,kiepski kontakt ze sprzedawcą.Aktualne opinie na Allegro mówią same za siebie.Negatywne komentarze na stronie sklepu są raczej usuwane,ale i tak ich nie brakuje.
:D .. czyli nadal nic się nie zmieniło :?
gratis - Pią Sty 09, 2009 18:40

Jeśli chodzi o psie gadżety i akcesoria do naszych klatek polecam nasz Jaworznicki sklep :)

www.kacikpupila.pl

Sklep wspaniały, dbałość o klienta na pierwszym miejscu, mnóstwo promocji, kontakt idealny - same plusy :) Jeśli chodzi o szczurkowe to na razie tam tylko herbal farma zamawiam i akcesoria do klatki, o lepsze jedzonko walczę :P i już mnie chyba nienawidzą, bo za każdym razem dręczę ich o Verselę, ale XtraVital mają :) I całą gamę dodatków ferplasta.

Myszowa - Pią Sty 09, 2009 19:29

Off-Topic:
Kiedy czytam nazwę "Kącik pupila" wydaje mi się, że chodzi im o kata zwierząt. :oops:

Ja polecam sklep www.delazoo.pl . Zamawiałam u nich klatkę, doszła po kilku dniach w całości, żadnych usterek. ;)

Pacyfka - Nie Sty 25, 2009 20:06

Czy ktoś się orientuje jak to teraz jest z zookoziołkiem? Bardzo dużo złego czytałam o tym sklepie, ale cenami bardzo kusi. Zastanawiam się czy nie wziać przesyłki za pobraniem; nie denerwowałabym się, że zapłaciłam, a przesyłki nie ma. I tak wyjdzie mi taniej o 45zł niż gdybym kupowała w planecie.