| 

| Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu

Vaco - Nie Wrz 15, 2013 22:46

Zizollo, dziewczyny podobno w sobotę spotkały magika na mieście

http://d.naszemiasto.pl/k...62a21181e_o.jpg znalazłam fajne zdjęcie świnioczków z targów
   Karena - Nie Wrz 15, 2013 22:52

| Cytat: |  	  | hm...jakiego magika ?   | 
 Był Pan, który oczarował wszystkich obecnych
  Przewspaniały wieczór! I to totalnie przypadkiem. Siedzimy na zwenątrz pubu pod parasolami a obok nas jakiś starszy Pan nagle portfelem podpala sobie papierosa . Szok ale milczymy ;p Minęło kilka minut i pokazał magiczne sztuczki w tak dobrym wydaniu, że wszyscy bili szczere brawa

| Devona napisał/a: |  	  | zapomniałam pochwalić Kareny fryzurę   | 
 a daj spokój, dosłownie robione w pociągu ;p
 Jakby było czas starannie to ogarnąc to faktycznie byłoby co chwalić haha
 Devona - Nie Wrz 15, 2013 23:00

A tam, pitolisz 	  | Karena napisał/a: |  	  | a daj spokój, dosłownie robione w pociągu ;p Jakby było czas starannie to ogarnąc to faktycznie byłoby co chwalić haha
 | 
  , ja nie chwalę grzecznościowo  . 
 Mam nadzieję, że w końcu znów uda mi się pojechać na całą wystawę, a nie tak z doskoku albo wcale.
 Karena - Nie Wrz 15, 2013 23:02

| Devona napisał/a: |  	  | A tam, pitolisz
  , ja nie chwalę grzecznościowo  . | 
 No mam nadzieję
  to <dyg> dziękuję   furburger - Pon Wrz 16, 2013 07:23

Byłam też ale wstydziłam sie do was
   AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 07:25

Opos na filmiku!

Ja chciałabym podziękować organizatorom, sędzinom, wystawcom i wszystkim naszym okołoszczurowym i nie tylko znajomym i krewnym. Na wystawie lały się litry... środka do odkażania, były zachwyty i plany na więcej.

Pomyśli się, prawda?

W tym roku na Targach na pewno było mniej osób niż w zeszłym. Być może za frekwencję odpowiadała pogoda i właśnie cena biletów. Ale jak słusznie już zauważono na te dwa czynniki nie mamy wpływu.

Kto mógł zostawić na wystawie siatkę z zielonym hamakiem i drugą m.in. z mokrymi chusteczkami?
 AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 07:26

furburger, jakie wstydziłam? Trzeba podchodzić: szukasz znajomej twarzy, wołasz, mówisz nick i Cię ktoś wprowadza do wnętrza stoiska.
   Zizollo - Pon Wrz 16, 2013 07:27

furburger, no coś ty jak mogłaś się nie ujawnić
   mnie tez na początku było ciężko podejść i zagadać bo wszyscy czymś zajęci ale mówię a co raz się żyję i nie po to jechałam tyle km
 ![:] :]](images/smiles/krzywy.gif)  AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 07:35

Zizollo,

I tak trzeba!
 Cegriiz - Pon Wrz 16, 2013 09:05

| Off-Topic: |  	  | Na poprzedniej warszawskiej wystawie AD mnie wprowadziła, bo oprócz niej i Asaurusa, kompletnie nikogo nie znałam   Chłop chyba jeszcze bardziej był zawstydzony.
 | 
 AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 09:10

| Off-Topic: |  	  | Cegriiz, jestem etatowym łącznikiem nowicjuszy z wnętrzem stoiska wystawowego.   | 
 furburger - Pon Wrz 16, 2013 09:34

na następny raz się ujawnię
  z kimś rozmawiałam na temat wielkości kilku szczurów ale nie wiem z kim   quagmire - Pon Wrz 16, 2013 09:38

AngelsDream, zielony hamak, o ile góra czarna w kwiatki, to mój. Dziewczynki były nim przykryte w podróży.
 AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 09:41

quagmire, to jest w Poznaniu.
   Pyl - Pon Wrz 16, 2013 09:51

quag, przyjedzie za tydzień lub dwa - wytrzymasz?

|  | 
 |  |