Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
Vaco - Nie Wrz 15, 2013 22:46
Zizollo, dziewczyny podobno w sobotę spotkały magika na mieście
http://d.naszemiasto.pl/k...62a21181e_o.jpg znalazłam fajne zdjęcie świnioczków z targów
Karena - Nie Wrz 15, 2013 22:52
Cytat: | hm...jakiego magika ? |
Był Pan, który oczarował wszystkich obecnych Przewspaniały wieczór!
I to totalnie przypadkiem. Siedzimy na zwenątrz pubu pod parasolami a obok nas jakiś starszy Pan nagle portfelem podpala sobie papierosa . Szok ale milczymy ;p Minęło kilka minut i pokazał magiczne sztuczki w tak dobrym wydaniu, że wszyscy bili szczere brawa
Devona napisał/a: | zapomniałam pochwalić Kareny fryzurę |
a daj spokój, dosłownie robione w pociągu ;p
Jakby było czas starannie to ogarnąc to faktycznie byłoby co chwalić haha
Devona - Nie Wrz 15, 2013 23:00
Karena napisał/a: | a daj spokój, dosłownie robione w pociągu ;p
Jakby było czas starannie to ogarnąc to faktycznie byłoby co chwalić haha | A tam, pitolisz , ja nie chwalę grzecznościowo .
Mam nadzieję, że w końcu znów uda mi się pojechać na całą wystawę, a nie tak z doskoku albo wcale.
Karena - Nie Wrz 15, 2013 23:02
Devona napisał/a: |
A tam, pitolisz , ja nie chwalę grzecznościowo . |
No mam nadzieję to <dyg> dziękuję
furburger - Pon Wrz 16, 2013 07:23
Byłam też ale wstydziłam sie do was
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 07:25
Opos na filmiku!
Ja chciałabym podziękować organizatorom, sędzinom, wystawcom i wszystkim naszym okołoszczurowym i nie tylko znajomym i krewnym. Na wystawie lały się litry... środka do odkażania, były zachwyty i plany na więcej.
Pomyśli się, prawda?
W tym roku na Targach na pewno było mniej osób niż w zeszłym. Być może za frekwencję odpowiadała pogoda i właśnie cena biletów. Ale jak słusznie już zauważono na te dwa czynniki nie mamy wpływu.
Kto mógł zostawić na wystawie siatkę z zielonym hamakiem i drugą m.in. z mokrymi chusteczkami?
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 07:26
furburger, jakie wstydziłam? Trzeba podchodzić: szukasz znajomej twarzy, wołasz, mówisz nick i Cię ktoś wprowadza do wnętrza stoiska.
Zizollo - Pon Wrz 16, 2013 07:27
furburger, no coś ty jak mogłaś się nie ujawnić
mnie tez na początku było ciężko podejść i zagadać bo wszyscy czymś zajęci ale mówię a co raz się żyję i nie po to jechałam tyle km
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 07:35
Zizollo,
I tak trzeba!
Cegriiz - Pon Wrz 16, 2013 09:05
Off-Topic: | Na poprzedniej warszawskiej wystawie AD mnie wprowadziła, bo oprócz niej i Asaurusa, kompletnie nikogo nie znałam
Chłop chyba jeszcze bardziej był zawstydzony. |
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 09:10
Off-Topic: | Cegriiz, jestem etatowym łącznikiem nowicjuszy z wnętrzem stoiska wystawowego. |
furburger - Pon Wrz 16, 2013 09:34
na następny raz się ujawnię z kimś rozmawiałam na temat wielkości kilku szczurów ale nie wiem z kim
quagmire - Pon Wrz 16, 2013 09:38
AngelsDream, zielony hamak, o ile góra czarna w kwiatki, to mój. Dziewczynki były nim przykryte w podróży.
AngelsDream - Pon Wrz 16, 2013 09:41
quagmire, to jest w Poznaniu.
Pyl - Pon Wrz 16, 2013 09:51
quag, przyjedzie za tydzień lub dwa - wytrzymasz?
|
|
|