Mioty urodzone - rok 2012 - Miot B2 SunRat's - rezerwacje str 7
Zizollo - Czw Kwi 12, 2012 22:47
[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9b3abc7428da8c3.html
pijemy też razem i jeden drugiego odpycha żeby za dużo nie wypił
Zizollo - Czw Kwi 12, 2012 22:48
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9b3abc7428da8c3.html
majlena - Pią Kwi 13, 2012 03:24
Zizollo, podobno, tak gdzieś czytałam, ale nie przytoczę teraz cytatu, że jeśli zwierz je swoje kupy tzn, że brak mu jakichś wartości, witamin i jedząc kupę próbuje te wartości nadrobić.
quagmire - Pią Kwi 13, 2012 07:11
Zizollo, ale to wcale nie musi przejść. Szczury tak mają, uzupełniają w ten sposób poziom witaminy B (B12) chyba. Chociaż swoją drogą ja nigdy nie przyłapałam szczura na jedzeniu kupy.
Kami - Pią Kwi 13, 2012 19:09
Zizollo, śliczni chłopcy.
To też pokażę tu dziewczynki:
Na pustą klatkę nie zwracać uwagi, to z okazji łączenia.
I coś co miałam wrzucić wcześniej, ale zupełnie zapomniałam. Bonusik (po)wielkanocny:
Zizollo - Pią Kwi 13, 2012 19:16
tak też czytałam że przy braku witamin to się zdarza...ale wątpię żeby mieli jakiś brak dostają od 2dni vibovit bobas ze względu na porfirynę u Bola może sie opamiętają z tymi bobkami
dzięki Kami Twoje dziewczynki też śliczne wymiziaj je ode mnie
heniok - Pią Kwi 13, 2012 20:09
Kami, Zizollo, wymiziajcie i wycałujcie maluchy od nas
Niestety 9 kwietnia odszedł Bebenek, prawdopodobnie miał zapalenie płuc, nie zareagował na leki [*]
Zizollo - Pią Kwi 13, 2012 21:21
nie mogę uwierzyć w to co przeczytała to takie niesprawiedliwe szkoda mi Bebenka [*]
heniok na pewno zostaną wymiziane i wycałowane
Zizollo - Pią Kwi 13, 2012 21:23
tak w ogóle chłopaki się wczoraj ważyli
wychodzi na to że przybrali na wadze:
Bolo :51g
Bonzo:54
emileczka - Sob Kwi 14, 2012 08:35
Zizollo napisał/a: | Bolo :51g
Bonzo:54 | ale tyle przybrali, a nie tyle ważą?
Zizollo, może Ci się wydaje, że jedzą kupy, ja osobiście jeszcze nigdy nie widziałam, aby szczur kupę jadła, no chyba, że mama maluszkom myła pupki.
Możesz im kupić pervivet, to takie witaminki dla gryzoni. Co do tych bobków to może oni biorą w łapki i wcale ich nie jedzą tylko wąchają i próbują czy to zjadliwe, bo szczury tak czasem robią.
AngelsDream - Sob Kwi 14, 2012 09:25
heniok napisał/a: | Bebenek, prawdopodobnie miał zapalenie płuc, nie zareagował na leki [*] |
Smutno, przecież to dzieciak.
emileczka, czasem jedzą po przeprowadzce, żeby się przestawić na nowe jedzenie albo po prostu dostosować. Zazwyczaj po 2-3 dniach im mija, ale witaminy to dobry pomysł.
emileczka - Sob Kwi 14, 2012 16:57
AngelsDream napisał/a: | emileczka, czasem jedzą po przeprowadzce, żeby się przestawić na nowe jedzenie | oni dostali trochę na start własnego jedzenia
Nasza Biedroneczka zwana Myszą, straszliwie się błyszczy i jest mięciusia i gładka jak aksamit
I z Ironią
Zizollo - Sob Kwi 14, 2012 21:49
emileczka tak tyle przybrali teraz ich waga wynosi:
Bolo:149.8g
Bonzo:134.8g
tak widziałam że jedli i nawet jednemu wyrwałam z ryjka
witaminy kupię na razie dostali vibovit tak jak pisałam wyżej
śliczna ta Biedroneczko-Mysza
Zizollo - Sob Kwi 14, 2012 21:54
emileczka mam małe pytanie gdzie Ty nabywasz te produkty do zrobienia własnej mieszanki?bo ja chciałam się zaopatrzyć na rynku w ziarna i tym podobne albo w sklepie z takimi produktami gdzie również sprzedają suszone owoce
emileczka - Sob Kwi 14, 2012 22:52
Zizollo, ale to jest mieszanka z różnych karm dostępnych na rynku, owszem jest trochę ziaren, które kupiłam w jakimś sklepie internetowym. Sama nie robię im mieszanki, bo boję się, że źle dobiorę składniki i będzie im czegoś brakowało, a karmy dostępne na rynku raczej sa dobrze bilansowane. Moje dziewczyny nie narzekają.
|
|
|