Mioty adoptowane - [Warszawa] Wuszka i Wuszątka
Pyl - Śro Mar 14, 2012 01:08
trixy, śpiący kurka! Trzeba było ją przytrzymywać, żeby choć sekundę stała. Wredna baba
Off-Topic: | Martini, zaraz zamarudzę śpiącą sesją. Spadam, bo jak znów zaliczę 3h snu to mnie jutro będą zbierać. Dobranoc! |
Martini - Śro Mar 14, 2012 01:09
trixy napisał/a: | I nie wiadomo przeciez czy powierzycie mi szczurka albo dwa |
Jak sobie nie wybierzesz koloru, to nie powierzymy, bo nie lubimy mieć syfu w poście z rezerwacjami:)
a najlepiej to wybierz sobie konkretną maluszkę;) żeby potem nie było, że chowamy i w ogóle.
Oli - Śro Mar 14, 2012 06:41
Pyl napisał/a: | Pirat (z Karaibów?) Podróżnik | PiRat
Pyl napisał/a: | I pamiętajcie - i tak shaszczeją! | ale antyreklama, tak nieładnie! będą jaśnieć, ale nigdy nie wiadomo w jakim tempie i jak bardzo i kiedy dokładnie
piękna cała rodzinka
Oli - Śro Mar 14, 2012 07:03
teraz emotka lol powinna wyglądać tak: http://s996.photobucket.c...ent=08_5602.jpg
natkapatka - Śro Mar 14, 2012 07:38
no Wuszątka rozchodzą się jak ciepłe bułeczki.
Pyl, no piękna kokardka
A powiedzcie jak agutek shaszczeje, bo czarny to wiem, bo jeden mi w klatce biega.
Oli - Śro Mar 14, 2012 08:01
natkapatka, tak jak mama maluchów, bo ona jest agouti
natkapatka - Śro Mar 14, 2012 08:09
Oli, czyli haszczeja do szarości bez względu na wyjściowy kolor? Na zdjęciu mama jest taka jak mój haszczak, który był czarny.
Oli - Śro Mar 14, 2012 08:12
natkapatka, teoretycznie tak, chociaż jak się przyjrzysz zdjęciom, to na mamuśce widać gdzieniegdzie jeszcze brązowe włoski, ale ogólnie wyhaszczeje do szarości i białości
taivas - Śro Mar 14, 2012 08:19
Omatkomatko...
Niech Motylove wybiera szybko, bo ja biore czarnucha, ktorego mi zostawi. A juz bym chciala wiedziec, ktory do mnie przyjedzieeee
natkapatka napisał/a: | Martini, poszło zgłoszenie i czekam.... |
natkapatka - Śro Mar 14, 2012 09:01
taivas, ciii nikt nic nie wie. Poczekamy zobaczymy. Może ktoś jeszcze wysłał ankiete
Motylove - Śro Mar 14, 2012 09:31
Oja, oja, którego tu wybrać?
Nie wiedziałam, że to będzie taki trudny wybór.
taivas - Śro Mar 14, 2012 09:46
Motylove napisał/a: | Oja, oja, którego tu wybrać?
Nie wiedziałam, że to będzie taki trudny wybór. |
Dlatego w sumie ciesze sie, ze nie ja wybieram pierwsza. Biore tego, co mi zostawisz, hehehe. Oba sa przecudowne!!!
Motylove - Śro Mar 14, 2012 10:05
taivas, ja tam muszę wybierać z czterech chłopów, bo dwa przygarniam. Najchętniej to bym skradła wszystkie
taivas - Śro Mar 14, 2012 10:06
No tak tak, wiem, ale mowie o czarnuszkach. Acz to nie zmienia faktu, ze masz jeszcze bardziej utrudnione zadanie.
Jestem jednak pewna, ze ktoregokolwiek wybierzesz - bedziesz zadowolona.
natkapatka - Śro Mar 14, 2012 10:54
Motylove, możemy Ci pomóc A imiona już masz?
|
|
|