Mioty urodzone - rok 2011 - Miot S SunRat's - rezerwacje str 4
Pyl - Czw Lis 10, 2011 22:45
W Pylkowie było dziś ważenie - Szmerek Swawolniek 360g
[ Dodano: Pią Lis 11, 2011 22:42 ]
No i troszkę Szmerka Swawolnika:
emileczka - Sob Lis 12, 2011 09:28
Pyl, ale cudny
Pyl - Sob Lis 12, 2011 09:40
emileczka, bo SunRat'sowy
heniok - Pon Lis 14, 2011 12:58
Pyl, i wyjdzie na to że Szmerek też szary
Pyl - Pon Lis 14, 2011 13:00
Ano jest
Babciu, Dziadku,
mnie na szczęście nie wyzywają od sznurówek, ja staram się wzorować na starszyźnie - jestem poważnym, spokojnym szczurem. Jak będę mógł jeść ile pozwolą to obiecuję, że dogonię Czesia! I nie włażę za wysoko, bo trzeba liczyć siły również na schodzenie! Nie w głowie mi tam takie durne pomysły jak skakanie czy zabawa troczkami - przecież to dziecinada! Poważne szczury zajmują się końtemplacją!
quagmire - Pon Lis 14, 2011 13:00
Cytat: | mink - to be an even mid grey-brown |
szaro-brązowy
Martini - Pon Lis 14, 2011 13:01
Pyl napisał/a: | Ano jest
Babciu, Dziadku,
mnie na szczęście nie wyzywają od sznurówek, ja staram się wzorować na starszyźnie - jestem poważnym, spokojnym szczurem. Jak będę mógł jeść ile pozwolą to obiecuję, że dogonię Czesia! I nie włażę za wysoko, bo trzeba liczyć siły również na schodzenie! Nie w głowie mi tam takie durne pomysły jak skakanie czy zabawa troczkami - przecież to dziecinada! Poważne szczury zajmują się końtemplacją!
|
Ty, zapomniałeś założyć okularków do zdjęć!
MalaBoo - Wto Lis 15, 2011 14:34
mam nadzieję, że poznacie na filmiku Safirke - http://www.youtube.com/watch?v=XpqspFmGsDw
muszę się zmotywować do porobienia fotek ale co próbuje zrobić zdjęcia fotomodelka ani myśli pozować ;D
Ziewy:
Leonidia - Śro Lis 16, 2011 20:56
Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Jak Ty to robisz, że się tak kręcą?
Moje nie chcą nawet udawać, że mogłyby się czegoś jeszcze nauczyć. Naszym jedynym sukcesem jest przybieganie na cmokanie. Ale innych komend to ani rusz.. Sepia w ogóle smakołykami się nie interesuje,ona woli wspiąć się na ten stołek co się za mną czai lub skorzystać z mej nieuwagi i się schować..
A gdy ją znajdę ucieka w podskokach, taka jej ulubiona zabawa. a co ja się nazjadam nerwów przy tym to moje..
quagmire - Czw Lis 17, 2011 11:54
MalaBoo, przesłodkie są Twoje panny
MalaBoo - Czw Lis 17, 2011 12:23
Leonidia, mam smakołyki za które ogonki dały by się pokroić, przynajmniej moje ;D Safirka też uwielbia się wspinać a już najbardziej wyczekuje momentu kiedy nie patrzę i przeskakuję ze stolika na komodę i szybko biegnie za telewizor albo wskoczy na akwarium w którym jest chomik i kombinuje jak się do niego dostać ;D Ale poza tym, że to mały rozrabiaka jest bardzo proludzka, na wybiegach zawsze do mnie podbiega i zaczepia żeby się z nią pobawić Jak przychodzą goście to Safirka jest zawsze pierwsza żeby się przywitać
quagmire, dziekuję
unicorn - Sob Gru 10, 2011 16:54
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11167
MalaBoo - Śro Gru 28, 2011 21:09
Safira - 298 gram ;D
unicorn - Śro Gru 28, 2011 21:51
MalaBoo, zachęciłas mnie do zważenia moich robaków. Sayuki: 309g , Shigeki: 341g
Muezzi - Czw Gru 29, 2011 00:34
Sauronek już ponad 600, robi się z niego szczurzysko.
|
|
|