Mioty urodzone - rok 2010 - Miot J SunRat's - szczury za TM
asia030984 - Pon Paź 25, 2010 21:08
quagmire, to już wiem, moja Jamalka ma być u mnie w środę wieczorem... jeszcze tyle czasu...już się doczekać nie mogę
Kuzyn - Pon Paź 25, 2010 21:25
Moje Ciapka i Didi przyjechały zimą we wiaderku po karmie. Były malutkie i podobno spały prawie całą drogę. Miały dziurki we wieczku. Zimno było i jak je przenosiłem z samochodu do domu to po prostu schowałem wiaderko na brzuchu pod zapiętą kurtkę.
dodo napisał/a: | też jadę jutro po moje maluchy
dzisiaj nasypałam sianka i trocinek i już nawet jedzonko w miseczce jest |
Pierwsze szczurki? Oszalejesz z radości
dodo - Wto Paź 26, 2010 07:26
no pierwsze ale od zawsze miałam potrzebę posiadania ogonków
co do transportu .. najbardziej obawiam się drogi na przysnanek autobusowy, bo to kawałek drogi ..
ach gdyby tak człowiek miał samochód, to w ogóle nie byłoby tematu
cóż .. zabrałam ze sobą cieplutki bezrękawnik , a w transporterek włożyłam czapkę
mam nadzieję, że to wystarczy
Kosmodrom - Wto Paź 26, 2010 07:35
dodo napisał/a: | co do transportu .. najbardziej obawiam się drogi na przysnanek autobusowy, bo to kawałek drogi .. |
Jak będę dzisiaj odbierał Jellyego i Jeffa o 17 to mogę Cię podrzucić na przystanek bo wypożyczyłem sobie na dzisiaj tatę z samochodem Jeżeli będzie taka możliwość to może uda się podwieźć Was i dalej ale nie mogę tutaj nic obiecać.
U mnie też już prawie wszystko gotowe na przyjazd maluchów
dodo - Wto Paź 26, 2010 08:09
ja będę również około 17 (o 16 ruszam z pracy spod arkadii)
byłoby naprawdę świetnie gdyby udało się chociaż na przystanek.
mam bezpośredni autobus do siebie na ochotę, więc dalej już nie powinno być problemu.
dziękuję za propozycję
Kuzyn - Wto Paź 26, 2010 19:09
To może jakieś ostatnie zdjęcie przed podróżą? Ja już dzisiaj wykąpałem swoje śmierdziuchy żeby Jakaji nie śmierdziały
dodo - Wto Paź 26, 2010 20:35
my już domu
zwiedzili nową klatkę w 5 minut i pozasypiali tam gdzie byli
Jogurt śpi przy poidle, bo mu się oczy zamknęły podczas picia
a Junior (i tu Emilko do Ciebie) śpi pod "kołderką" z bawełnianej chustki
mrófka - Śro Paź 27, 2010 08:34
Od niedzieli Jadzia jest już znami
Zdjęcia będą jak wróci nasz aparat, ale muszę napisać już teraz, że krecik jest rozbrajający.
Zakochałam się, mała się nie pytała i po prostu skradła mi serce
Upatrzyła sobie najmłodszą w stadzie Grimmę i siedzi na niej non stop jak ma tylko okazję.
Wyglada to tak jak by chciała się przytulać.
Mi zasypia na dłoniach i całuje w usta
susurrement - Śro Paź 27, 2010 08:35
mrófka, a mi spała pod bluzką i chciałam ją ukraść, bo jest cudowna
mrófka - Śro Paź 27, 2010 08:38
susurrement, hi hi ona chyba to uwielbia bo u mnie też się pcha za dekolt i tam przysypia
No widzę, że Jadzulka rozbroiła wszystkich, którzy mieli z nią do czynienia
W takim razie su jesteś kolejną wybraną na mamusię chrzestną urokliwego pierdołka
Badoha - Śro Paź 27, 2010 08:44
mrófka napisał/a: | Mi zasypia na dłoniach i całuje w usta | Jak bedziesz jechala do mnie to ja zabierz ze Sobą
mrófka - Śro Paź 27, 2010 08:46
Badoha, trafiłaś w samo sedno
Jest taka malutka i rozkoszna, że dziś nie mogłam się z nią rozstać kiedy wychodziłam do pracy
Najchętniej to nie wychodziłabym teraz w ogóle z domu, albo zabierała ją wszędzie ze sobą
Badoha - Śro Paź 27, 2010 08:50
mrófka, tuptam i tuptam - juz nie mogę doczekać sie Twojego przyjazdu
mrófka - Śro Paź 27, 2010 08:55
Badoha, wiesz, że i ja tuptać przestać nie mogę
Badoha - Śro Paź 27, 2010 09:05
mrófka napisał/a: | Badoha, wiesz, że i ja tuptać przestać nie mogę | wiem, wiem - a to już coraz bliżej
|
|
|