Wystawy szczurów rodowodowych - XII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
quagmire - Czw Sie 19, 2010 09:08
Azi napisał/a: | Obecność wystawców jest obowiązkowa od soboty - najpewniej godzina 10 - do niedzieli minimalnie do godziny 14, wystawa będzie trwała do godziny 18. Istnieje możliwość wcześniejszego opuszczenia terenu wystawy ze względu na ważny powód. |
Czy możliwość wcześniejszego opuszczenia wystawy ze względu na ważny powód dotyczy wyjścia po 14.00 a przed 18.00, czy też wyjścia przed 14.00?
Anonymous - Czw Sie 19, 2010 11:51
quagmire, minimalnie do 14h, a jeśli przed 18h to z ważnego powodu.
quagmire - Czw Sie 19, 2010 11:58
Dzięki, Viss.
Czy pociąg jest wystarczająco ważnym powodem? Czy raczej powinnam pojechać następnym. Bo nie wiem, na co się nastawić
baradwys - Czw Sie 19, 2010 17:13
Cytat: | Vortigern of Rat4U" - ne Rat4
a QALETAGA je QALETAQA a je to varieberk |
czyli w pierwszym dopisz U a w drugim zmień G na Q i chyba odmianę
agacia - Czw Sie 19, 2010 18:08
Z tego co jeszcze wypatrzyłam to na listach Madzialkowa Kocimiętka ma źle wpisany przydomek. Ma być Sun Rat's, a nie Emerald Moon. Na naklejkach jest dobrze.
gratis - Pią Sie 20, 2010 09:23
quagmire, pociąg to wystarczająco dobry powód.
Do połowy wystawy, z tego co mi wiadomo, ma byc całośc wystawców od połowy połowa
Tak chyba Azi się dogadała z Organizatorką.
agacia, dzięki ślicznie. Nie wyłapuję tego przy 129 xD zgłoszonych szczurach
[ Dodano: Pią Sie 20, 2010 10:27 ]
Shy_Lady, a solid to nie był self? Jeśli tak to walnęły się w zgłoszeniu, dopytaj proszę czy na pewno jest znaczony, bo muszę go przełożyc z selfów do znaczonych, a jeśli im się znów walnęło to nie chce mi się 10 razy
madzial13 - Pon Sie 23, 2010 08:30
gratis, kotuś potwierdzam, że Kocimiętka ma być Sun Rat's.
agacia - Pon Sie 23, 2010 15:27
Czy szczur przed wystawą musi być odrobaczony? I jeśli tak to ile przed wystawą?
madzial13 - Pon Sie 23, 2010 15:35
agacia, musisz się z nimi wybrać do weta maksymalnie 3 dni przed wystawą. Wet je z pewnością odrobaczy Do miłego zobaczenia
gratis - Pon Sie 23, 2010 15:38
agacia, powinien. : ]
Musi jeśli wychodzisz z nim na zewnątrz. Jeśli nie ma kontaktu ze światem wewnętrznym bądź wychodzącymi zwierzakami [psy, koty, czy wychodzące fretki] to nie trzeba.
Co do czasu to musi byc "na gwarancji" [advocate mi daje 3-4 tygodnie działania środka].
agacia - Pon Sie 23, 2010 15:39
Dzięki za odpowiedź. W takim razie odrobaczę ich w przyszłym tygodniu. Przed samą wystawą chyba nie ma co, żeby w razie obecności robali nie rozsiewali ich na wystawie.
Colinek pozdrawia babcię Chyba będziemy obok siebie miały miejscówkę.
To jeszcze mam takie pytanko organizacyjne. Czy będą tam jakieś krzesła dla wystawców czy trzeba ewentualnie sobie przynieść z domu?
quagmire - Pon Sie 23, 2010 15:56
agacia, jakbym ja sobie miała z domu przynosić, to dziękuję
Azi - Pon Sie 23, 2010 18:43
WAŻNE - hodowcy!
dostałam zgłoszenie, że jest zapotrzebowanie na kategorię "najlepszy miot".
bardzo proszę hodowców o zapoznanie się z listą wystawianych szczurów i zgłoszenie do tej kategorii swoich miotów - o ile mają na to ochotę.
wymagania - muszą być minimum 3 szczury z miotu na wystawie. Brane pod uwagę są wszystkie szczury z danego miotu na wystawie. Muszą być minimum zgłoszone 3 mioty, aby odbyła się kategoria. Za zgłoszenie miotu pobierana jest opłata 10zł od hodowcy. Nagrodę otrzyma oczywiście hodowca, którego miot wygra.
[ Dodano: Pon Sie 23, 2010 20:26 ]
Ważne II
Piątek - około godziny 18 będę na Hali ustawiać stoły, krzesła, duny, coby wszystko gotowe na sobotę było. Na hali jest ochrona, więc można swoje transportery także zostawić, jak ma ktoś ochotę. A jak ma ktoś ochotę mi pomóc - zapraszam A potem mogę się pobawić w przewodniczkę po lokalach
Sobota - Targi trwają od 10 do 18 i wtedy musimy być. Proszę, aby wszyscy stawili się na godzinę 9:00!
Niedziela - Proszę o stawienie się zapewne na 9:30. Jest ugadane, że przynajmniej połowa wystawców ma być do 16. Oznacza to, że o 16 możemy sobie iść, jednakże proszę nie liczyć na to, że kogoś przed ta 16 wypuszczę. Liczą się jedynie WAŻNE powody - jeden pociag na dobe albo alternatywa nocnego, tudzież ślub/chrzest/pogrzeb w rodzinie. Znaczy - atak serca nie obliguje do wcześniejszego zwolnienia
agacia - Pon Sie 23, 2010 19:48
Kwiatuszki, Ce-ratki
Ja w piątek chętnie pomogę w ustawianiu stołów
Nakota - Pon Sie 23, 2010 19:57
Jeśli nic mi nie wypadnie w piątek to też chętnie pomogę
|
|
|