Mioty urodzone - rok 2010 - Miot M of Anahata - 10 marca 2010 - rezerwacje strona 9
Nakasha - Pią Kwi 09, 2010 14:29
Zapraszam:
http://forum.szczury.biz/...p=428278#428278
agacia - Pią Kwi 09, 2010 15:07
Ależ maluchy urosły już
Niamey - Pią Kwi 09, 2010 19:49
Może to głupie pytanie, ale czy tylko mi się nie wyświetlają zdjęcia niektórych szszczurków (tylko ich imiona i waga), czy to susu po prostu jest w trakcie dodawania?
A poza tym widzę, że moje kluski to jakieś czołgi, zwłaszcza Moon
susurrement - Pią Kwi 09, 2010 20:45
jestem w trakcie dodawania, ale jestem chora i obecnie zabrakło mi sił
Niamey - Sob Kwi 10, 2010 08:45
susurrement, w porządku, w końcu najważniejsze, żebyś zdrowiała i zajmowała się maluchami, a nie dodawała zdjęci
agacia - Sob Kwi 10, 2010 21:32
A Misha jest już u mnie Właśnie go Colin maltretuje iskaniem Łączenie poszło bez problemu
[ Dodano: Nie Kwi 11, 2010 19:45 ]
Misio
Więcej zdjęć zaraz wrzucę do swojego tematu
susurrement - Nie Kwi 11, 2010 19:39
Mishka, jak widzicie sami, już w nowym domku
jak agacia z nim poszła to spłakałam się jak głupek. mój wnusio kochany; babcia kocha i tęskni, Misiaczku
Moduł również może już jechać do domku, a dziewczynki będą do odebrania od środy, bo wtedy kończą 5 tygodni.
agacia - Nie Kwi 11, 2010 19:46
Babciu nie płacz, Misha Cię kocha
klaraurs - Nie Kwi 11, 2010 19:48
susurrement, to zabrzmiało tak, jakby chłopcy skończyli 5 tygodni, dlatego już się rozjeżdżają, a dziewczynki dopiero od środy
magnes - Nie Kwi 11, 2010 19:50
susurrement, ale zostaną u Ciebie dwie dziewczynki więc nie jest tak źle. Ja zawsze mam problem z oddaniem tymczasowiczów, a Ty masz jeszcze gorzej.
susurrement - Nie Kwi 11, 2010 20:08
Magnes, wiesz.. kocham wszystkie swoje wnusie, za wszystkimi będę tęsknić i będzie mi ciężko się rozstać. ale Misha jest dla mnie wyjątkowy.
cieszę się jednak, że trafił do super domku i będzie szczęśliwy; mam nadzieję, że będę mogła go czasem odwiedzać
klaraurs, hehehe można mi wybaczyć dziwne ujęcie, jestem wykończona po wystawie
Niamey - Nie Kwi 11, 2010 20:51
Ja już nie mogę się doczekać, liczę dni i zazdroszczę tym, którzy wcześniej dostają swoje maluchy Ciągle o nich wszystkim opowiadam
Off-Topic: | a w sumie to czemu chłopcy mogą wcześniej? |
magnes - Nie Kwi 11, 2010 20:54
Niamey, chłopców i tak trzeba oddzielić wcześniej od mamy i sióstr, a dla dziewczynek jest lepiej jak posiedzą dłużej z mamą.
susurrement - Pon Kwi 12, 2010 12:10
ja to się chyba zapłaczę
4 maluszki jadą już od razu w środę.. Moduł do justrzny, Maja do klaraurs, Migotka i Moon do Niamey. zostaną tylko moje szkrabki i Mari, która ma jechać do Gdańska.
będzie mi tu tak pusto i smutno bez moich wnusiów. kochane łobuziaczki
głuptaski przed chwilą się tłukły, skakały sobie po głowach i rozrabiały. teraz jedzą, a za chwilkę pewnie padną spać. słodziaki moje małe pewnie nie możecie się już doczekać swoich małych Przyjaciół?
agacia - Pon Kwi 12, 2010 13:04
Misha przed chwila się wytaplał w danio waniliowym Mamusia go nie nauczyła jeść z miseczki Już drugi raz zamiast jeść sobie tak jak Irys i Colin to wlazł do niej po czym zaczął biegać po całej klatce, bo mu się coś do łapek przyczepiło Ale już się umył z pomocą chłopaków
|
|
|