To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot G Happy Feet - nowe fotki str. 10

Isis - Pon Paź 12, 2009 09:39

Ja już od wczoraj mam moją Sunny :D Chłopakom jeszcze raz dziękuję za przywiezienie tej paskudy :) Właśnie wlazła mi pod sweter i ugniata sobie legowisko :P
toldiak - Pon Paź 12, 2009 11:52

Witam, również chciałbym się przywitać jako, że nowy jestem :)

Muszę powiedzieć, że Guto i Gordon całkiem nieźle znieśli podróż, bo praktycznie całą drogę przespali... Tzn mieli krótkie przerwy w spaniu na jedzonko i braterską bójkę, a tak to cały czas kimono :D Odnośnie tego co przyb pisał... Nic się nie zmieniło :) Gordon jakiś nadpobudliwy a Guto śpi cały czas, chociaż w sumie teraz się ożywili i po raz setny plądrują moje łóżko :) po prostu są przecudni :D

Zdjęcia jakieś na dniach wrzucę, jak luźniej się z zajęciami i pracą zrobi :)

Btw... Isis - nie ma za co :)

Anonymous - Pon Paź 12, 2009 18:46

wygladam jak kon, ale jaki szczur piekny :mrgreen:

Azi - Pon Paź 12, 2009 19:51

katasza, cudnie wyglądasz :)

a czy Grafit zrudział?!

i ostatnie maleństwo wyruszyło do nowego domku ;(

Anonymous - Pon Paź 12, 2009 19:56

dzieki ;)
nie, nie zrudzial, ale robilam przy lampce i tak wyszlo ;)

spal u mnie w szaliku godzine, teraz biega po lozku :mrgreen:

nutaka - Pon Paź 12, 2009 20:14

śliczności :serducho:
Nakota - Pon Paź 12, 2009 20:50

Chwalić się zdjęciami, noo! :P

http://www.fotosik.pl/pok...9d80f9ca5e.html - "Akuku!" :mrgreen:

przyb - Pon Paź 12, 2009 21:11

Moi chłopcy się powoli przyzwyczajają :) Gonzo zdecydowanie preferuje spanie ponad szaleństwa. Chłopcy jeszcze się chwilami biją, ale bałem się że będzie dużo trudniej.
Kilka zdjęć: http://picasaweb.google.c...les2DzienRazem#

Azi - Pon Paź 12, 2009 21:23

przyb, a na tym zdjęciu "Gonzalles Happy Feet" wygląda jakby się uśmiechał głupawo :D dzięki za fotki (a Sequel jest śliczny, ale ja nienormalna z tym brązem jestem...)
przyb - Pon Paź 12, 2009 21:43

Dzięki :) Z Gonzallesa jest po prostu model :) tak go ciekawił aparat że sam ustawiał się do zdjęć :) Jeśli chodzi o umaszczenie - moim faworytem jest Gonzo (mój kot też jest czarny z białym brzuszkiem ;) ) Ale dzięki różnicy charakterów obaj chłopcy są równie kochani :)
Nakasha - Wto Paź 13, 2009 00:05

Gejsza, tuż przed odjazdem do Holandii:

:mrgreen:

mc - Wto Paź 13, 2009 09:51

Bardzo wszystkim dziękuje za fotki i info :)
Isis - Wto Paź 13, 2009 15:42

hm....Sunny siedziała mi za swetrem dwa dni (z przerwą na spanie ;) ) a dzisiaj po wyciągnieciu jej siłą zza swetra, gdziekolwiek bym jej nie postawiła, leci setą do mnie włazi pod sweter i zgrzyta ząbkami.

zdjecia :)

Dzisiaj uskuteczniałyśmy ganianie po łóżku :) bieganiu, podskokom i podgryzaniu nie było końca :D dostałam naprawde cudnego szczurka :) dziękuje:)

toldiak - Sob Paź 17, 2009 22:24

Przepraszam, że to tak długo trwało ale w końcu mam fotki! niestety tylko po jednym zdjęciu bo skurczybyki w miejscu nie chciały sekundy ustać... jak tylko będę miał więcej czasu to spróbuje jeszcze parę fot wrzucić... aha no i żeby nie było, te zdjęcia robił mój kumpel, nie ja :P

a i jeszcze raz chciałem bardzo podziękować za takie wspaniałe szczurasy :) chłopaki są po prostu mega... lubią dużo spać, ale jak wstaną to po prostu masakra :) jakby motorki w dupkach mieli :D bardzo chętni i do zabaw i pełni chęci do współpracy :) za parę dni wrzucę trochę więcej zdjęć, jak tylko koledzy od aparatów będą mieli trochę czasu, bo cyfry póki co nie posiadam, a z komórki to te zdjęcia są niczego warte :P

Azi - Nie Paź 18, 2009 13:59

no zdjęcia cudne, nie ma co :D