Mioty urodzone - rok 2009 - Miot R Emerald Moon - rezerwacje str. 7!
quagmire - Pon Wrz 21, 2009 09:41
I jak wrażenia cioci?
Ps. Coś zaniedbani jesteśmy ostatnio
luiza - Pon Wrz 21, 2009 19:27
Ciocia jest Bardzo zadowolona Wszystko mi dziś opowiedziała nawet rozkład mieszkania podała hihihi Podpisała już umowę i najbardziej podoba Jej się pkt.13 umowy Czasami wyjeżdża na parę dni w odwiedziny do nas lub służbowo i teraz już nie będzie się martwiła o Dt dla maluszków. Choć u Nas szczuraski zawsze mile widziane P no ale tachać się pociągami z wielką torbą(nawet na 2dni ma wielką) i transport. tylko z dwiema rękami to faktycznie jest trudniej:/ Maluszki strasznie gołe podobno"małe ochydztwa" i jest strasznie zadowolona bo zawsze miała ogonki z zoologów i praktycznie żaden nie oswojony był z tego co pamiętam . Mam nadzie że po poznaniu c.Kariny dacie Jej te szczuraski
ps. no a ja potraktowana zostałam jako 13latka mam nadzieje że jeszcze przez parę lat będę to słyszała.
heniok - Wto Wrz 22, 2009 05:08
luiza napisał/a: | Mam nadzie że po poznaniu c.Kariny dacie Jej te szczuraski |
Oddamy, ale strasznie się cieszymy że maluchy posiedzą z nami tydzień dłużej
luiza napisał/a: | ps. no a ja potraktowana zostałam jako 13latka |
Nie wiem dlaczego, bo ciocia itd. ...
Maluszki przybierają na wadze pochłaniając niesamowite ilości jedzenia. miskę suchego potrafią wyczyścić w ciągu godziny i o dziwo jedzą wszystko.
Nadal ich przysmakiem jest danio - zostało im to pewnie po mamusi.
Cycem też nie gardzą i męczą biedną Lussesite.
Powoli zaczynają obrastać meszkiem i pewnie nie dotrą do nowych domków już takie łysiutkie.
Dzisiaj jedziemy ze wszystkimi ogonami na kontrolę do Oazy – usłyszeć ciszę w słuchawce przy próbie zapisania stadka 19 szczurów – bezcenne.
Po wizycie u weta panowie zostaną oddzieleni od dziewczynek i będzie nowa sesja zdjęciowa
quagmire - Wto Wrz 22, 2009 05:23
heniok napisał/a: | Dzisiaj jedziemy ze wszystkimi ogonami na kontrolę do Oazy – usłyszeć ciszę w słuchawce przy próbie zapisania stadka 19 szczurów – bezcenne. |
współczuję osobie, która odebrała Twój telefon
To dzisiaj czekamy na masę nowych dobrych nowin i na zdjęciaaaa
madzial13 - Wto Wrz 22, 2009 06:51
heniok, Cytat: | usłyszeć ciszę w słuchawce przy próbie zapisania stadka 19 szczurów – bezcenne. |
Ty, weź uprzedzaj, że będziesz pisał takie śmieszne rzeczy, bo oplułam przez Ciebie monitor kawą
Oli - Wto Wrz 22, 2009 10:00
heniok napisał/a: | usłyszeć ciszę w słuchawce przy próbie zapisania stadka 19 szczurów – bezcenne. | jak ja bym chciała zobaczyć minę zapisującego!
sachma - Wto Wrz 22, 2009 20:32
gdzie zdjęcia?!
chociaż po jednym
Oli - Wto Wrz 22, 2009 20:34
lepiej napiszcie jak tam wizyta u weta
sachma - Wto Wrz 22, 2009 22:51
heniok powiedział że Rubi została u wetów niech ktoś idzie do Oazy i ją zabierze!! bo ja się tu zapłaczę
Oli - Wto Wrz 22, 2009 22:59
sachma napisał/a: | niech ktoś idzie do Oazy | tam jej nie znajdziesz
a co jej się stało?
sachma - Wto Wrz 22, 2009 23:11
Oli napisał/a: | a co jej się stało? |
się spodobała
wuwuna - Wto Wrz 22, 2009 23:12
Heniok nie strasz Sachmy, bo ona nam zejdzie na zawał
Oli - Wto Wrz 22, 2009 23:17
sachma napisał/a: | się spodobała | czyżby Kuba ją widział?
quagmire - Śro Wrz 23, 2009 05:01
ja prawie zeszłam na zawał dobrze, że jest dobrze
a teraz
Anonymous - Śro Wrz 23, 2009 06:22
Heniok, dawaj zdjęcia, bo cię poszczuję klientami.
|
|
|