Mioty urodzone - rok 2009 - Miot C Happy Feet - Malce w nowych domach
Azi - Wto Mar 17, 2009 07:59
Maluszki są na razie w fazie - minuta biegania, 10 minut spania Więc jak je na wybieg wyciągam, to chwilkę łazikują, a potem wciskają się noskami w fałdy ubrania (a najchętniej próbują się dostać do ciała) i idą spać
Badoha - Wto Mar 17, 2009 07:59
Azi napisał/a: | A tak w ogóle to mam nagrane dwa filmiki z wczoraj, domki dostaną je na płytkach | Superowo
Andzia - Wto Mar 17, 2009 10:14
Maluchy piękne nic tylko wykradać
Viss wiesz że Ci zazdroszczę prawda?
Anonymous - Wto Mar 17, 2009 10:44
Azi napisał/a: | (a najchętniej próbują się dostać do ciała) | no nie, wizja 9 wtulonej tymi małymi miękkimi ciepłymi ciałkami w brzuch mnie rozczula kompletnie Ja juz chcęeeee Moje czarności najpiękniejsze. Andzia napisał/a: | Viss wiesz że Ci zazdroszczę prawda? | nie spodziewam sie niczego innego.
Andzia - Wto Mar 17, 2009 11:05
Viss, a spodziewasz się moich odwiedzin?
a tak w ogóle to piękne imie
Anonymous - Wto Mar 17, 2009 11:07
Andzia napisał/a: | Viss, a spodziewasz się moich odwiedzin? | wpadaj! ale będe na ręce patrzec i przeszukiwac kieszenie. Andzia napisał/a: | a tak w ogóle to piękne imie | dziekuję, chociaż jakos w domu mówimy na niego Kermit... nie wiem czemu
Andzia - Wto Mar 17, 2009 11:14
Viss napisał/a: | Andzia napisał/a:
Viss, a spodziewasz się moich odwiedzin?
wpadaj! ale będe na ręce patrzec i przeszukiwac kieszenie. |
Cholera to mam nie wiele czasu żeby się jakiejś czarodziejskiej sztuczki nauczyć Niewidzialny szczur w kapeluszu czy cuś
Viss napisał/a: | w domu mówimy na niego Kermit |
Anonymous - Wto Mar 17, 2009 11:17
Andzia napisał/a: | Cholera to mam nie wiele czasu żeby się jakiejś czarodziejskiej sztuczki nauczyć | to wiesz co, nie przychodź. Strasznie zajęci będziemy
Andzia - Wto Mar 17, 2009 12:42
Viss, to ja poczekam aż będziecie mieli więcej czasu hihi nie no żartuje, wiedząc jaka może być siła walki o takie cudo chyba bym się nie naraziła
Anonymous - Wto Mar 17, 2009 12:45
Andzia, Ale tak na serio, to fajnie by było, wybieracie się do stolicy może?
Andzia - Wto Mar 17, 2009 13:00
Off-Topic: | Viss, na razie nie, ale jak tylko będzie taki plan a Wy nas przyjmiecie to ja również bardzo chętnie |
Oli - Wto Mar 17, 2009 23:15
Viss napisał/a: | chociaż jakos w domu mówimy na niego Kermit... nie wiem czemu | Aaaaaa!
Anonymous - Śro Mar 18, 2009 09:54
Off-Topic: | Andzia, to czekam na info. |
Asiu, to kiedy będą zdjęcia Kermicia? Bardzo czekam na wieści, że leniwiec otworzył wreszcie oczy.
Dory - Śro Mar 18, 2009 11:09
Asia, foooty
Badoha - Śro Mar 18, 2009 11:10
Dory napisał/a: | Asia, foooty | No właśnie
|
|
|