Planowane mioty - Planowany miot B of Anahata - Miyu x Cukierek 

Anonymous - Nie Mar 29, 2009 16:40
  Pierwszy termin juz jutro o ile sie nie myle!!! 

Łiii!
												 Isis - Nie Mar 29, 2009 19:14
  no to czekamy przestąpując z jednej nogi na druga....a nie, to siku mi sie chce...leceee
												 Nakasha - Nie Mar 29, 2009 19:28
  Isis,          na pewno gdy się pojawią małe czerwone larwy to Wam napiszę  
												 Anonymous - Nie Mar 29, 2009 19:32
  Chyba jeszcze nigdy w życiu nie czekałam na nic z taką miłością i nie cierpliwością       
												 jullcia_ - Nie Mar 29, 2009 20:50
  Mimo że nie 'zamawiałam' maluszka z tego miotu, też z niecierpliwością czekam, zaglądam często na forum z nadzieją, że w postach nieprzeczytanych znajdzie się temat "Narodziny - miot B of Anahata [...]"     
												 Anouk - Nie Mar 29, 2009 20:57

| Cytat: | 	 		  | Mimo że nie 'zamawiałam' maluszka z tego miotu, też z niecierpliwością czekam, zaglądam często na forum z nadzieją, że w postach nieprzeczytanych znajdzie się temat "Narodziny - miot B of Anahata [...]"  | 	  Dokładnie    Mam nadzieję że maluchy będą tak słodkie jak z ostatniego mioty Miyu  
												 marcinfcc - Nie Mar 29, 2009 21:03
  czy mozecie mi powiedziec jak sie zamawia szczurki na tym forum czy istnieje cos takiego poniewaz szukam towarzysza dla mojego ogonka, i jaki jest transport po prostu wszystko zwiazane z zamowieniem szczurasa i oczywiscie czy za szczura sie placi 

[ Komentarz dodany przez: babyduck: Nie Mar 29, 2009 22:13 ]

Marcinfcc, miej litość nad ludźmi i używaj znaków interpunkcyjnych, bo ciężko Cię zrozumieć.
												 jullcia_ - Nie Mar 29, 2009 21:06
  marcinfcc  Za szczura z hodowli się płaci, najlepiej napisz do właściciela (Nakasha), Pani Aga prześle Ci na maila CV, które się wypełnia i wtedy Pani hodowczyni decyduje, czy dać Ci szczurka, czy nie.. (: 

Wystarczy trochę poszukać, forum to skarbnica wiedzy   
												 Anonymous - Nie Mar 29, 2009 21:58

| Off-Topic: | 	 		  jezu, przeciez marcinfcc trolluje bez przerwy w co drugim temacie      |   
												 Anonymous - Pon Mar 30, 2009 20:21
  czekam czekam                        
												 Isis - Wto Mar 31, 2009 14:23
  Czekanie to straszna rzecz  
												 Mao - Wto Mar 31, 2009 15:02
  Mi się całkiem fajnie czekało dopóki Miyu nie wylądowała w porodówce. Teraz to już tylko przestępowanie z nogi na nogę     

Ale trzeba twardym być     i większa radocha będzie potem   
												 Isis - Wto Mar 31, 2009 15:42
  Mao,  nie przestępuj z nogi na nogę, tylko leć do tego kibla, bo niezdążysz !! Jak to trudno jest martwić się o wszystkich  
												 Mao - Wto Mar 31, 2009 15:54
  Ale ja tak z niecierpliwości     

Jakby o to chodziło, to bym poleciała i miała problem z dynki  
												 Anonymous - Wto Mar 31, 2009 16:03
  ja tez się nie cierpliwię       ehhh  tak baaardzo się  nie moge doczekać   

| 

|  

|