To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

ntliee - Wto Sie 12, 2008 13:44

Off-Topic:
L., w picasie też bardzo prosto się kadruje, a photoshop potrzebuje jednak trochę więcej pamięci, także do prostego edytowania jest jednak trochę zbyt skomplikowany, szczególnie jeżeli komp nie wyrabia to na Twoim miejscu bym popatrzyła na picase, bo tam jest masa przydatnych funkcji :)

vedzion - Wto Sie 12, 2008 17:27

Jam mam taki malutki programik do zmniejszania zdjęć. Zmniejsza zdjęcia - np. te, które mam w podpisie robione cyfrową lustrzanką- wystarczy tylko kliknąć prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i nazwę programu a on sam zmniejsza zdjęcia do odpowiednich rozmiarów. W życiu nie miałam takiego szybkiego i łatwego w obsłudze programiku. Zajmuje też prawie nic, więc mogę przesłać jakby co. Zmniejszenie zdjęcia zajmuje góra 6 sekund.

przepraszam, że tak w temacie głównym, ale nie wiem :oops: :oops: jak zaznaczyć, że to poza tematem... :oops: :oops:

Anonymous - Wto Sie 12, 2008 17:34

Off-Topic:
vedzion napisał/a:
przepraszam, że tak w temacie głównym, ale nie wiem :oops: :oops: jak zaznaczyć, że to poza tematem... :oops: :oops:
<- opcja Offtopic ;)
vedzion - Wto Sie 12, 2008 17:47

Off-Topic:
no to już wiem. Dzięki Viss.

L. - Wto Sie 12, 2008 18:52

A ja cholery dostaje : D : D bo chciałabym, żeby te tałatajstwo już oczy otworzyło : P
Dzisiaj mam jakiś niecierpliwy dzień XD"

Mona - Wto Sie 12, 2008 19:25

My taki „niecierpliwy dzień” mamy co dzień, bez przerwy na forum zaglądam w oczekiwaniu na wieści, co tam u malców słychać. :]
No niech już otworzą te oczęta :roll:

vedzion - Wto Sie 12, 2008 21:09

Mona napisał/a:
My taki „niecierpliwy dzień” mamy co dzień, bez przerwy na forum zaglądam w oczekiwaniu na wieści, co tam u malców słychać. :]
No niech już otworzą te oczęta :roll:

To prawda, wszyscy trwamy w oczekiwaniu. A ja cały czas oglądam zdjęcia maluszków, bo napatrzeć się nie mogę na te słodkości - śliczności. :serducho:

L., a jak się miewa Holy? i czy Samsonik już w domu? Pewnie też jest dumny z takich maluszków. :serducho:

Lavi - Wto Sie 12, 2008 21:16

Czytałam w temacie L. że Samson i Iva już w domku ;D
L. - Śro Sie 13, 2008 13:27

Jeden z siamkowych panów otworzył już jedno oczko :serducho:
tak się męczył z tym kilka dni i męczył i w końcu się udało :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - Śro Sie 13, 2008 13:37

L., :foty:
vedzion - Śro Sie 13, 2008 14:02

Przyłączam się!!! :foty: Ale, z drugiej strony, czy maluszkowi nie zaszkodzi, jak jedną z pierwszych rzeczy, jakie ujrzy będzie obiektyw aparatu? Czy się nie przestraszy?

Jejku, to już niebawem lista rezerwacji... :mrgreen: :mrgreen:

magnes - Śro Sie 13, 2008 14:03

Cytat:
L., :foty:
:foty:
Mona - Śro Sie 13, 2008 16:56

Nie będę się wyróżniać, a co! :foty:
Wspaniale, że już choć tym jednym oczkiem może świat podziwiać :mrgreen:
Niech reszta szybciutko podąża za jego przykładem :kciuki:

Ninek - Śro Sie 13, 2008 18:35

Mogłabym sie uśmiechnąć o jakiś mały skrót co u malców? Net mi praktycznie w ogóle nie działa, nie moge przeglądać stron, mało prawdopodobne, żebym do niedzieli zdążyła naprawić kompa a wtedy znowu wyjeżdżam.
L. - Czw Sie 14, 2008 20:31

4 malce mają otworzone oczka :serducho:
3 po jednym :mrgreen:
2-3 są na etapie prawie, prawie ;]
reszcie się nie spieszy mnie oglądać 8)