To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury w mediach

Morannon - Czw Lut 14, 2008 22:17

Olimpia napisał/a:
Raczej styl botoksu. :wink: http://pomponik.pl/news/a...dy,1058857,4234 Kocham tego typu serwisy internetowe. :lol1:

Ale podsumowanie biednej, plastikowej pani :>
Noo ja mam alergię na taki styl jak jej, ale może to taki medialny mus.
Jak już powiedziałam Wy dużo normalniejm, milej i ładniej wyglądałyście od tej prezenterki. Możecie być dumne i zadzierać nosa. A najładniejszy był i tak Caspi :P (nie mogłam się powstrzymać )

Nisia - Pią Lut 15, 2008 10:56

Morannon napisał/a:
Noo ja mam alergię na taki styl jak jej

Ja też.

Osobiście wolę naturalną urodę. Mój promotor ma prawie 45 lat, a wygląda na 35...

Layla - Pią Lut 15, 2008 11:01

Morannon napisał/a:
ja mam alergię na taki styl jak jej

A ja nie :oops: Popek jest boska!

Ale tak w ogóle to Dory i Olimpia są bardzo medialne, serio :serducho: :mrgreen:

Oli - Pią Lut 15, 2008 11:53

Podzielam zdanie Layli, może nie w aż takim stopniu, ale Popek zrobiła na mnie bardzo miłe wrażenie - nie tylko przed kamerą. Może nie wygląda na tyle ile ma, może wstrzyknęła sobie botoks, ale to jej sprawa. Póki nie robi nikomu tym krzywdy, a sama czuje się z tym lepiej to ja nie widzę nic w tym złego. :wink:
Layla - Pią Lut 15, 2008 12:03

Wydzielić wam temat o operacjach plastycznych, botoksach i liftingach? ;) Czy nie trza? ;)
Oli - Pią Lut 15, 2008 12:05

Off-Topic:
Mnie nie trza. :wink:

zasadzkas - Pią Lut 15, 2008 12:25

Off-Topic:
A mnie Popek zadziwiła jak w temacie o psach reklamowała swoje szczeniaki podwórkowej kundelki, niewysterylizowanej, w ogródku. Tuż obok szczeniaków ze schroniska w Celestynowie. Ręce mi opadły. Uświadamiają w tym programie ludzie nieuświadomieni :roll: Dobrze, że chociaż Michał Olszański ma wszystkie zwierzaki sterylizowane.

Azi - Sob Lut 16, 2008 16:18

Apel mam do osób które ściągnęły filmik od polnej lub helen.ch . Mi się cały czas zacina przy 70, 80, a nawet 90%. Nie mam już siły, a ten wymuszony mini transfer mnie dobija. Czy ktoś byłby tak kochany i przesłałby mi ten film chociażby za pośrednictwem gg?
Anonymous - Sob Lut 16, 2008 17:08

Ja wcale nie dałam rady go odtworzyć,utknął po kliknięciu na free :?
Azi - Sob Lut 16, 2008 18:59

Apel nieaktualny z mojej strony ;]
Anonymous - Sob Lut 16, 2008 19:48

hmm, czy mój post z linkiem do youtube został przegapiony, czy tylko wzgardzono tym filmikiem ze względu na słabą youtubową jakość? :roll:
Layla - Sob Lut 16, 2008 19:50

Off-Topic:
Vella, możliwe, że przegapiony ;)

Azi - Sob Lut 16, 2008 21:54

Vella, nie przegapiony, ja go widziałam, o :P

ale fakt YouTubowa jakość nie jest za ciekawa

helen.ch - Nie Lut 17, 2008 15:07

Azi napisał/a:
ale fakt YouTubowa jakość nie jest za ciekawa
moim zdaniem jest super, nie lataja przynajmniej pasy jak na moim ;)
Anonymous - Śro Mar 26, 2008 19:20

I teraz zrozumcie dlaczego moj tata i jego zona (jak sie do nich wprowadzilam) nie chcieli sie zgodzic na szczurki w domu!
tata pracuje w MPWiK (miejskie przedsiebiorstwo wodociagow i kanalizacji) a jego zonka jest zwykla baba ze wsi (gdzie szczury wyjadaja im "spizarnie") hehe....
Ale udalo sie ich pezkonac i teraz mam koffaniutkie cholerki xD