Mioty adoptowane - [Miot] Dziewczynkowe Maluszki już są na świecie!
Pacyfka - Wto Lut 26, 2008 20:44
satanka666 napisał/a: | no to może będę czekała przy wejściu do budynku tam gdzie kasy? tylko od strony peronów a nie od strony miasta |
ok
piachu01 - Wto Lut 26, 2008 20:53
To już jutro:))
Pacyfka - Wto Lut 26, 2008 21:02
Sajenka, ja jednak się boję, że je pomylę, i nie dam właścicielom ich szczurków Zresztą będzie trochę mało czasu na stacjach, żeby próbować je odróżnić. Dlatego prosiłabym, żebyś na przykład wygoliła na karku czy pupie im jakieś kreski, znaki, żeby łatwo było je odróżnić - sierść im i tak odrośnie.
Możesz oszczędzić Hodari, Shiro i Aiko, która już się naznaczyła
czarnaeve - Wto Lut 26, 2008 21:14
hmm, a jakby tak namalowac im pisakiem czy czyms na futerku jakies male znaczki? Pozniej ewentualnie mozna zmyc wilgotna szmatka... chociaz gorzej jak sobie beda czyscily futerko A jakby leciutko takim markerem? po czasie by napewno zeszlo...
No nie wiem... ogolnie ciezka sprawa
Sajenka - Wto Lut 26, 2008 21:57
Zrobię im markerowe kropki na ogonach - Mysia jedna kropka, Malaga dwie. Miko i Rafikiego też mam jakoś oznaczyć, czy poznacie po jajkach?
edit:
Miko jeden krzyżyk, Rafiki dwa - żeby wątpliwości nie było.
piachu01 - Wto Lut 26, 2008 22:06
Cytat: | Mysia jedna kropka |
I problem rozwiązany:)
mc - Wto Lut 26, 2008 22:27
Sajenka, czy byłby to dla Ciebie problem gdybym odebrała Malibu dopiero za tydzień (najbardziej chyba chodzi o to jak tam jajka samców ) bo w sobote przeprowadzam sie do nowego mieszkania i będzie troche zamieszania. Ale jeśli faceci już sa 'gotowi' to weme ją np w piątek i jakoś damy rade (dam ja na pieszczochy do mamy:P ), oczywiście jesli Tobie tak pasuje.
Oj chciałabym tą kruszynke już teraz , wszytsko w domu przygotowane, klatki połączone wiec dziewczyny będą miały pałac
Sajenka - Wto Lut 26, 2008 22:34
Mc, żaden problem, dorobiłam się drugiej klatki i właśnie rozdzieliłam towarzystwo, bo panowie zrobili się jak najbardziej gotowi
Pacyfka, mogłabyś jednak wziąć jutro również swój transporter? Chyba nie będzie zbyt dobrym pomysłem wysyłanie ich razem - panom właśnie zaczęły schodzić jajka...
mc - Wto Lut 26, 2008 23:16
Sajenka, to super! Dziekuje
Malibu
Pacyfka - Śro Lut 27, 2008 06:02
Sajenka napisał/a: | Pacyfka, mogłabyś jednak wziąć jutro również swój transporter? Chyba nie będzie zbyt dobrym pomysłem wysyłanie ich razem - panom właśnie zaczęły schodzić jajka... |
Jeśli jajeczka dopiero zaczęły im schodzić, a 4 tygodnie skończą w czwartek to wydaje mi się, że jeszcze nie osiągnęły dojrzałości i tak naprawdę zapładniać będą mogły dopiero koło 5 tygodnia. Ale pewna nie jestem i nie mam doświadczenia, więc proszę, kogoś kompetentnego o jego opinię.
Jeśli faktycznie istnieje jakieś ryzyko i chłopcy powinni jechać oddzielnie, to oczywiście wezmę swój transporterek
gratis - Śro Lut 27, 2008 07:40
Pacyfka rozumem, że jeszcze nie wiesz co, gdzie i jak, tylko kiedy? To gdy będziesz wiedziała coś więcej (np. o peronie) to napisz sms, ja na dworcu będę koczować już od 20.30, albo nawet 20.20, bo sama się tam jeszcze gubię i na bieżąco zmieniać położenie
Pacyfka - Śro Lut 27, 2008 07:55
gratis napisał/a: | Pacyfka rozumem, że jeszcze nie wiesz co, gdzie i jak, tylko kiedy? To gdy będziesz wiedziała coś więcej (np. o peronie) |
tzn. co chcesz wiedzieć jeszcze?
Na który peron wjedzie pociąg nie mam pojęcia, to musicie sami sprawdzić na dworcu. Jest to pociąg P 83102 z Kołobrzegu do Krakowa SZCZEGÓŁY Musisz czekać na peronie, bo ja praktycznie nie będę wysiadała z pociągu ( w Jaworznie 'stoi' tylko minute) więc musi to przebiec sprawnie.
Sajenka - Śro Lut 27, 2008 08:30
Mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat tych szczurzych jajek? (jakkolwiek to brzmi...) Panowie dzisiaj zaczynają piąty tydzień swojej egzystencji, wczoraj zaczęły schodzić im jajka - czy mogą jechać z dziewczynami w jednym transporterku?
Będę wdzięczna za pomoc...
nezu - Śro Lut 27, 2008 08:47
Hm, dopiero teraz schodzą im jajka? Późnawo troszkę, chociaż w sumie przy tak licznym miocie...
Wiesz, mimo wszystko na wszelki wypadek rozdzieliłabym je płciami.. Tak dla świętego spokoju. Co prawda moim chłopakom schodzą jajka już w okolicy 3 tygodnia życia przeważnie, ale za to oddzielam je przed 5 tygodniem bo dziewczyny w tym okresie mi zawsze dojrzewają i potrafią rujkę dostać nawet na ten przykład dzień przed 5 tygodniem.
Strzeżonego...i tak dalej.
Pacyfka - Śro Lut 27, 2008 08:55
nezu, dziekuję za odpwiedź
W takim razie przygotuje dodatkowy transporterek
|
|
|