Wystawy szczurów rodowodowych - XIX Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
jancia - Nie Wrz 15, 2013 12:31
więcej więcej!!!
Szczurówka - Nie Wrz 15, 2013 12:40
jancia napisał/a: | :foty: więcej więcej!!! |
dołączam się
Łosoś - Nie Wrz 15, 2013 18:55
Pojechałam dzisiaj na wystawę, weszłam do Hali, stanęłam przed kasą, spojrzałam na cennik...i wyszłam.
12 zł za bilet ulgowy to jak dla mnie było przegięcie, mimo wszystko.
Szczurówka - Nie Wrz 15, 2013 19:11
Łosoś napisał/a: | Pojechałam dzisiaj na wystawę, weszłam do Hali, stanęłam przed kasą, spojrzałam na cennik...i wyszłam.
12 zł za bilet ulgowy to jak dla mnie było przegięcie, mimo wszystko. | Co?! przecież to normalne że tyle kosztuje wstęp na wystawę ... 12 zł to prawie jak za darmo
Łosoś - Nie Wrz 15, 2013 19:20
Albo mam problemy z pamięcią, albo jakiś czas temu (rok, dwa lata?) wstęp był dużo tańszy. Widziałam ludzi, którzy również z tego powodu na wystawę nie weszli.
Podzieliłam się po prostu opinią, wiem że na ceny biletów wplywu nie macie
Devona - Nie Wrz 15, 2013 19:35
Łosoś, my też byliśmy zaskoczeni ceną, ostatni raz na Zoo-Botanice byłam kilka lat temu (nie pamiętam, ale wiem, że pixela zamęczałam opowieściami o fizyce ) i bilet na pewno kosztował dużo mniej, bo nie oszukujmy się, ale 17 zł za bilet normalny to też nie jest mało. Widzieliśmy sporo osób podchodzących do cennika i rezygnujących z wejścia.
Willow - Nie Wrz 15, 2013 20:38
maris, zajefajny filmik ci wyszedł! Jestem pod wrażeniem!
Wygląda profesjonalnie, a szczurki pokazane w taki sposób, że grozi natychmiastowym zakochaniem
Szkoda, że jeszcze nie załapał się na filmik "sekcyjny szczur" Vaco
Vaco - Nie Wrz 15, 2013 20:40
Willow napisał/a: | "sekcyjny szczur" |
Ale Rikuś ma zdjęcia! Może później wstawisz te wystawowe fotki, które robiłaś?
Karena - Nie Wrz 15, 2013 20:44
Ja już nie wiem do kogo napisalam Pw o zdjęcia a do kogo nie, świeżo wróciłam do domu dopiero co i padam
Było fantastycznie!
Jesli ktoś ma moje zdjęcia lub moich ogoniastych [nawet jakieś jedno zagubione ] to poprosze <robi oczy jak kot ze shrecka> na wilkarena@joemonster.org
Zizollo - Nie Wrz 15, 2013 21:13
ja się tam strasznie ciesze,że mogłam poznać cząstkę ludzi z forum na żywo i stwierdzam,że jesteście fantastyczni pieniądze to nie wszystko warto czasem poświęcić 12 czy 17zł dla takich właśnie spotkań i chwil
przykro mi ,że nie mogłam zostać na noc i się z wami zintegrować ale wszystko przede mną na następną wystawę postaram się przyjechać na dłużej
Willow - Nie Wrz 15, 2013 21:16
Vaco, oczywiście, że wstawię zdjęcia twoich zwłoczków Postaram się jutro to zrobić bo już dziś padam na twarz.
Ps. Oczywiście wszystkie inne zdjęcia również wstawię Strzeżcie się!
Vaco - Nie Wrz 15, 2013 21:18
Zizollo napisał/a: | przykro mi ,że nie mogłam zostać na noc i się z wami zintegrować | mi też, ale najbardziej zazdroszczę magika
Zizollo - Nie Wrz 15, 2013 21:27
Vaco napisał/a: | Zizollo napisał/a: | przykro mi ,że nie mogłam zostać na noc i się z wami zintegrować | mi też, ale najbardziej zazdroszczę magika |
hm...jakiego magika ?
Devona - Nie Wrz 15, 2013 22:20
Zizollo, wiadomo, że nie o pieniądze chodzi , to takie 'obiektywne' marudzenie, bo my bez mrugnięcia okiem zapłaciliśmy, chociaż na wystawie spędziliśmy może ze 2 godziny, na więcej nie starczyło czasu (i chyba się nie poznałyśmy ). Byliśmy też w raczej kiepskiej formie poweselnej , aż zapomniałam pochwalić Kareny fryzurę .
Zizollo - Nie Wrz 15, 2013 22:43
Devona, ja byłam w sobotę i również 2h i chyba faktycznie nie miałyśmy przyjemności się poznać ale może następnym razem
|
|
|