To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot kontrolny Diabelski Rotta Taivas

LaLuna - Sob Lis 10, 2012 02:25

Nemesis :serducho:

unicorn - Sob Lis 10, 2012 08:59

Słodka. :serducho:
miju - Sob Lis 10, 2012 10:11

http://imageshack.us/phot...7/70619462.jpg/ oh jejku jej ja też cię kocham słodziaku :zakochany:
Anonymous - Sob Lis 10, 2012 10:23

LL - CUDNA Nemezis jest :serducho:
Nakota - Sob Lis 10, 2012 12:40

Mój mały, grzeczny, kochający człowieka cudak :serducho:
LaLuna, jak idzie z łączeniem?

Anonymous - Sob Lis 10, 2012 12:53

Nakota a to z Twoimi maluszkami jest kwestia łączenia?? :shock:

Zepsułaś detki? :shock:

Przecież poprzednie "łaczenia" to przywieć, włóz do klatki, zapomnij o problemach :lol:

Nakota - Sob Lis 10, 2012 12:57

szeol74 napisał/a:
Przecież poprzednie "łaczenia" to przywieć, włóz do klatki, zapomnij o problemach

I takie powinno być, ale Nemo miała za zadanie większą rolę w łączeniu :D Miała wywrzeć "szczególny nacisk" na Lunę :P

LaLuna - Nie Lis 11, 2012 01:52

I wszystko zgodnie z planem. Luna ma tak dość, że padła dzisiaj plackiem na kanapie, Nemi chodziła jej już po głowie a ta nic. Dziewczyny (jak pisalam u siebiew wątku) jeszcze w pięć mieszkały jeden dzień i noc (w za małej co prawda) ferplastce rodents bo po wpuszczeniu do woliery Nemi od razu wlazła na Lunę a Luna na Nemi i ciągle było ganianie i ćwierkanie na cały głos. Po nocce w ferplaście mam kochającą się rodzinkę ;) Nemi szybko uczy się używanych przez nas komend, zawołań, tego jak ma na imię. Moje diablątko kochane!
Nakota - Pon Lis 12, 2012 22:54

LaLuna, czyli widzę z Nemesis prawdziwy diabełek :D Cieszę się, że spełniła swoją tajną misję :)

A tu garść zdjęć diabełków, które jeszcze są ze mną:

Beleth:

Belfegor: (z Eladelem z miotu E)

Lucyfer:

Beleth i Lucyfer:

Anonymous - Pon Lis 12, 2012 22:57

Beleth :serducho: :serducho: :serducho:

Ehhhhhhhhh ze to jeszcze tyle trzeba czekac ;(

nezu - Pon Lis 12, 2012 22:57

no to napiszę jeszcze raz.

Po
1 - chłopaki przebosko się wybarwiają
2 - ładne z nich selfy
3 burmy są... po prostu zjawiskowe, te pointy już im się odznaczają, a to przecież jeszcze dzieci
4 - a Belfi.
Belfi to Belfi, dla nowej mamy zawsze będzie najpiękniejszy, razem z Eladelkiem. :serducho: :mrgreen:

Aha, i 5
Ich głowy już się zapowiadają na piękne, masywne pyszczydła. To będa dorosne chłopaki. ;)

Nakota - Pon Lis 12, 2012 23:04

szeol74, szybko minie i będziesz miała tego słonika u siebie :)
nezu, :serducho: Belfi będzie tworzył zgrany duet z Eladelkiem... właściwie to już tworzy :D

Z chłopaków też są całkiem spore byczki, Beleth: 140g, Lucek: 130g, a Belfi: 101g. Jak tak dalej pójdzie to wyrosną z nich spore szczurowadła.

Lavi - Pon Lis 12, 2012 23:32

Nakota, świetne diablęta Ci się udały :D Nawet siamy są jakby przypudrowane popiołami piekielnymi, świetne kolory :serducho:
aneczka1-13 - Śro Lis 14, 2012 21:10

Belfegor faktycznie jest taki duży w stosunku do Eladela czy tak na zdjęciu wyszło???
Anonymous - Śro Lis 14, 2012 21:15

Ekhm, aneczka, no jest duzo wiekszy ale nie wiem czy zwrocilas uwage jaka jest roznica wieku pomiedzy nimi:)