Mioty urodzone - rok 2010 - L Abraxas 04.11.2010 [*Loki, Leda, Lemminkainen]
Vermona - Sob Lis 20, 2010 14:33
M4 rex, agouti, verieberk - Boziu, boziu, musisz być mój. Wygląda jak jamnik szorstkowłosy.
Oczywiście trzymam kciuki za Maluszka.
Bel - Sob Lis 20, 2010 14:34
Vermona, ja obstawiam,że Lavi go zgarnie
Vermona - Sob Lis 20, 2010 14:36
believe_86 napisał/a: | Vermona, ja obstawiam,że Lavi go zgarnie |
Ale ja się wtedy zapłaczę...
Nakota - Sob Lis 20, 2010 14:42
Pan fuzziowy
Rośnij maluszku, duży i okrąglutki. Nie daj się,
Madziula - Sob Lis 20, 2010 14:42
Za maluszka
3maj się fuzziku
Bel - Sob Lis 20, 2010 14:45
Cytat: | Ale ja się wtedy zapłaczę... | nie narudź wszystkie są piękne
Vermona - Sob Lis 20, 2010 16:05
believe_86 napisał/a: | Cytat: | Ale ja się wtedy zapłaczę... | nie narudź wszystkie są piękne |
No są, są... ale ja się zakochaaałaam!
Madziula - Sob Lis 20, 2010 17:42
Mi się marzą dziewczynki F4 lub F1
Imię, które wybrałam to Loona (Luna)
asia030984 - Sob Lis 20, 2010 18:18
za maluszka
Azi - Sob Lis 20, 2010 22:49
wieści kilka
dzisiaj maluchy miały kulturalne popołudnie - spędziły 1,5h na oglądaniu "Lie to me". Także wiecie, wszystkie mikroekspresje u Was będą wychwytywać
a co do charakterków... niecom zbita z tropu, gdyż u mnie biegały, natomiast u Berbeluchy leżały zwinięte w gromadce i smacznie spały.
ogólne spostrzeżenia, co do wyróżniających się maluchów:
panna standard black hooded - wszedobylska, ciekawska, zaczepialska i podgryzająca. Jej celem było moje lewe ramie i smaczny sen pod swetrem.
pan black capped zwany tymczasowo LOLem (Mnichem) i panna agouti - łazikowacze obsadzający moje prawe ramię
Leda i pan agouti - też zwiedzacze
reszta podstawowej 11 - smaczne śpiochy.
co do Lelum - wygląda o wiele lepiej, dopada Hipo, coby ssać przy każdej możliwej okazji. Nie rośnie w zastraszającym tempie, ale widać postępy.
co do fuzzika (Kichacza) - nadal ma świszczący oddech, zdarza mu się łapać powietrze pyszczkiem, ale nie jest to już tak mocne jak wczoraj. Zastanawiam się czy on po prostu nie ma kataru zakupiłam dzisiaj mleko dla kociąt i zakraplacz (polecam zakraplacz z kropli dla niemowląt Nasivin - malutki i akuratny) i prócz mleka Hipo jest tez dokarmiany przez nas, bo zauważyłam oznaki odwodnienia. Maluch nadal nie ma łaknienia pokarmowego.
Madzial, jeszcze jedno moja jest Luthien Tinuviel, wcześniej mi się zrobiła literówka
Bel - Sob Lis 20, 2010 22:56
Azi, nie tymczasowo a na stałe Lots of Love mówiłam przecież mój mały LOL
Poza tym.. Azi... TV dzieciom szkodzi
Lavi - Sob Lis 20, 2010 23:33
Vermona, przykro mi ale ja też go kocham już od klusiątka Moje chłopie też go kocha i w sumie to on go wybrał:D Wygląda jakby miał piękne białe rękawiczki! Loki Loki!
Bel - Sob Lis 20, 2010 23:40
a nie mówiłam ?
Azi...Madziu... a co z fuzziątkiem będzie ?
Nakota - Sob Lis 20, 2010 23:55
Fuzziku kochany, jedz. Musisz być silny, duży i okrąglutki, wiesz?
Kciukam
Szkoda, że wczoraj nie zostałam to bym mu do tego malutkiego rozumku przemówiła. I wymiziała najmocniej obu panów cappedów
harpoonka - Nie Lis 21, 2010 02:01
Jakie fuziątko biedne... Trzymam kciuki
Jakby u mnie się taki wspaniały miot urodził, kupiłabym nowe klatki i ani jednego nie oddała! Umieram, jak je widzę...
|
|
|