Wystawy szczurów rodowodowych - XII Ogólnopolska Wystawa Szczurów Rasowych we Wrocławiu
susurrement - Sob Sie 14, 2010 15:07
Off-Topic: | wiem, dlatego siedziałam cicho |
gratis - Sob Sie 14, 2010 15:32
Magnes - Goofy poprawiony, zjadło mi się.
Susu - tego russian blue pointa wpisałam, bo mi Wu powiedziała. Co nie zmienia faktu, że co zgłoszenie czegoś nie mam, albo koloru pointa, albo cosia. A zgłoszenie Oli to już w ogóle był hardcore, no wiesz, żebym ja musiała latac po tematach miotów i patrzec co to masz za szczury zamiast to wpisac w zgłoszeniu
Czekam dalej, albo na uwagi, albo na potwierdzenie, że wszystko jest ok
L. - Sob Sie 14, 2010 15:47
gratis, nie powinnaś tak latać, jeśli ktoś czegoś nie wpisał, to jego problem.
może jak raz szczur będzie zjechany po punktach to się właściciel nauczy na później. żaden organizator, nikt, nie ma obowiązku, aby takie dane uzupełniać - jest zgłoszenie, są rubryki.
a jak coś jest wielką nie wiadomą to jest ustalanie kolorów - ale na to też właściciel sam z własnej woli zgłasza szczura.
Nakasha - Sob Sie 14, 2010 15:52
U moich ogonków wszystko ok.
Leksana - Sob Sie 14, 2010 19:06
dziękują pięknie za wpisanie mnie i przepraszam że nadesłałam się tak późno... obiecuję poprawe gdy tylko znów net mi podłączą... Ja też się okropnie cieszę na tą wystawe że tyle moich pysków zobaczę...
Nakota - Sob Sie 14, 2010 19:17
Leksana, a nic się nie chwaliłaś, że zamierzasz do Wrocławia przyjechać, niedobra Ty! Jednakże cieszę się, że będę siedzieć między Tobą a Shy
Czy poprawione listy są już wgrane na chomika czy jeszcze czekamy na resztę?
Anonymous - Sob Sie 14, 2010 22:33
L. napisał/a: | będzie zjechany po punktach | a zapewniam, że będą. Brak pointa, znaczenia - będę bezlitośnie ciachać.
Oli - Sob Sie 14, 2010 23:14
gratis napisał/a: | A zgłoszenie Oli to już w ogóle był hardcore, no wiesz, żebym ja musiała latac po tematach miotów i patrzec co to masz za szczury zamiast to wpisac w zgłoszeniu | wyobraź sobie, że wszystkie info jakie masz o moich szczurach w zgłoszeniu, zwłaszcza z młodego stada ja w taki sposób pozyskiwałam, bo gdzieś wcisnęłam cała swoją szczurzą dokumentację... tych dwóch szczurów już naprawdę mi się nie chciało tego dnia sprawdzać... napisałam Azi, że w weekend (czytaj jutro) przysiądę i najpierw poszukam papierów, a potem pouzupełniam (z papierów lub netu), więc nie wiem o co takie halo robicie. wszelkie moje zgłoszenia zawsze były dobrze wypełnione i w pełni, a teraz się zdarzyło, że nie wyszło, bywa.
maris - Sob Sie 14, 2010 23:35
U mnie wszystko się zgadza i na liście i na naklejkach. Nie wiem tylko jakiego koloru jest point Vanilki, dlatego nie wpisałam.
A Duszek Nakoty to nie przypadkiem samica?
Nakota - Nie Sie 15, 2010 00:22
Ano, Duszek to samica. Imię może mylące, ale w zgłoszeniu wpisałam ją jako samiczkę. Dzięki maris za zwrócenie uwagi!
I jeden drobny szczegół - nie Dommenica tylko Domennica de Couer.
Oli - Nie Sie 15, 2010 00:34
w naklejkach jest błąd w imieniu Enkila - Enkil Eskymo, nie Eskumo. reszta po wstępnych oględzinach ok
baradwys - Pon Sie 16, 2010 13:14
Azi a co ja mam nie uzupełnionego w zgłoszeniu?
gratis - Pon Sie 16, 2010 14:47
Shy_Lady, myślałyśmy z Azi, że będziesz zgłaszała więcej szczurów.
Nową wersję list wkleję już pewnie po przyjeździe Azi, sprawdzi jeszcze czy wszystko jest dobrze [np. nie wiem czy Nakotowa siama nie jest za jasna by byc w znaczeniach (lecz w pointach też nie może byc), podobnie mój Cint czy jako mink fuzz kwalifikuje się już do znaczeń czy też jest jeszcze za jasny].
Podzieliłam dodatkowo grupę młodych na samce i samice, bo samców jest 8, czyli mogliby już stworzyc własną kategorię BISa, ale zobaczę co na to Azi. I usunęłam fuzzy z kategorii selfowych.
emileczka - Wto Sie 17, 2010 08:47
gratis, Bridget SunRat's ma uszy standard, a jest wpisana w obu kategoriach zarówno standard jak i dumbo ; Gracja SunRat's black eyed himalayan agouti point
susurrement, Gracja chyba jest agouti point, wydaje mi się, że jest ona taka sama jak Gaja, a że Gaja jest jeszcze u nas to sobie poglądałam.
agacia - Śro Sie 18, 2010 11:35
U mnie na listach wszystko się zgadza, ale na naklejkach jest błąd w przydomku Colina. Ma być Colin Farrell Sun Rat's a nie Happy Feet Natomiast Irys jest zgłoszony do ustalenia koloru pointa.
|
|
|