Wystawy szczurów rodowodowych - XI OWSR w Olsztynie (21-22 sierpnia 2010) - ważne s10
baradwys - Pon Sie 23, 2010 11:26
Viss miluś jest od Maji przez J
a gdzie reszta fot?
Lavi - Pon Sie 23, 2010 11:28
Shy_Lady, wstawiłam wszystkie, jakie miałam na aparacie. Na imprezie u L. w domu robiła Nezu i Madzook chyba, ja nie wyciągałam swojego aparatu, byłam za bardzo zajęta Tepikólem i jego szczochami xD
baradwys - Pon Sie 23, 2010 11:38
Lavi, ale mi właśnie chodzi o ich zdjęcia
Lavi - Pon Sie 23, 2010 12:23
Aaaa, myślałam, że ja czegoś nie wstawiłam:DD Na resztę cierpliwie czekamy
PATY$$ka - Pon Sie 23, 2010 12:34
Gratuluję wszystkim I z tego, co tu czytam, następnym razem koniecznie muszę się wybrać na wystawę szczurciów . Gratulacje też od Verina dla siostrzyczki Visienki I od Emra, również dla siostry, Emi
I jeszcze mam takie pytanie: czy zawsze przed głaskaniem fuzza trzeba zdezynfekować ręce spirytusem?
Oli - Pon Sie 23, 2010 12:37
PATY$$ka napisał/a: | czy zawsze przed głaskaniem fuzza trzeba zdezynfekować ręce spirytusem? | na wystawie przed głaskaniem jakiegokolwiek szczura trzeba dezynfekować ręce
magnes - Pon Sie 23, 2010 12:56
PATY$$ka, jest tak jak napisała Oli. Poza tym masz sympatyczną mamę. To Goofyego miziała.
L. napisał/a: | Ren, bo był z brzegu i jest łysy i magnes lobbowała |
Prawie w ogóle nie było mnie przy nim raz na jakiś czas dałam go komuś pomiziać i pokazałam kartki do głosowania Zawsze wygrywają szczury duże/łyse/śpiące brzuchem do góry, a Goofy jest łysy i naprawdę duży jak na fuzza, waży około 600g.
quagmire - Pon Sie 23, 2010 13:09
A do tego jest przesympatyczny
PATY$$ka - Pon Sie 23, 2010 14:00
Magnes napisał/a: | Poza tym masz sympatyczną mamę. |
Dzięki
nezu - Pon Sie 23, 2010 16:19
No wreszcie wrócił net.
Było cudownie, szczury przepiękne, właściciele wspaniali, imprezka taka, że boki zrywać.
Gratuluję wszystkim wygranym, a zwłaszcza mrófce, która chyba najwięcej ze wszystkich biegała do sędzin po nagrodę.
L. - Pon Sie 23, 2010 17:44
Jak dla mnie wystawa bardzo udana, impreza sobotnia również skromna alkoholowo, ale od śmiechu to mnie później brzuch bolał
Właścicieli prosiłabym o zrobienie fotek szczurom, które coś zdobyły ( z kotylionami oraz nagrodami) abym mogła przesłać co nieco sponsorom
Fajne byłby też ujęcia z samymi kotylionami, które przesłałabym firmie, które je nam produkowała do galerii
pixel - Pon Sie 23, 2010 18:01
Mam słabość do was paskudy... ; p
Loryel - Pon Sie 23, 2010 20:27
Zapytam tutaj : Czy za drugie miejsce w najlepszym znaczeniu samca była jakaś nagroda? W postaci choćby kotylionu czy tylko za pierwsze? Jeśli by coś było to czy jest szansa na odebranie tego jako, że nie było mnie dnia drugiego. No i jak w końcu z tym rodowodem masz go może L.? Czy mam dalej molestować Azi?
madzook - Pon Sie 23, 2010 20:30
Wystawa była bardzo udana Naprawdę miło było was wszystkich spotkać, śmiechu było co nie miara
Gratuluję jeszcze raz wszystkim zwycięzcom
Zdjęciami obiecuję zająć się wkrótce
L. - Pon Sie 23, 2010 20:31
Loryel, za wszystkie miejsca sa nagrody :}
zaraz ci opowiem na PW.
|
|
|