Mioty adoptowane - [Miot] 17 szczurków husky w nowych domach
Bel - Śro Kwi 28, 2010 18:43
ja nie dam rady odebrać... pracę kończę o 16 więc najwcześniej mogłabym w granicach 17
yes - Śro Kwi 28, 2010 18:52
już dobrze. arisa odbierze maluchy. przekażę jej osobiście na peronie. kasia pomoże pewnie i będzie dobrze. nakośka tylko musi wysłac arisie liste odbiorców
Arisa - Śro Kwi 28, 2010 18:54
yes napisał/a: | już dobrze. arisa odbierze maluchy. przekażę jej osobiście na peronie. kasia pomoże pewnie i będzie dobrze. nakośka tylko musi wysłac arisie liste odbiorców |
Ja bede na peronie wczesniej specjalnie.
Czerwona kurtka, jeansy, trampy:D, czarna torba + widoczne pudelka/ transportery
Moj tel: 603 033 383 (mam nadzieje, ze sie wyswietli, bo nie wiem czemu, ale znikaja mi numery wszelkie w forefoxie )
kasia_w - Śro Kwi 28, 2010 19:20
Ok, ja też będę na centralnym około 15 więc nie ma problemu, pomogę yes, moja dziewczynka to black rex dla ścisłości. Już nie mogę się doczekać
yes - Śro Kwi 28, 2010 20:05
kasiu, co dadzą, to przywiozę
Nakota - Śro Kwi 28, 2010 20:37
Eh, dzieci zaczynają mi się rozjeżdżać
Jutro pojedzie piątka malców do Warszawy i dwójka do Szczecina. Ja nie chcę
Arisa - Śro Kwi 28, 2010 20:46
Nakota napisał/a: | Eh, dzieci zaczynają mi się rozjeżdżać
Jutro pojedzie piątka malców do Warszawy i dwójka do Szczecina. Ja nie chcę |
ojj
mysle, ze rozwoj wiekszosci bedziesz mogla obserwowac na forum
yes napisał/a: | nakośka tylko musi wysłac arisie liste odbiorców |
czekam na info
klimejszyn - Śro Kwi 28, 2010 20:48
a za parę dni kolejne do Krakowa..
Nakota - Śro Kwi 28, 2010 21:00
Ale obserwować to nie to samo co móc sobie wziąć do łapki i wymiziać, wycałować, przytulić
Arisa, listę ma yes, zaraz Tobie też podeślę.
Oli - Śro Kwi 28, 2010 23:00
mogę jutro odebrać maluchy o tej 15, tylko one nie mogą pojechać do mnie do domu (mój Oli miał jechać na dt do believe) bo u mnie chłopaki jeszcze nie do końca wyleczone i nie chcę ryzykować.
Arisa - Czw Kwi 29, 2010 00:02
No to zalatwione.
Wymienilam sie telefonami z yes.
Jestem w kontakcie z believe, Oli i kasia, a stasimalgosia nas znajdzie, jak cos podalam wyzej moj tel
yes - Czw Kwi 29, 2010 05:47
no wiec sprawa ma się tak: Nakośka niestety zamiast szczurów przyniosła myszy , chcecie myszy? urody wręcz przecudnej i już je miętolilam...i powiem jeszcze jedno; no samczyka zatrzymac nie powinnam, ale te samiczki... mrrr... mozecie na peron nie przychodzić
Oli - Czw Kwi 29, 2010 07:10
yes napisał/a: | no samczyka zatrzymac nie powinnam | to ja jednak przyjdę
Arisa - Czw Kwi 29, 2010 11:11
yes napisał/a: | mozecie na peron nie przychodzić |
Potem uslyszymy.. Eee, no wiecie pociag widocznie wczesniej przyjechal. Nie bylo Was, to co mialam zrobic?
Nakota - Czw Kwi 29, 2010 14:32
Przecież mówiłam, że to myszy, ale kto by słuchał biednej Nakosi?
I zabrali mi moich ulubieńców i się jeszcze cieszą Na szczęście został mi pan Oposik
|
|
|