Wystawy szczurów rodowodowych - IX OWSR w Katowicach
LunacyFringe - Czw Kwi 08, 2010 19:18
Help ! Właśnie wróciłam od weta, odrobaczałam Pandemonium i wetka zakazała mi go kąpać przez 3 dni , a ktoś tu pisał , że szczur ma być wykąpany. Co teraz ?:P
baradwys - Czw Kwi 08, 2010 19:20
LunacyFringe, jak nie śmierda to nie zauważą
dlatego ja jadę jutro a zewnętrzne odrobaczenie było tydzień temu
L. - Czw Kwi 08, 2010 19:46
LunacyFringe, szczur ma być kąpany jak jest zaszczany ;p żeby sierść się nie kleiła.
poza tym szczerze mówiąc to się bardziej tyczy jasnych szczurów na których widać brud.
Devona - Czw Kwi 08, 2010 19:57
Czyli nie muszę koniecznie moczyć moich ogonków, jeśli wyglądają w porządku? Powiem szczerze, że o ile Shogun lubił kąpiele, jak był mały, to jakoś nie widzę możliwości upilnowania Giny .
L. - Czw Kwi 08, 2010 20:13
Devona napisał/a: | Czyli nie muszę koniecznie moczyć moich ogonków, jeśli wyglądają w porządku? |
tak ale pamiętaj o wyczyszczeniu ogonów ogonów ;p
Devona - Czw Kwi 08, 2010 20:16
Ogony wyczyszczę przed samą wystawą, bo w podróży i tak się za przeproszeniem obsrają .
Oli - Czw Kwi 08, 2010 20:37
zuuzuushii napisał/a: | no super:/ to co mają zrobić osoby które mają odebrać maluchy a nie mają zaświadczeń:/ bo jakoś sobie tego nie wyobrażam... w samochodzie nie zostawię przecież | niech osoba, która Ci szczury przywozi o to zadba a Ty dopilnuj by zaświadczenie było
Wiewka - Pią Kwi 09, 2010 15:02
witam sorki za OF ale z tego co widzę to parę os z Warszawy wybiera się na ta wystawę a czy byłaby szansa tak przy okazji przetransportowania jednego uszatka z Warszawy do Katowic?jakby ktoś mógł to bardzo proszę o kontakt na pw:)
Azi - Pią Kwi 09, 2010 15:04
Przypominam, że wszystkie szczury zgłoszone na wystawę jako rodowodowe muszą mieć rodowody. Każdy szczur, który nie będzie miał na wystawie rodowodu do wglądu sędziów, potraktowany zostanie jako kundelek.
Ja oczywiście przywiozę rodowody na wystawę, wszystkie są już ładnie podrukowane. Natomiast osoby, które nie wysłały mi wniosku i nie mam oryginału wniosku (wraz z podpisem), muszą taki dokument dostarczyć na wystawę - tylko on jest dla mnie podstawą wydania rodowodu, jak go nie będe miała - szczur rodowodu miec wydanego nie powinien, więc mimo tego, że będzie on bezpiecznie spoczywał w mojej teczce nie zostanie przekazany = szczur będzie traktowany jako kundelek. Więc bardzo proszę - PAMIĘTAJCIE O WNIOSKACH dla tych, co nie są pewni http://spreadsheets.googl...dfU0ZSVVE&hl=pl jeżeli przy Waszym szczurze jest "brak wniosku", to znaczy, że trzeba go dostarczyć
susurrement - Pią Kwi 09, 2010 15:37
Azi, nie wiem czy to błąd tylko w tych danych internetowych, czy też w wyrobionych rodowodach, więc na wszelki wypadek poprawiam:
nie Czekolada a Czekoladka, nie Chandirka a Chandrika.
Tygrys - Pią Kwi 09, 2010 15:42
Off-Topic: | Azi, Smirnoff złożył wniosek w 2016 roku a juz ma rodowód heheheheh |
baradwys - Pią Kwi 09, 2010 15:46
Off-Topic: | nie mogę się powstrzymać!! Bo Smirnoff będzie żył wiecznie!! |
Azi nie chodź na skróty masz ładnie pokręcone roczniki złożenia wniosku w okolicach Smirnoffa
gratis - Pią Kwi 09, 2010 16:52
UWAGA!
Mam straszliwa, cholerną prośbę do osób mieszkających w okolicach Katowic i Chorzowa - koleś od wystawy wychodzi mi już nosem i wymiotuję na samą myśl o nim
PROSZĘ O POMOC FIZYCZNĄ I PSYCHICZNĄ PRZY ROZKŁADANIU STOŁÓW - DZISIAJ PO GODZINIE 20!!
Sama sobie z tym nie dam rady, na brata wolę nie liczyc.
Chce mi się ryczec bo miejsce dla nas wstępnie przydzielone, ech
Mam nadzieję na świetną salkę, ale to tylko [AŻ!!] nadzieje.
Kolejna sprawa - będę do Was słac sms i dzwonic - niestety bardzo późno o której godzinie mamy tam byc.
Zostaliśmy potraktowani bardzo brzydko i z góry oznajmiam, że z tym klubem nie chcę miec nic do czynienia nigdy więcej.
Azi - Pią Kwi 09, 2010 16:55
Off-Topic: | Shy_Lady napisał/a: | nie mogę się powstrzymać!! Bo Smirnoff będzie żył wiecznie!!
Azi nie chodź na skróty masz ładnie pokręcone roczniki złożenia wniosku w okolicach Smirnoffa | to zasługa exela i jego "domyślnych" opcji, wazne, ze ja WIEM, jak powinno być |
gratis, tulam, będzie dobrze
Oli - Pią Kwi 09, 2010 17:15
Azi, a weźmiesz karty ocen z Wrocławskiej?
Chciałam powiedzieć, że Oleczka będzie wiozła nie tylko nagrody, ale i jednego z sędziów oraz puchary, więc poprosimy czerwony dywan na nasz przyjazd. oczywiście żartuję, żeby ktoś sobie nie dopisał
|
|
|