Mioty urodzone - rok 2010 - Q-uleczki Emerald Moon
mrófka - Czw Lut 25, 2010 00:39
o maj gad ja to chyba jajko zniosę z tej ciekawości co tam u tych małych parówek
Oli - Czw Lut 25, 2010 02:33
Rodzynka napisał/a: | ja wiem że jak wysyłam cv jako 8 to będę 8 | napiszę tylko, że to akurat też nie jest zgodne z prawdą, bo kolejność nadesłania CV nie jest równoznaczna z kolejnością na liście, gdyż hodowca to ustala, a pierwszeństwo mają właściciele rodziców i inni hodowcy, chyba że hodowca posiadający dany miot "zarządzi" inaczej
Rodzynka napisał/a: | I nie wiem po co to cale powtarzanie mi tego drugi raz skoro ja to przeczytałam w regulaminie | lepiej powiedzieć o jeden raz za dużo, niż za mało. Nie traktuj tego jako ataku, czy chęci udowodnienia Ci, że jesteś debilem, bo to po prostu zapobiegliwość - Ty to wiesz, setka osób to wie, a sto pierwsza jak jej się nie powie to będzie się awanturować, stąd to po prostu wynika.
Rodzynka - Czw Lut 25, 2010 10:26
No nic, chciałam przeprosić za całe zamieszanie tym bardziej jeśli kogoś uraziłam. Na następny raz jak będę chciała wiedzieć więcej niż to, co ktoś uważa za wystarczające to będę zasypywać pm'mi i e-mailami do znudzenia i stanę się tą kolejną straszną osobą co hodowcy żyć nie daje w spokoju .
mrófka - Czw Lut 25, 2010 19:21
L., co tam u klusiąt słychać, mocno dokuczają Opci ?
baradwys - Czw Lut 25, 2010 19:23
Off-Topic: | mrófka ja mam zapłon... znów jesteśmy rodziną?? |
mrófka - Czw Lut 25, 2010 19:30
Shy_Lady, heh no ja też blondi zakręcona, właśnie dopiero teraz do mnie dotarło, że faktycznie robi nam się cała familiada
Nakasha - Pią Lut 26, 2010 13:59
Włąśnie, ja proszę o fotki siostrzeńców i siostrzenic
L. - Pią Lut 26, 2010 15:30
Chłopcy
D, rex russian silver agouti blazed
D, standard russian silver
D, rex agouti
D, standard agouti
D, rex (russian blue?) agouti variegated spotted
Dziewczynki
D, rex agouti irish/berkshire
D, standard agouti irish/berkshire
D, rex russian blue berkshire
D, standard (russian blue?) agouti hooded/niest.variegated?
D, standard agouti
D, standard russian blue
D, standard russian blue irish
Jakieś szczegóły co do odmian malców mogą się zmienić tj. głównie kolorów. Zastanawiam sie czy ten russian silver agouti to nie dove i czy te dwa znaczone to na pewno russian blue agouti Proszę o wyrozumiałość, bo maluchy zmieniają się z dnia na dzień, a ja łapie się za głowę.
Inne zdjęcia
Nakasha - Pią Lut 26, 2010 15:40
Jaki cudowny blazedzik!
zuuzuushii - Pią Lut 26, 2010 15:49
D, rex russian silver agouti blazed wrryyy jak widzę takie cudne maleństwo to odzywa we mnie się żadna klusków porywaczka
quagmire - Pią Lut 26, 2010 15:49
Cudowne są
Tylko czemu jest taka dziewczynka, jakbym chciała, żeby był chłopiec
Zobaczycie, że dla mnie zostanie standardowy agutek i od reszty będzie się różnił tylko uszami
baradwys - Pią Lut 26, 2010 16:08
L. napisał/a: | D, rex (russian blue?) agouti variegated spotted | umarłam!!
ja chcę już rezerwacje!!
madzial13 - Pią Lut 26, 2010 16:13
L., jak dobrze, że ja tu nie wybieram, bo chyba bym zrobiła licytację i zapłaciła tysiaka za szczura
eLka - gratulacje, jesteś klasa z tym planowaniem genetycznym
kaś - Pią Lut 26, 2010 16:50
Jakież one są słodziuchne!!
Bel - Pią Lut 26, 2010 17:01
rex russian silver agouti blazed już go kocham :D:D jest śliczny... i jakiś taki wielki
|
|
|