Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009
Grucha - Sob Sie 29, 2009 19:58
Proszę powiedźcie że ktoś z wystawy terrarystycznej foty zrobił
Anouk - Sob Sie 29, 2009 19:59
Nie Kurde, oglądałam, ale nie pomyślałam
Aha... I jak ktoś nie chce tutaj jego fot, o pw proszę ładnie (choć ludzkich fot jest mało, bardziej szczurze)
Bernadeta - Sob Sie 29, 2009 20:06
Dynialu napisał/a: | Bernadeta, czy ja mam deja wu? |
To znaczy ?
Grucha napisał/a: | Proszę powiedźcie że ktoś z wystawy terrarystycznej foty zrobił |
Ja robiłam trochę np.:
Reszta później
Anouk - Sob Sie 29, 2009 20:07
Deżawi Tak jakbym dzisiaj już widziała te szczury w tych faunaboksach i tych ludzi w tym miejscu
Bernadeta - Sob Sie 29, 2009 20:09
Dynialu napisał/a: | Deżawi Tak jakbym dzisiaj już widziała te szczury w tych faunaboksach i tych ludzi w tym miejscu |
Ja też widziałam,ale wszystkich nie było,była tylko katasza i wuwuna ,albo nie przyznali się,że są
edit,ze zdjęć wynika,że się nie przyznali
karola - Sob Sie 29, 2009 20:12
Dynialu, nie tylko Ty nieśmiała osóbka jesteś Myśmy z Adrianem byli, patrzyli, ale się nie odkryli, że to my
Mnie się najbardziej podobał śpiący Borys i jeden z chłopaków kataszy-ten ruchliwy
Anouk - Sob Sie 29, 2009 20:16
Śpiący Borys? Tak na bocznej ścianie diuny? Mam to udokumentowane
A Gimli się fajnie w trotach zakopał
Bernadeta - Sob Sie 29, 2009 20:21
Grucha napisał/a: | Proszę powiedźcie że ktoś z wystawy terrarystycznej foty zrobił |
a może o takie chodzi
też mam więcej,później wkleję
Anonymous - Sob Sie 29, 2009 20:24
Ja widzialam szczury wuwuny i sa piekniejsze niz na zdjeciach , ale jej nie zarejestrowalam. My z Mariuszem bylismy, ale jakbym zaczela gadac to na 15 min sie by nie skonczylo, a sie spieszylismy
Anouk - Sob Sie 29, 2009 20:26
tamiska napisał/a: | Ja widzialam szczury wuwuny i sa piekniejsze niz na zdjeciach | Si si Tylko łysków nie widziałam ; ( Zresztą, wszystkie szczurki tam były piękniejsze, niż na zdjęciach
tamiska napisał/a: | ale jej nie zarejestrowalam. | Sędziowała Razem z Azi
mc - Sob Sie 29, 2009 20:38
Mam pytanie, może i głupie, ale nigdy nie byłam na żadnej wystawie Czy na teren wystawy mogę wnieść szczura nie zgłoszonego na wystawę? Sytuacja wygląda tak, że muszę przekazać Łosoś małą szczurzycę którą wiezie do Elbląga, a najwygodniej byłoby mi ją przekazać właśnie przy okazji wystawy.
heniok - Sob Sie 29, 2009 20:40
karola napisał/a: | Dynialu, nie tylko Ty nieśmiała osóbka jesteś Myśmy z Adrianem byli, patrzyli, ale się nie odkryli, że to my |
Ech ... my nie gryziemy !
Jak ktoś będzie jutro to mówić że z Allo i się przedstawiać
Anouk - Sob Sie 29, 2009 20:47
Mnie jutro nie będzie tak na chwilę przyjechałam dzisiaj
A tak dla pocieszenie... heniok, mam kilka zdjęć Twoich bajtli
/ ech... już któryś raz edytuję któryś mój post... tak to jest, jak się nie śpi od 3 rano... ;p
Nakota - Sob Sie 29, 2009 20:51
Jestem prawie pewna, że w autobusie spotkałam Wuwunę .
Wystawa boska, wszystkie szczurki piękne, aż nie mogłam wybrać na kogo zagłosować na szczura publiczności, a mojej mamie skradł serce Opal .
A teraz, po wystawie, zaczną się rozmowy na temat szczura z hodowli .
Anouk - Sob Sie 29, 2009 20:54
http://picasaweb.google.p...asowychWPolsce#
Macie foty Na razie tylko szczurze, ludzkie będą kiedy indziej
|
|
|