Mioty urodzone - rok 2009 - Miot D Happy Feet - To już 3 lata i 7 miesięcy!
Anonymous - Czw Kwi 23, 2009 20:29
A nie mozecie dojechac do domkow?
Lara - Czw Kwi 23, 2009 20:45
No właśnie! W końcu do Wrocławia nie tak daleeeko
Anonymous - Czw Kwi 23, 2009 20:48
Do Gubina tez calkiem blisko macie
Jak zobaczylam na 8 stronie Demon - rezerwacja katasza to az mi sie oczy spocil, nie moge sie doczekac
Niamey - Czw Kwi 23, 2009 20:49
To my możemy wziąć aparat
http://www.fotosik.pl/sho...6338722b9d66609 też się zastanawiałam czy to paprochy, czy włoski
Właśnie obejrzałam jeszcze raz zdjęcie Dżungli i dotarło do mnie jaki to śliczne szczurzątko Off-Topic: | tylko imię mi do niej szalenie nie pasuje, ale to już zupełnie inna sprawa i o tym później | Jakiego ma ślicznego blaze'a na pyczku i jak ładnie będą się wszystkie trzy dziewczyny prezentować
Anonymous - Czw Kwi 23, 2009 21:59
Wlasnie pasuje do niej imie, bo ten blazed mi sie odrazu skojarzyl z liana, a jak wiadomo lian w dzungli pod dostatkiem
a jakie fajne chlopaki maja imiona Demon, Diabel i Duszek
Niamey - Czw Kwi 23, 2009 22:04
Cytat: | jakie fajne chlopaki maja imiona Demon, Diabel i Duszek | Mroczna trójca:)
Ja jednak będe się upierać przy tym, że Dżungla jej nie pasuje, ale to wszystko się okaże jak dziewczątko ujrzę
sachma - Czw Kwi 23, 2009 22:06
a ja chcę fotki
Anonymous - Czw Kwi 23, 2009 22:08
Niamey napisał/a: | Mroczna trójca:) |
hihi, no
Mam nadzieje tylko, ze Demon nie wezmie sobie za bardzo imienia do serca i nie bedzie mi chalupy roznosil jak to robi poki co Gimli, nie chce myslec co to bedzie jak sie zakumpluja i razem beda przewracac pokoj do gory nogami
Babciu Dory, zrob fotki, bo musze miec co na tapecie ustawic
nezu - Pią Kwi 24, 2009 09:56
Strzyga sobie imienia do serca nie wzięła, więc jest nadzieja że i Demon nie weźmie....
Nakasha - Pią Kwi 24, 2009 09:59
A ja bym chciała żeby Diabełek wziął lubię aktywne samce
Azi - Pią Kwi 24, 2009 17:28
Niamey napisał/a: | też się zastanawiałam czy to paprochy, czy włoski | to się skórka łuszczy jak włoski zaczynają wyrastać
Dory - Pią Kwi 24, 2009 17:50
Azi napisał/a: | Niamey napisał/a:
też się zastanawiałam czy to paprochy, czy włoski
to się skórka łuszczy jak włoski zaczynają wyrastać |
Otóż to - 10 pkt dla tej Pani Skórka oraz paproszki z trocin, papieru etc. Maluszki rosną w bardzo szybkim tempie, komórki naskórka intensywnie się dzielą, a ich delikatne ciałka stopniowo przyzwyczajają się do świata zewnętrznego. Dlatego ważne jest, żeby nie panikować, że mamcie maluchy drapie, jak po nich depcze, że trociny mają ostre krawędzie, a papier nie jest extraextra miękki, bo malce się nie zachartują
Zmiana zaszła w nich taka, że miejsca łatek nie są czerwonoróżowe, a białoróżowe, więc włoski już kiełkują
Właśnie blazik Dżungli skojarzył mi się z lianą
Nie przeginajcie Przypominam, że malce jeno 5cio dniowe, fotki były, a ja mam swoje życie. Poza tym bywają mioty, gdzie zdjęcia są co tydzień albo rzadziej.
Anouk - Pią Kwi 24, 2009 17:54
Dory napisał/a: | włoski już kiełkują | Jak to brzmi. Mam nadzieję że jak za jakis czas będą fotki, to juz zaczną im kiełkować włoski
Dory - Pią Kwi 24, 2009 17:59
Fotki będą jutro - Niamey zabiera do mnie aparat
Nakasha - Pią Kwi 24, 2009 18:18
Dory,
A dzisiaja może chociaż jedna karmiącej mamusi w gnieździe ?
|
|
|