Wystawy szczurów rodowodowych - WYSTAWA SZCZURÓW RASOWYCH - ŁÓDŹ!!
Anonymous - Pon Maj 11, 2009 08:50
gratis napisał/a: | a w ogóle to taaaak straaasznie mieliście Matrixa macac i co? i chyba tylko Wu z Babyduck go miały na rękach | no ja sobie wypraszam, bo ja go sobie wycałowałam osobiście przy ocenach. sachma napisał/a: | Drugi champion w Polsce i drugi mój | achh, bo jakis głupi fart masz, Bójka i Vani sa obłędne i nie sposób je zapomnieć. Należy sie obu paniom.
Ren napisał/a: | Najlepsza samica fuzz - Iris | ja jestem, tak całkiem prywatnie i poza sędziowsko zakochana w tej małej cudownej czarrrrnej fuzziczce. No i Aya Nakashy........aaaaaaaaaaaaaa!
Wszystkim gratuluję, bo wszystkie szczuraki sa cudowne i piękne, niezależnie od oceny sędziowskiej.
Chciałam podziękowac sachmie za wspaniała organizację, wszystko było super dopięte na ostatni guzik i czoła chylę z wrażenia.
Tak sie cieszę, że was wszystkich widziałam, jestem tak naładowana pozytywnie, że mnie tu zaraz w pracy rozniesie. Wspaniale sie bawiłam i nie mogę sie już doczekać olsztyńskiej.
nezu - Pon Maj 11, 2009 09:47
Viss, Iris jest aguti
Anonymous - Pon Maj 11, 2009 10:09
nezu, wiem, ale wygląda jak czarna, jest tak niesamowicie ciemna.
Lara - Pon Maj 11, 2009 11:42
Cóż, ja nie dojechałam, dojechała Bagatelcia, nic nie zdobyła, ale podobno bardzo grzeczna była, a ja wręcz z tęsknoty usychałam za małą, nie spodziewałam się tak w sumie tego po sobie. I tak jestem z niej bardzo dumna, bardzo!
Sachma - gratuluję, duma Cię pewnie rozpiera
Nakasha - najbardziej żałuję że nie dane mi było zobaczyć jak Aya wygląda na żywo, myślę że bym tam mocno nad nią ohowała i ahowała, tylko się nasłuchałam, jaka mała jest piękna, także żal tyłeczek ściska. No ale!
Wszystkim gratuluję, cieszę się że moja od dawna faworyta, Dafne, również coś zgarnęła, bo tę szczurę ubóstwiam
serendipity - Pon Maj 11, 2009 13:58
Bardzo Wam dziekuje za mile towarzystwo. Ciesze sie, ze moglam Was poznac i mam nadzieje, ze odwiedzicie wystawe we Wro
W ogole, to jest niesamowite, ze widzialam Was na zywo po raz peirwszy, a spokojnie bylam w stanie powiedziec who is who - efekt globalnej wioski
Niamey - Pon Maj 11, 2009 14:09
No to wstawiam co nie co, zdjęcia są... no różne, bo o ile swoim szczurom to czasem strzelę z lampy błyskowej, o tyle cudzym tak nie robię, więc czasem bywa ciemno, a czasem mało ostro
i ulubieniec mojej mamy
I trochę nie szczurzastych fotek:
Wygląda prawie jak szczurek
Alexis - Pon Maj 11, 2009 15:56
o matko, to ja z Elektronem
a teraz parę moich fot, trochę mogą być niewyraźne, bo bez flesza
Otella dupcia w kratkę
jedna z pchełek Oli
i teraz nieszczurowe
gdzie tył, a gdzie przód?
jeż i skunks z łódzkiego zoo:
Niamey - Pon Maj 11, 2009 16:06
Alexis, udało Ci się złapać tego jeża Jak ja go próbowałam obfocić, to biegał jak głupi albo próbował zrobić podkop pod płotkiem
http://s493.photobucket.c...nt=P5090304.jpg słoodkie
gratis - Pon Maj 11, 2009 16:26
No... a my jesteśmy niezwykle dumni z eMkowej mamy ach, wiedziałam od którego miotu zacząc i wiedziałam, że w Vani coś jest
i choc po męczących dojazdach miałam sobie darowac na olsztyńskiej też planuję się zjawic - macie pecha
sachma - Pon Maj 11, 2009 16:51
gratis, no i super
L. - Pon Maj 11, 2009 18:02
Niamey, gdzie i kiedy Ty byłaś? w ogóle Cie nie widziałam T_T
no gratis i baby następnym razem porządnie proszę buzie otwierać
Ja również po wielu dyskomfortach podróży w te i we wte jestem bardzo zadowolona z wystawy i pozytywnie naładowana.
Strasznie żem szczęśliwa, że mogłam Was wszystkich poznać! I szkoda, że tak krótko..
A imprezować musimy wcześniej.
Nie wiem czy ktoś kto pisał, chyba an, że to jest niesamowite, że spotykamy się często pierwszy raz, a gadamy i imprezujemy jak stare dobre małżeństwo
ps. serendipity, (ależ żeś sobie nick zmieniła) jesteś o wiele drobniejsza niż na zdjęciach
Byłabym bardzo dźwięczna, gdyby osoby posiadające jakieś zdjęciach moich szczurów (szczególnie te podczas odbierania nagród) przesłały mi je na mejla emerald-moon@wp.pl
* * *
Wszystkich posiadających szczury z hodowli Emerald Moon, którzy byli na jakiejś wystawie bądź pokazie organizowanym przez SHSRP proszę o jak najszybsze nadesłanie wyników z wystawy/wystaw swoich podopiecznych.
Byłabym również wdzięczna gdybyście nadsyłali takie wiadomości na bieżąco po każdej odbytej przez was wystawie.
Dane proszę nadsyłać na e-maila hodowli: emerald-moon@wp.pl w temacie: wystawa bądź pokaz i data tejże imprezy.
Azi - Pon Maj 11, 2009 18:08
ja jestem zdechła i jeszcze mi nie utrzymuje jakieś takie rozdrażnienie, którego chyba najbardziej doświadczyły na koniec yes i sachma, za co przepraszam...
a jutro znów o 4 am muszę wstać, jak sobie o tym pomyślę, to mi wszystko strzyka.
w sumie dobrze było, zadowolona jestem, ale jak mojego TŻta na olsztyńską nie ruszę, to nie wiem, czy przyjadę.
Niamey - Pon Maj 11, 2009 18:31
L., jakaś oszołomiona szczurami byłam i się nie przedstawiłam:) Ale byłam w sobotę ok.15 i miałam dużą czarną kokardę na głowie (znaczy nie jakąś wieeelką, ale zauważalnych rozmiarów ), więc może gdzieś mignęłam Off-Topic: | Z mamą przyszłam (wzięłyśmy mnóstwo próbek dla psów) i mama zachwyciła się jakie wielkie te szczury i dlaczego ja nie mam takich dużych i jakie one mają śmieszne jajeczka te samce |
L. - Pon Maj 11, 2009 18:38
Niamey, ale ja też gapa jestem
Aaa. Zapomniałam napisać co zdobyłyśmy
I miej. Najlepsza samica point - Hana RM
II miej. Najlepsza samica sierść standard - Hana RM
II miej. Najlepsza samica uszy standard - Rei Yuu RT
I miej. Najlepszy samiec dumbo - Elwe EM
I miej. Najlepszy samiec rex - Elektron EM
I miej. Najlepsze znaczenie u samca - Elektron EM
i mam pytanie do Sędzin, czy jakieś szczury oprócz Vani dostały CWC? Bo nie było nic napisane ani powiedziane..
babyduck - Pon Maj 11, 2009 18:39
Lara, siedziałam obok Twojej kruszynki i powiem Ci, że tak śmiesznie śpiącego szczura jeszcze nie widziałam. Mała ciągle przebierała wąsami, machała łapkami i zmieniała tempo oddechu zupełnie tak, jakby jej się coś śniło. Przesłodka jest.
|
|
|