Mioty urodzone - rok 2009 - Miot C Happy Feet - Malce w nowych domach
Martuha - Nie Mar 15, 2009 22:22
Azi czy te ostatnie 2 maluszki to fuzziki ? bo mi się już pierdzieli wszystko,jak je wszystkie zobaczylam-PIĘKNE!
mc - Nie Mar 15, 2009 22:51
Azi napisał/a: | Curry otworzyła oczka jako pierwsza |
Ha! Moja! Dzielna!
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 00:02
Zdjęcia! Ale niespodzianka fajna. Maluchy strasznie rosną Ten czarny największy to moje?
Badoha - Pon Mar 16, 2009 07:53
Cudności
Azi - Pon Mar 16, 2009 07:56
Powiem tak, te dwa co są na zdjęciach same, to Cynamon i Chrupka, one się alienowały
reszta się w kupce zbiła
Ogólnie to Chrupka wczoraj była mocno łazikująca, a Cynamon tak polubił Piotrka, że jak je chowałam do gniazda to mi zginął. I dopiero po kilku minutach usłyszałam - Asia... tu coś mi siedzi i nie chce się odczepić
Badoha - Pon Mar 16, 2009 07:59
Asia ten miot jest cudnościowy - piękne maluchy
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 08:21
łoo, a to mój słodzina kochany... fajnie, że lgnie do ludzi
Azi - Pon Mar 16, 2009 19:23
Maluchy już w większości mają otwarte lub rozszczelnione mocno oczka. Tylko Cavanah nie pali się do tego, aby podziwiać świat
Badoha - Pon Mar 16, 2009 19:38
Azi napisał/a: | Maluchy już w większości mają otwarte lub rozszczelnione mocno oczka. | Dzielne szkraby Moje słoneczko podziwia świat i ogląda babcię Azi
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 20:23
Azi napisał/a: | Tylko Cavanah nie pali się do tego, aby podziwiać świat | ale z niego bumelant.
Kiedy będą zdjęcia?
mc - Pon Mar 16, 2009 21:05
Viss napisał/a: | Kiedy będą zdjęcia? |
No właśnie
Frag - Pon Mar 16, 2009 21:54
No dobrze - nie będę siedzieć cicho. Skoro najpierw mnie zaszczurzyłyście, potem zasmoczyłyście, to chyba mogę do Was dołączyć?
Zwłaszcza, że dwie panny z tego cudownego miotu już niedługo będą mogły przyjechać do mnie - o dzięki Ci Wspaniała Azi!
Tak na poważnie - teraz naprawdę rozumiem wszystkie wasze ochy i achy. Sama zachwycam się każdym zdjęciem maluchów.
I dołączam się do petycji - więcej zdjęć!
Azi - Pon Mar 16, 2009 22:05
A Wy niedobre jesteście zdjęcia były wczoraj, następne będą może w środę, jak już im się ładnie oczka otworzą
A z obserwacji... Cynamon to typowy łazik, Cykorka i Cavanah uwielbiają siebie i zawsze śpią razem jak je na kocyk wyciągam, za to Ciapka jest bardzo gadatliwa i gada przez sen, ale nie tylko
A tak w ogóle to mam nagrane dwa filmiki z wczoraj, domki dostaną je na płytkach
mc - Pon Mar 16, 2009 22:45
Azi napisał/a: | A tak w ogóle to mam nagrane dwa filmiki z wczoraj, domki dostaną je na płytkach |
Jesteś wielka!
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 23:04
Azi napisał/a: | Cykorka i Cavanah uwielbiają siebie i zawsze śpią razem | jaka szkoda, że towarzystwo mieszane. A czy to oznacza, że to spacze wybiegowi są? Azi napisał/a: | A tak w ogóle to mam nagrane dwa filmiki z wczoraj, domki dostaną je na płytkach | ale super!
|
|
|