Mioty urodzone - rok 2008 - Miot A of Anahata: 25.12.2008 r. =)
Nakasha - Śro Sty 07, 2009 17:20
Szkraby uciekają już Miyu z gniazda i powoli próbują chodzić, a nie tylko czołgać się powinny już dosłownie zaraz otwierać oczka.
I widać już chłopcom schodzące jądra
Myszowa - Śro Sty 07, 2009 18:57
Nakasha, cuuudownie
Maleńkie śliczności w końcu zobaczą świat
persefona4 - Śro Sty 07, 2009 19:13
Nakasha napisał/a: | powinny już dosłownie zaraz otwierać oczka. | Jej! ale ten czas leci! A jak juz otworzą ślepka to pamietaj, foty! foty! foty koniecznie!!! Bo wtedy szkraby sa najpocieszniejsze
wuwuna - Śro Sty 07, 2009 22:57
A ja chcę zobaczyć Aye jak już urosła
Tatyka - Śro Sty 07, 2009 23:53
o, widzę Arielka
no, widzę, że imię mojego chłopca coraz częściej jest używane.
a mogłam nazwać go Persil..
Śliczne kluchy.
Anonymous - Czw Sty 08, 2009 10:54
Nakasha, juz bardzo dawno nie było zdjęć. Ja bardzo prosze o zdjęcia.
Nakasha - Czw Sty 08, 2009 11:12
Viss, jak tylko maluchy otworzą oczy
Wczoraj Amber wspiął mi się na ramię! wyjęłam je z gniazda, położyłam na kocyku i położyłam się przy nich, a Amber wlazł mi na ramię maluchy kotłowały się, myły się, próbowały się drapać jeszcze bardzo niezdarnie i lizały moje palce, a Ariel nawet je podgryzała
Widać im już miniaturowe ząbki
Badoha - Czw Sty 08, 2009 11:52
O matko - jakie to muszą być słodkości
Anonymous - Czw Sty 08, 2009 12:17
Nakasha napisał/a: | Widać im już miniaturowe ząbki | ja tez chcę zobaczyć! Co to za sztuczne terminy, że jak oczy otworzą
Anonymous - Czw Sty 08, 2009 12:35
ja się podpisuję pod Viss!!!
no to Amber widzę będzie pasował swojemu haremowi, moje baby uwielbiają dzikie wspinaczki wszędzie gdzie się da (i nie da )
ja chcę zobaczyć jaki oni już mają futerkaaa!
Myszowa - Czw Sty 08, 2009 16:09
Ja też, ja też!
Czekamy na fotki!
Anonymous - Pią Sty 09, 2009 08:30
Nakasha, ja nic nie marudzę, ale mi się dzisiaj miot A śnił - czy to proroczy sen, że foty będą?
a przy okazji - wysłałam wczoraj zaliczkę, mam nadzieję, że nic nie pokręciłam z przelewem i kasa dojdzie
Nakasha - Pią Sty 09, 2009 10:23
Wczoraj Anubis jako pierwszy otworzył oczka!
Dzisiaj rano reszta zaczęła je otwierać Jeśli wieczorem będą już wszystkie otwarte, potwierdzę ostatecznie rezerwacje .
Jak na razie wszyscy, którzy mieli przesłać zaliczki, je przesłali
Maluszki.... ekhem... są STRASZNIE spasione normalnie nawet mordki mają tłuste ''. A Miyu w kółko nad nimi siedzi i je karmi, tyrkocząc ząbkami z radości, a one robią za przyssawki
Będą z nich pulchne kulki
Bema - Pią Sty 09, 2009 10:40
Nakasha napisał/a: | A Miyu w kółko nad nimi siedzi i je karmi, tyrkocząc ząbkami z radości, a one robią za przyssawki | A Miyu może znów będzie Mamusią, i znów cudne kluski wykarmi, ech! Nie mogę się napatrzeć Twój podpis!
Anonymous - Pią Sty 09, 2009 11:03
Nakasha napisał/a: | nawet mordki mają tłuste |
łohohoooo, może wreszcie moje marzenia o duuużych szczurach się spełnią
|
|
|