Mioty urodzone - rok 2008 - Miot S Rat`s Troop - wykruszamy się... :(
PALATINA - Czw Sie 21, 2008 10:56
A mi się podoba imię Samuel.
Kto wie, może kiedyś.
nezu - Czw Sie 21, 2008 11:02
Mata.. a czy ona naprawdę musi się nazywać Silje?
Silie Karat bardzo źle skończyła i mam opory przed nadawaniem tego imienia mojemu wnukowi...
Dziewczyny, wszystko pięknie ładnie, ale ja nie nadam w rodowodzie imienia które w KR czy KW już widnieje pod żywym szczurem, bo to by wprowadziło totalny chaos w księgach i w SHSR. Od razu ostrzegam. Taki mój psi obowiązek żeby nie mieszać.
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 11:04
nezu, nie każdy jest przesądny i nie każdy wierzy w magie imion. Choć ja mataforgany nie namawiałam.
nezu - Czw Sie 21, 2008 11:06
Ja wierzę.
Bracken, ten mój pierwszy, zginął po wypadku w wieku 3 miesięcy, Bracken 2 nawet do mnie nie dojechał, u Sylwii dostał udaru cieplnego i umarł nie odzyskawszy przytomności. Nigdy go nawet nie zobaczyłam.. Ostrzegali żebym nie nadawała mu tego imienia, nie posłuchałam i mam za swoje.
I przepraszam, ale mam opory.
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 11:14
nezu, możesz sie nie zgodzić, takie wasze święte prawo hodowcy. Ja nie widze problemu, mataforgana wie jak było z Ryjkami, z pewnościa nie będzie chciała tego imienia.
PALATINA - Czw Sie 21, 2008 11:38
nezu napisał/a: | Dziewczyny, wszystko pięknie ładnie, ale ja nie nadam w rodowodzie imienia które w KR czy KW już widnieje pod żywym szczurem, bo to by wprowadziło totalny chaos w księgach i w SHSR. Od razu ostrzegam. Taki mój psi obowiązek żeby nie mieszać. |
Osobiście nie znam imion z KR i KW. Ważne, że Ty znasz i nie będziesz dublować.
Viss napisał/a: | nie każdy jest przesądny i nie każdy wierzy w magie imion. |
nezu napisał/a: | Ja wierzę. |
Ja też wierzę - choćby Ozzi... Nienawidzę tego imienia!
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 11:55
eeej, no dobra, nie upieram sie, Silje mi sie bardzo spodobało, ale jesli tak mówisz, nez, to rzecz jasna coś innego wymyślę...
Azi - Czw Sie 21, 2008 16:56
mataforgana, gdyby nie magia imion, to i tak byś "Silje" nie dostała, bo to była moja pierwsza propozycja A chwilę pomyślałam i mi "Sasanka, Sas, Saska" wyszła
Off-Topic: | Swoją droga, to czy ja zawsze musze wymyslac imię dla szczura pod prysznicem? |
I ja chcę fotę wspólną
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 21:01
to ja poproszę... Saskię
jak u Gałczyńskiego i w piosence Hey'a
nezu - Czw Sie 21, 2008 21:31
Saskia fajnie.
Zaraz zmienię.
A foty już zmniejszam, bo jest ich jak zawsze więcej niż pierwotnie zamierzałam.
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 21:43
I Saskia Rubensa. Piękne imię.
A ja mam tylko jedno imię - Sabli, od sable, bo miał być czarny. Ale może nie będę musiałam wymyślać drugiego.
nezu - Czw Sie 21, 2008 22:42
O, proszę.
Grupowo:
Sebald, Saskia, Sasanka i Sepia. Czyli czarnoagutkowo.
I mała ciekawostka. Sebald jest dziwnym blazem. Jest blazed varieberk, ale w odróżnieniu od innych blazedów, jego krecha na nosie nie jest w żaden sposób połączona białym kolorem z brzuszkiem.
B & W czyli Sabat ze Smirnoffem
Sake i Sahib.
Skarbimir, Spartakus i Seneka
Siuks i Sun
wuwuna - Czw Sie 21, 2008 22:49
http://www.fotosik.pl/sho...05bbca1970eaa96 Jakie to cudne rozpływam się
babyduck - Czw Sie 21, 2008 23:06
słodkości
On ma serduszko na łepku http://www.fotosik.pl/sho...0aaf2aa390fddd7 ! Krzywe, ale serduszko!
Bulletproof - Czw Sie 21, 2008 23:08
Przepiękne! I cudnie razem wyglądają
|
|
|