To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot S Rat`s Troop - wykruszamy się... :(

PALATINA - Czw Sie 21, 2008 10:56

A mi się podoba imię Samuel.
Kto wie, może kiedyś. :roll: :]

nezu - Czw Sie 21, 2008 11:02

Mata.. a czy ona naprawdę musi się nazywać Silje?

Silie Karat bardzo źle skończyła i mam opory przed nadawaniem tego imienia mojemu wnukowi...

Dziewczyny, wszystko pięknie ładnie, ale ja nie nadam w rodowodzie imienia które w KR czy KW już widnieje pod żywym szczurem, bo to by wprowadziło totalny chaos w księgach i w SHSR. Od razu ostrzegam. Taki mój psi obowiązek żeby nie mieszać.

Anonymous - Czw Sie 21, 2008 11:04

nezu, nie każdy jest przesądny i nie każdy wierzy w magie imion. Choć ja mataforgany nie namawiałam. ;)
nezu - Czw Sie 21, 2008 11:06

Ja wierzę.
Bracken, ten mój pierwszy, zginął po wypadku w wieku 3 miesięcy, Bracken 2 nawet do mnie nie dojechał, u Sylwii dostał udaru cieplnego i umarł nie odzyskawszy przytomności. Nigdy go nawet nie zobaczyłam.. Ostrzegali żebym nie nadawała mu tego imienia, nie posłuchałam i mam za swoje.

I przepraszam, ale mam opory.

Anonymous - Czw Sie 21, 2008 11:14

nezu, możesz sie nie zgodzić, takie wasze święte prawo hodowcy. :) Ja nie widze problemu, mataforgana wie jak było z Ryjkami, z pewnościa nie będzie chciała tego imienia. :)
PALATINA - Czw Sie 21, 2008 11:38

nezu napisał/a:
Dziewczyny, wszystko pięknie ładnie, ale ja nie nadam w rodowodzie imienia które w KR czy KW już widnieje pod żywym szczurem, bo to by wprowadziło totalny chaos w księgach i w SHSR. Od razu ostrzegam. Taki mój psi obowiązek żeby nie mieszać.

Osobiście nie znam imion z KR i KW. Ważne, że Ty znasz i nie będziesz dublować. :wink:

Viss napisał/a:
nie każdy jest przesądny i nie każdy wierzy w magie imion.

nezu napisał/a:
Ja wierzę.

Ja też wierzę - choćby Ozzi... Nienawidzę tego imienia! :|

Anonymous - Czw Sie 21, 2008 11:55

eeej, no dobra, nie upieram sie, Silje mi sie bardzo spodobało, ale jesli tak mówisz, nez, to rzecz jasna coś innego wymyślę... :)
Azi - Czw Sie 21, 2008 16:56

mataforgana, gdyby nie magia imion, to i tak byś "Silje" nie dostała, bo to była moja pierwsza propozycja :P A chwilę pomyślałam i mi "Sasanka, Sas, Saska" wyszła ;)

Off-Topic:
Swoją droga, to czy ja zawsze musze wymyslac imię dla szczura pod prysznicem? :?

I ja chcę fotę wspólną ;(

Anonymous - Czw Sie 21, 2008 21:01

to ja poproszę... Saskię :)

jak u Gałczyńskiego i w piosence Hey'a :)

nezu - Czw Sie 21, 2008 21:31

Saskia fajnie. :mrgreen:
Zaraz zmienię. ;)

A foty już zmniejszam, bo jest ich jak zawsze więcej niż pierwotnie zamierzałam.

Anonymous - Czw Sie 21, 2008 21:43

I Saskia Rubensa. ;) Piękne imię. :)
A ja mam tylko jedno imię - Sabli, od sable, bo miał być czarny. ;) Ale może nie będę musiałam wymyślać drugiego. :brewka:

nezu - Czw Sie 21, 2008 22:42

O, proszę. :]
Grupowo:

Sebald, Saskia, Sasanka i Sepia. Czyli czarnoagutkowo.

I mała ciekawostka. Sebald jest dziwnym blazem. Jest blazed varieberk, ale w odróżnieniu od innych blazedów, jego krecha na nosie nie jest w żaden sposób połączona białym kolorem z brzuszkiem.

B & W czyli Sabat ze Smirnoffem

Sake i Sahib. :)

Skarbimir, Spartakus i Seneka

Siuks i Sun

wuwuna - Czw Sie 21, 2008 22:49

http://www.fotosik.pl/sho...05bbca1970eaa96 Jakie to cudne rozpływam się :serducho: :serducho: :serducho:
babyduck - Czw Sie 21, 2008 23:06

słodkości :serducho:
On ma serduszko na łepku http://www.fotosik.pl/sho...0aaf2aa390fddd7 ! Krzywe, ale serduszko!

Bulletproof - Czw Sie 21, 2008 23:08

Przepiękne! :serducho: I cudnie razem wyglądają :)