To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)

L. - Pon Sie 11, 2008 22:02

Viss napisał/a:
ale ilość polara jest karygodnie niska!

na potrzeby zdjęcia ; ] teraz polarków i szmatek jest tak dużo, że z łopatą trzeba by tam wkroczyć :DD

Mona - Pon Sie 11, 2008 22:14

Świetna niespodzianka!! :serducho:
Jakie one już kudłate, nie mogę oczu oderwać od tych małych słodkości!! :sirwwt:
Nie to, żebym była pazerna czy coś, ale proszę o więcej takich niespodzianek :wink:

nezu - Pon Sie 11, 2008 22:46

A ja coś wiem, coś wyczaiłam, ale o tym co wyczaiłam to wam pewnie L. napisze... :mrgreen:
Lavi - Pon Sie 11, 2008 22:54

No co takiego Nezu wyczaiła? :twisted:
ntliee - Pon Sie 11, 2008 22:55

jakie one śliczne :serducho: :serducho: :serducho: L., na Twoim miejscu bym ich nie oddała, nikomu! a pomysł z koszykiem prosty a genialny :D

nezu, L., proszę nie trzymać, nas, zwykłych śmiertelników w niepewności i pisać o odkryciu :)

Matrix - Wto Sie 12, 2008 11:14

aaaa... super maluszki!! :serducho: Jakie już duże i futerkowate :mrgreen: A ten z ciapkami na bokach świetny :D Miziaki dla wszystkich, co do jednego i mamusi oczywiście :)
A babci gratuluję ;)

Ja chcę wiedzieć co Nezu wyczaiła! :>

wuwuna - Wto Sie 12, 2008 11:29

Matrix napisał/a:
Ja chcę wiedzieć co Nezu wyczaiła!
A ja wiem,ale nie powiem >< >< ><
L. - Wto Sie 12, 2008 11:32

No bo Nezu wyczaiła, że te platyny, a na pewno jeden chłopiec rex to siamese blue point :serducho:

Ja na razie sceptycznie do tego podchodzę, bo nie chcę nikomu narobić nadziei :wink:

Anonymous - Wto Sie 12, 2008 11:32

wuwuna napisał/a:
A ja wiem,ale nie powiem >< >< ><
hehehehe, zginiesz za to. :D :D Ja poprosze natychmiast o pw! :P
wuwuna - Wto Sie 12, 2008 11:34

Viss napisał/a:
Ja poprosze natychmiast o pw! :P
:jezor: juz masz odpowiedż :lol:
Azi - Wto Sie 12, 2008 11:54

L., ja wiem, że pewnie czasu nie masz, ale może byś tak strzeliła im nową indywidualną sesję? :P
nezu - Wto Sie 12, 2008 11:55

Dziewczyny, indywidualna sesja 14stki wiercipup z taką częstotliwością to ponad siły nawet najbardziej zaciętego fotografa, nie wymagajcie niemożliwego...

Wiem co mówię, mnie męczy nawet moja 11stka.. :roll:
L, ja ci mówię że ten chop JEST siamem, aż widać to cieniowanie blue, o i tyle...

L. - Wto Sie 12, 2008 12:24

Azi, jak mi postawisz pomnik ; d
żartuje.
Pooglądaj sobie sesje koszyczkową - prawie jak indywidualna ; P

Nezu dobrze prawi o ile same pstrykanie zdjęć jest cudownie fajne i proste o tyle potem siedzenie, obrabianie i wrzucanie na serwer to koszmar z piekła rodem :twisted:

[ Dodano: Wto Sie 12, 2008 14:12 ]
A zapomniałabym dodać, że jednemu panu strasznie się spieszy otworzyć oczy ;]
I od co najmniej już dwóch dni coraz bardziej jedno oczko mu się otwiera :serducho:

No dooobra może i to są te siamese : d
Ale to znaczy, że ta cudowna panienka variegated nie bedzie zbyt długo variegated ;( buuuuu... :P

ntliee - Wto Sie 12, 2008 13:13

ahh, fajnie że się takie cudeńko trafiło :serducho: :D

Off-Topic:
L., a czego używasz? bo np picasa jest bardzo prosta i szybka w obsłudze, zmniejszanie zdjęć zajmuje jakieś 10 sek, tak samo jak wrzucanie (a ew możesz dawać linki do albumów po prostu) i program picasa daje też proste możliwości obróbki, także polecam

bo my tak bardzo chcemy foooty! :mrgreen:

L. - Wto Sie 12, 2008 13:16

Off-Topic:
ntliee, ale ja zmniejszając niekiedy wycinam zdjęcia, bo jest za dużo tła.
I robie to w photoshopie. Ale nie zależnie od tego co bym używała i tak mi to wieczność zajmie, bo mój komputer to grat i w ogóle strasznie wolno chodzi : /