Mioty urodzone - rok 2008 - "El" Emerald Moon - 3 urodziny :)
L. - Pon Sie 11, 2008 22:02
Viss napisał/a: | ale ilość polara jest karygodnie niska! |
na potrzeby zdjęcia ; ] teraz polarków i szmatek jest tak dużo, że z łopatą trzeba by tam wkroczyć
Mona - Pon Sie 11, 2008 22:14
Świetna niespodzianka!!
Jakie one już kudłate, nie mogę oczu oderwać od tych małych słodkości!!
Nie to, żebym była pazerna czy coś, ale proszę o więcej takich niespodzianek
nezu - Pon Sie 11, 2008 22:46
A ja coś wiem, coś wyczaiłam, ale o tym co wyczaiłam to wam pewnie L. napisze...
Lavi - Pon Sie 11, 2008 22:54
No co takiego Nezu wyczaiła?
ntliee - Pon Sie 11, 2008 22:55
jakie one śliczne L., na Twoim miejscu bym ich nie oddała, nikomu! a pomysł z koszykiem prosty a genialny
nezu, L., proszę nie trzymać, nas, zwykłych śmiertelników w niepewności i pisać o odkryciu
Matrix - Wto Sie 12, 2008 11:14
aaaa... super maluszki!! Jakie już duże i futerkowate A ten z ciapkami na bokach świetny Miziaki dla wszystkich, co do jednego i mamusi oczywiście
A babci gratuluję
Ja chcę wiedzieć co Nezu wyczaiła!
wuwuna - Wto Sie 12, 2008 11:29
Matrix napisał/a: | Ja chcę wiedzieć co Nezu wyczaiła! | A ja wiem,ale nie powiem
L. - Wto Sie 12, 2008 11:32
No bo Nezu wyczaiła, że te platyny, a na pewno jeden chłopiec rex to siamese blue point
Ja na razie sceptycznie do tego podchodzę, bo nie chcę nikomu narobić nadziei
Anonymous - Wto Sie 12, 2008 11:32
wuwuna napisał/a: | A ja wiem,ale nie powiem | hehehehe, zginiesz za to. Ja poprosze natychmiast o pw!
wuwuna - Wto Sie 12, 2008 11:34
Viss napisał/a: | Ja poprosze natychmiast o pw! | juz masz odpowiedż
Azi - Wto Sie 12, 2008 11:54
L., ja wiem, że pewnie czasu nie masz, ale może byś tak strzeliła im nową indywidualną sesję?
nezu - Wto Sie 12, 2008 11:55
Dziewczyny, indywidualna sesja 14stki wiercipup z taką częstotliwością to ponad siły nawet najbardziej zaciętego fotografa, nie wymagajcie niemożliwego...
Wiem co mówię, mnie męczy nawet moja 11stka..
L, ja ci mówię że ten chop JEST siamem, aż widać to cieniowanie blue, o i tyle...
L. - Wto Sie 12, 2008 12:24
Azi, jak mi postawisz pomnik ; d
żartuje.
Pooglądaj sobie sesje koszyczkową - prawie jak indywidualna ; P
Nezu dobrze prawi o ile same pstrykanie zdjęć jest cudownie fajne i proste o tyle potem siedzenie, obrabianie i wrzucanie na serwer to koszmar z piekła rodem
[ Dodano: Wto Sie 12, 2008 14:12 ]
A zapomniałabym dodać, że jednemu panu strasznie się spieszy otworzyć oczy
I od co najmniej już dwóch dni coraz bardziej jedno oczko mu się otwiera
No dooobra może i to są te siamese : d
Ale to znaczy, że ta cudowna panienka variegated nie bedzie zbyt długo variegated buuuuu...
ntliee - Wto Sie 12, 2008 13:13
ahh, fajnie że się takie cudeńko trafiło
Off-Topic: | L., a czego używasz? bo np picasa jest bardzo prosta i szybka w obsłudze, zmniejszanie zdjęć zajmuje jakieś 10 sek, tak samo jak wrzucanie (a ew możesz dawać linki do albumów po prostu) i program picasa daje też proste możliwości obróbki, także polecam |
bo my tak bardzo chcemy foooty!
L. - Wto Sie 12, 2008 13:16
Off-Topic: | ntliee, ale ja zmniejszając niekiedy wycinam zdjęcia, bo jest za dużo tła.
I robie to w photoshopie. Ale nie zależnie od tego co bym używała i tak mi to wieczność zajmie, bo mój komputer to grat i w ogóle strasznie wolno chodzi : / |
|
|
|