Mioty urodzone - rok 2008 - Miot P Rat`s Troop - WAŻNE!
Anonymous - Pią Kwi 25, 2008 10:45
Zdjęcia z mamusią są genialne, jakoś wyjatkowo rodzinnie wygladają, ostatnie przeboskie. I te pchełki..
Semena - Pią Kwi 25, 2008 12:24
No normalnie jakby pozowali do tych zdjęć Szczuraski, ech...
NinaWi - Pią Kwi 25, 2008 12:35
Piękne Gratuluję przyszłym właścicielom
plora - Pią Kwi 25, 2008 14:49
aaaaaaa Boskie zdjęcia a moja Panda, mała modelka -zwaliła mnie z nóg
Pacyfka - Nie Kwi 27, 2008 14:06
jej jeszcze tylko tydzień rodzinka wygląda przecudnie
i jak się maluszki miewają
nezu, a ja wreszcie mam właściwe imię dla Pysiaczka Portatus amor (Niosący miłość )
Anonymous - Nie Kwi 27, 2008 14:24
ja teeeeż chcę czarną dumbusię...
zazdrość mnie zżera
nutaka - Nie Kwi 27, 2008 14:40
Panda jest śliczniusia!! reszta równiez ale jest taka inna:))
plora - Pon Kwi 28, 2008 16:33
nutaka zgadzam się z tobą rosnę jak balon z dumy
Anonymous - Pon Kwi 28, 2008 16:35
Ja też pękam z dumy I już nie mogę się doczekać kiedy Pralinka będzie u mnie
nezu - Pon Kwi 28, 2008 20:04
Do wszystkich domów Piskunów.
WAŻNE!
Proszę się do mnie zgłaszać na pw o numer konta i uiszczanie przedpłaty za malucha, bez przedpłaty nie wyślę malucha w podróż! Należy również wraz z przedpłatą, w razie potrzeby przesyłki konduktorskiej przysłać mi 25 złotych na poczet przesyłki a pocztą polską przysłać transporter do przewozu malucha.
Wszystkie dane podam na PW, ale proszę się do mnie zgłaszać.
Jak na razie prawo do odbioru malucha ma tylko sachma, Marta i Ren.
Przedpłata za malucha wynosi około 1/3 sumy za malucha. W przypadku miotu P to 25 złotych.
Ratata - Pon Kwi 28, 2008 21:48
Nezu, poszła paczka prio i przelew, mam nadzieję, że dotrą na czas
Layla - Wto Kwi 29, 2008 05:23
Off-Topic: | Pacyfka, uuu nie mogę się powstrzymać. Portatus jest imiesłowem czasu przeszłego dokonanego.Nie można powiedzieć zatem niosący. Jeśli chcesz wiedziec, jak bedzie niosący miłość to cię rozczaruję: amorem portans |
Pacyfka - Wto Kwi 29, 2008 07:49
Layla napisał/a: | Off-Topic: | Pacyfka, uuu nie mogę się powstrzymać. Portatus jest imiesłowem czasu przeszłego dokonanego.Nie można powiedzieć zatem niosący. Jeśli chcesz wiedziec, jak bedzie niosący miłość to cię rozczaruję: amorem portans |
|
a ja siedziałam wczoraj pół dnia, żeby to wykombinować
eh.. moja łacina
nezu - Śro Kwi 30, 2008 08:55
No... to Porto zamieszkał dziś osobno...
Żeby nie czuć się tak strasznie samotnie, ma do towarzystwa Ignaca, ale i tak widzę że mu źle samemu... Że tęskni do mamusi i patrzy się w stronę klatki sióstr ze smutkiem.
Na szczęście Ignac jest bardzo aktywnym szczurkiem i zachęca go do zabawy i aktywności. I odwrócenia uwagi od mamy.
Mam tylko nadzieję, że kiedy już wyjedzie, ponowne przyłączenie Ignaca do Jumisia nie nastręczy mi problemów...
Pacyfka - Śro Kwi 30, 2008 15:08
moje misiadełko biedna już jest mężczyzną Niech nie płacze już go mamusia wytuli jak tylko do mnie przyjedzie A tymczasem Ignaś zaopiekuj się nim
|
|
|