To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot "D" Ratteria Rataty

Lazanka - Wto Kwi 15, 2008 11:48

Cytat:
Olimpia :mrgreen: Tu macie prawdziwe WTF!?

Ha! DeeDee zapowiada sie na malego lobuziaczka - to dobrze - powinna dzieki temu rozruszac Domisie zeby mala nie byla taka strachliwa :)

A poza tym to: :foty: (wiecej) :mrgreen:

polna - Wto Kwi 15, 2008 19:50

Ratata napisał/a:
Draka ma bardzo pasujące imię ;)

Już się boje! 8)

Olimpia znalazło by się miejsce dla Draki do W-wy, a ja już ją sobie odbiore? :mrgreen:

Oli - Wto Kwi 15, 2008 19:53

polna napisał/a:
Olimpia znalazło by się miejsce dla Draki do W-wy, a ja już ją sobie odbiore? :mrgreen:
Znalazło by się, nawet mam dwa transportery. :wink: Tylko ja będę najwcześniej jechać w weekend w maju 10-11, a pewniejszy będzie weekend 17-18. Jeśli Tobie i Ratacie to nie przeszkadza to ja nie widzę problemu. :mrgreen:
magnes - Wto Kwi 15, 2008 20:00

ja moge porzyczyć koci transporter wrazie potrzeby
Oli - Wto Kwi 15, 2008 20:02

Off-Topic:
Magnes koci też mam, ale po pierwsze takie maluchy mogą z kociego wyłazić spokojnie (Imp bardzo ładnie sobie z tym radzi), a po drugie maluchy są różnej płci i raczej w czasie kiedy je będę odbierać nie będą mogły podróżować już razem. Tak przy okazji - jak chcesz to i Twojego smroda mogę wziąć. :wink:

magnes - Wto Kwi 15, 2008 20:27

Off-Topic:
dziękuje
wiem że trzeba trzymać je osobno a co do wychodzenia z transportera to nie pomyślałam :oops:

Oli - Wto Kwi 15, 2008 20:28

Off-Topic:
Magnes napisał/a:
a co do wychodzenia z transportera to nie pomyślałam :oops:
Ja też nie póki Imp nie pomyślał. :lol:

Ratata - Wto Kwi 15, 2008 20:43

Olimpia, byłoby super, gdyby udało Ci się wziąć wszystkie maluszki z okolic W-wy hurtem :) Tylko że w weekend 16-18 V siedzę od rana do nocy na uczelni i mogłoby być ciężko z dostarczeniem ich gdziekolwiek...
A fotek macie od groma, wytrzymajcie chociaż dwa dni :P

Oli - Wto Kwi 15, 2008 21:05

Ratata napisał/a:
Tylko że w weekend 16-18 V siedzę od rana do nocy na uczelni i mogłoby być ciężko z dostarczeniem ich gdziekolwiek...
Rozumiem. Jakoś to rozwiążemy - może udałoby mi się wyrwać w tygodniu, np. wtorek. Chociaż nie ukrywam, że szykowałam się na odwiedziny rodzinki w Krakowie, ale wszystko da się jakoś załatwić. Pomyślimy, zobaczymy. :wink: Kto chętny na przywóz malucha do Wawy i okolic nie ma problemu - jeśli się komuś bardzo nie spieszy.
Lazanka - Wto Kwi 15, 2008 22:36

Ratata napisał/a:
A fotek macie od groma, wytrzymajcie chociaż dwa dni :P

:mrgreen: Fotek nigdy nie za wiele :mrgreen:

Olimpia, hmmm wg moich obliczen malcom 5 tygodni minie 2 maja (ja wlasnie planowalam odbrac juz dziewuszki po juz dlugim weekendzie) - wiec Twoja data nie jest az tak od tego odlegla. Generalnie moglabym tez pomoc Wam w przekazywaniu malcow (np odebrac je dzien wczesniej od Rataty i przekazac nazajutrz Tobie) - niestety jak narazie wyglada na to ze nas 16-18 maja nie bedzie w Krakowie :/

Ratata - Śro Kwi 16, 2008 09:52

Olimpia, jeżeli będziesz cały weekend w Krk, to nie ma problemu, umówimy się jakoś bardzo rano przed moimi zajęciami i jakoś będzie ;)
A najlepiej wyslijcie mi wszyscy PW, które szczury kiedy, dokąd i z kim jadą, czy będzie dla nich transporter, czy mam dać jakiś jednorazowy oraz Wasze dane, adresy i nr dowodów, to Wam powysyłam umowy i nr konta 8)

magnes - Sob Kwi 19, 2008 12:33

już wysłane
wczoraj maluchy skończyły 3 tygodnie :urodziny:
To dobra okazjaa na.... :foty:

blackowca - Sob Kwi 19, 2008 12:48

:urodziny: dla maluszków
a tak po cichu to :foty:

Lazanka - Sob Kwi 19, 2008 21:49

To jest bardzo dobry powod do:
:foty:

Pacyfka - Nie Kwi 20, 2008 13:12

ja nie chcę nic mówić, ale fot już nie było hohoho dawno temu :wink: