To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - III Ogolnopolska Wystawa Szczurow Rasowych! GDANSK

L. - Czw Lip 03, 2008 16:51

Nakasha, szczury bedą tak zestresowane, że wszystkie pokładą sie spać.
No raczej dotychczas stosowaliśmy metodę: rasowe oddzielnie, nie rasowe oddzielnie, ponieważ są inaczej oceniane.
Fajnie jak ktoś ma tak duży faunabox, w którym zmieszczą się dwa szczury. Ale jeśli nie jest za duży to pamietajmy aby na siłe ich nie upychać.
One naprawdę się nie zapłaczą z tego powodu, że siedzą same!

I nie martwcie się przesadnie, bo jak już wspominałam: będą tak znudzone i w ogóle, że nie bedzie ich obchodzić kto je maca, czy je w ogóle maca, czy siedzą w transporterze czy na ramieniu.

Oli - Czw Lip 03, 2008 16:53

L. napisał/a:
czy siedzą w transporterze czy na ramieniu.
Z tym się nie zgodzę - przykładem jest mój Narsil (woli być w fauna) :P Z resztą jak najbardziej się zgadzam. :mrgreen:
L. - Czw Lip 03, 2008 16:54

Olimpia, chciałam to po prostu dosadnie zobrazować :DD
Oli - Czw Lip 03, 2008 16:56

Przeca wiem. :P To mam brać ten zielony transporter czy nie?
L. - Czw Lip 03, 2008 17:13

Olimpia, ja możesz to oczywiście, że tak :mrgreen:

Olimpia - 2
sachma - 1 czy 2 ?
Nakasha - 3

Ktoś jeszcze ? :wink:

Oli - Czw Lip 03, 2008 17:20

Ja biorę dwa. :P
Azi - Czw Lip 03, 2008 17:48

ja pewnie jakiś kupię, żeby moje mogły być razem.
Nakasha - Czw Lip 03, 2008 19:02

Niezależnie od ilości ogonków biorę 3 "duże" faunaboxy.
Anonymous - Pią Lip 04, 2008 09:12

Jeśli nadal będzie brakowało, to ja jeden moge dokupić, taki duży. Mam też 3 paczki trocin.
sachma - Pią Lip 04, 2008 09:51

L., dwa, ale moje sie male, samiec nie wejdzie we samiczka ;)
L. - Pią Lip 04, 2008 11:15

Ja się zastanawiam czy moim nie kupić własnego dużego ;]
Anonymous - Pią Lip 04, 2008 16:10

Czy moje zgłoszenie doszło i wszystko z nim ok, bo nie dostałam odpowiedzi? :oops:
L. - Pią Lip 04, 2008 17:40

Ren, mamy problem z pocztą :oops: niestety możliwość jego rozwiązania będzie dopiero w poniedziałek.
Jesli wysłałaś to na pewno doszło. Jeśli nie doszło, to bede o Tobie pamiętać i wyślesz jeszcze raz w poniedziałek.

Semena - Pią Lip 04, 2008 18:26

Acha, przepraszam wszystkich, którzy nastawiali się na pobyt Mefista i Marsa na wystawie (to zwłaszcza do sachmy), w październiku mam ślub (
Off-Topic:
swój, wersja II z tym samym mężczyzną, co wersja I, na privie chętnym wyjaśnię, o co chodzi
) i w związku z tym duże wydatki. Jeśli wystawa byłaby w Warszawie, nie byłoby problemu, ale zalatwienie noclegu, przejazd itd to niestety już zbyt duży koszt. Obiecuję, gdy tylko będzie taka możliwość lub będzie wystawa w Warszawie, wystawię obu chłopców
L. - Pią Lip 04, 2008 18:35

Pragnę powiadomić, że na wystawie będzie do kupienia katalog wystawowy :mrgreen:
Wystawcy dostaną go za darmo (chyba, że ktoś chce wrzucić kilka gorszy do skarbonki :wink: ) dla reszty będzie on dostępny za drobną opłatą. Cena wyniesie coś ok. 5 zł.

Proszę więc wszystkich, którzy nas odwiedzą o zabranie kilku gorszy ;d