To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Szczury w mediach

L. - Śro Lut 13, 2008 22:09

Oli, byłyście fantastyczne..

i juz wiem ocb z basenem... załamka.. to była wielka przesada.. jeszcze do dentysty - rozumiem, ale na basen... :|

Anonymous - Śro Lut 13, 2008 22:35

A ja byłam pierwsza pewnie w ściąganiu, tylko nie pisałam, nie miałam jak... ;) Zasysnęłam bardzo szybko, widziałam w TV, ale będę miała już swoja wersję :serducho:
Oli - Śro Lut 13, 2008 22:47

Z tym basenem to faktycznie nie było dobre. Potem z Cola zapomniałyśmy lijanie (liljanie?) powiedzieć że nie powinna tak mówić. Chociaż ona Ultimo rzeczywiście nosi ze sobą w torebce... :|

Dziękują za miłe słowa, ale i tak się sobie nei podobam - ten typ tak ma. :wink:

Anonymous - Śro Lut 13, 2008 23:06

Olimpia napisał/a:
Chociaż ona Ultimo rzeczywiście nosi ze sobą w torebce...

To ona ma rasowego szczurka, ktory robi za zabawke i mieszka sam? Kto jej go dal? :shock:

Olimpia napisał/a:
ale i tak się sobie nei podobam

moja mama mowi, ze wyszlyscie cudownie :mrgreen:

polna - Śro Lut 13, 2008 23:16

katasza napisał/a:

To ona ma rasowego szczurka, ktory robi za zabawke i mieszka sam? Kto jej go dal? :shock:

Może nie przesadzajcie z ocenami co? :roll:

Oli - Śro Lut 13, 2008 23:23

polna napisał/a:
Może nie przesadzajcie z ocenami co? :roll:
Mam tę samą propozycję. :wink: Poza tym nie każdego stać na jednorazowy zakup dwóch szczurów. :roll: Poczekać czasem warto.
Andzia - Śro Lut 13, 2008 23:48

łooooooo :mrgreen: byłyście boskie :mrgreen: szok!!!!
I mój Heliosik ma sławnego brata :DD Szkoda że nie poświęcili więcej czasu na szczurki :D

Nisia - Czw Lut 14, 2008 10:37

A ja jeszcze nie oglądałam. :roll:
Wczoraj siostra przyszła po 22 i mi ściągnęła, ale... po tych 2 godzinach i ona padła i ja. Ale dziś obejrzę :D

L. - Czw Lut 14, 2008 15:17

katasza, Ultima jest od Zir.

Fakt, ze Liliana palnęła nie fajną rzecz, ale ogólnie bardzo sympatyczna z niej dziewczyna :) i ma fajny styl ubierania się, który zresztą bardzo do niej pasuje :wink:

kasia - Czw Lut 14, 2008 18:29

super!!! dziewczyny, wypadłyscie naprawde dobrze, a ogony rewelacja, zero stresu!!! :)
Oli - Czw Lut 14, 2008 18:41

Jestem w szoku, bo właśnie się dowiedziałam, że ta prezenterka z programu (Anna Popek) ma 40 lat... :shock: Ona mi na jakieś 32-34 max wyglądała... :roll:
devilline - Czw Lut 14, 2008 19:21

Olimpia, żartujesz O_O
Jestem w szoku.

zasadzkas - Czw Lut 14, 2008 20:10

To ten styl gimnazjalistki :wink: Wiedziałam.
devilline - Czw Lut 14, 2008 20:28

zasadzkas napisał/a:
To ten styl gimnazjalistki Wiedziałam.

zasadzkas, wypraszam sobie ;p

Oli - Czw Lut 14, 2008 21:07

Raczej styl botoksu. :wink: http://pomponik.pl/news/a...dy,1058857,4234 Kocham tego typu serwisy internetowe. :lol1: