To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Grupowe zamówienia z e-sklepów - E-sklepy dla zwierząt - co i jak?

polna - Śro Lis 28, 2007 20:51

Off-Topic:
Ja mam takie pytanie, w sumie związane z tematem. Czy nie denerwuje was nazwa dzialu "gryzonie" w niektórych sklepach ? Dla mnie to wygląda mało profesjonalnie, gdy sa tam wrzucone rzeczy dla gryzoni, królików i fretek. :roll:
Wiem, że mam dziwne problemy... :lol1:

helen.ch - Czw Lis 29, 2007 12:14

Off-Topic:
polna napisał/a:
Wiem, że mam dziwne problemy...
nie masz :D , ja mam takie same

Anonymous - Czw Lis 29, 2007 15:04

Witam,
zapraszam na zakupy do www.maksik.istore.pl

Jesli nie ma czegoś w ofercie to artykuły są sprowadzane specjalnie dla klienta

sachma - Czw Lis 29, 2007 20:28

paczka na poczcie z planety zaginela.. kiedy napisalam na gg ze minal tydzien a ja jej dalej nie mam, Pan z Planety Zoo przed 3 dni wydzwanial i wyklocal sie z poczta i co? i dzis mam juz paczke w domu :) strasznie mily czlowiek, wiele godzin juz przegadalismy na gg - sprowadzila dla mnie do oferty chipsi z kukurydzy i no-smell! :) zalatwil to w tydzien! jestem bardzo bardzo na tak :)
polna - Czw Lis 29, 2007 20:55

I dla mnie tarasy będą z ferplasta w planecie-zoo. :hyhy:
helen.ch - Czw Lis 29, 2007 21:17

polna napisał/a:
I dla mnie tarasy będą z ferplasta w planecie-zoo.
no koncert życzeń :D normalnie mamy
civette - Czw Lis 29, 2007 21:54

A ja dziś dostałam smsa od koleżanki z info, że w skrzynce w Elblągu (ja od tygodnia jestem w Bydgoszczy) jest awizo. Prawdopobonie przyszedł transporter. Ale wyobraźcie sobie, że w piątek gadałam z p. Kozłem i ustaliliśmy, że transportera nie odbieram a on zwraca mi kasę. Miałam wysłać mu maila z nr konta, tak zrobiłam jeszcze w piątek, a on mi odesłał maila z info, że paczka została wysłana, nr taki i taki (inny niż podał poprzednio co dowodzi, że po raz drugi mnie okłamał i poprzednio nie wysłał) i że mam pytać się na poczcie, co się dzieje... Po prostu ręce mi opadły jak to przeczytałam... Jutro jadę do Elbląga, bo musimy spakować resztę rzeczy i posprzątać, więc mogę iść na pocztę i odebrać transporter, ale słów mi brak.

NIE POLECAM ZOOKOZIOŁKA

sachma - Czw Lis 29, 2007 21:58

civette, na poczcie mozesz powiedziec ze go nie chcesz - a do goscia zadzwon i powiedz ze teraz ciebie nie ma juz w miescie i chcesz pieniadze - bo tak sie umawialiscie.
polna - Czw Lis 29, 2007 22:39

I jeszcze niedługo w ofercie p-z ma pojawić się sluis superior dla szczurków. 8)
helen.ch - Pią Lis 30, 2007 11:37

sachma napisał/a:
a do goscia zadzwon i powiedz ze teraz ciebie nie ma juz w miescie i chcesz pieniadze - bo tak sie umawialiscie.
ja bym juz dała spokoj, jeśli to faktycznie ten transporter, to lepiej juz go sprzedać tu na forum, jeśli nie potrzebny, niż płacić za wysyłkę i dalej kontaktować się z tym człowiekiem, co nie jest przyjemne, brrr... nie jest .
civette - Pią Lis 30, 2007 21:23

Odebrałam dziś transporter... Nie jestem pewna, czy jestem z niego zadowolona, może to kwestia tego, że nigdy nie miałam do czynienia z transporterem... Cały jest z plastiku, łącznie z kratką, jest bardzo lekki, kratka nie do końca zamyka się tak, jak powinna. Transporter nie został wysłany w kartonie, był owinięty czymś kartonopodobnym i folią (taką jak worki na śmieci). Za opakowanie zapłaciłam 5 zł. Nie wydaje mi się, żeby to tyle kosztowało... Nadal NIE POLECAM ZOOKOZIOŁKA.
polna - Pią Lis 30, 2007 21:27

polna napisał/a:
I dla mnie tarasy będą z ferplasta w planecie-zoo.

Niestety w najblizszym czasie nie bedzie ferplasta w p-z (w sumie to się nie dziwie, po takich warunkach jak zaproponowała firma).

Zamówię w zoobest. :)

L. - Pią Lis 30, 2007 21:34

polna, polecam fretka.pl :wink:
polna - Pią Lis 30, 2007 21:37

W zoobest wydaje mi się, że jest jeszcze taniej(nie ma akurat tarasów w ofercie, ale na zamówienie sprowadzają). ;)
LunacyFringe - Sob Gru 01, 2007 10:38

Wie ktoś , czy od jakiejś kwoty w planecie - zoo przesyłka jest za darmo ? :oops: