Mioty urodzone - rok 2012 - Poziom-E-czki Emerald Moon
L. - Nie Mar 25, 2012 11:15
MalaBoo, proszę ;D
Mao - Nie Mar 25, 2012 11:43
L., co u dzieciaków słychać? Grzeczne?
Neverestin - Pon Mar 26, 2012 07:53
L, powielam pytanie Mao
AngelsDream - Pon Mar 26, 2012 09:27
Ja nie chciałam być marudna, ale jakby była chwila, to bardzo proszę o chociaż małe wieści.
quagmire - Pon Mar 26, 2012 10:19
I zdjęcie łysola
Helcia - Pon Mar 26, 2012 10:48
quagmire napisał/a: | I zdjęcie łysola |
czemu tylko łysola? ja mojego Enrique też z chęcią bym zobaczyła
L. - Pon Mar 26, 2012 11:54
Wieści są następujące ;p
Na początku trochę się martwiłam, bo dzieciaki były bardzo spokojne. Jeszcze dwa dni po otwarciu oczu więcej spały niż szalały. Co było trochę dziwne bo większość moich miotów jeszcze dzień, dwa przed otwarciem oczu zaczynała intensywnie zwiedzać klatkę.
Ale jak widać to było tylko chwytanie ostatnich chwil niewinności pt. "bo my takie malusie, och, się pogubimy, mamusiu daj cycusia". Po prostu wał w cztery oczy
A teraz jest sajgon, dobrze, że nie przez 24h bo bym nie zniosła Jak zaczynają to tak jakby nagle przeniosła się do małpiego gaju. Odgłosy wszelkiego rodzaju - od przepychania się, poprzez zgniatanie się, wyścigi a może i ciuciu babkę, czyli "kto pierwszy dopadnie cyca jak mama i inni (teoretycznie ;p ) nie widzą" - do ciągnięcia się za nogi i uszy
Jak je wyciągam z klatki to wsadzam do małej wanienki z atrakcjami ;p a na kolana biorę na zmianę tylko po 3 - bo inaczej przykro mi, ale nie da się ich opanować
Zdjęcia mam nadzieję (chciałabym) wrzucić w środę - wtedy będę miała dzień wolny a Wy nacieszycie chociaż trochę oczy.
Po środzie będę też wysyłać umowy do podpisu (za wyjątkiem osób z którymi będę miała przyjemność spotkać się osobiście).
Bardzo tego nie lubię, ale wiem, że czasami człowiek może mieć sklerozę więc przypominam o płatności
AngelsDream - Pon Mar 26, 2012 12:00
Off-Topic: | L., my haracz opłacimy dziś. |
Mao - Pon Mar 26, 2012 15:51
Mało ich, ale przynajmniej dają czadu
Rany, jeśli Elena wciąż jest duża... ona stratuje moje mikrusy
L. - Pon Mar 26, 2012 21:52
Mao, przy okazji zdjęć postaram się je również zważyć
Neverestin - Pon Mar 26, 2012 21:59
Mam nadzieje, że te moje mikruskowe dogoni wielkie siostry w końcu imię do czegoś zobowiązuje
Helcia - Śro Mar 28, 2012 10:58
L. napisał/a: |
Zdjęcia mam nadzieję (chciałabym) wrzucić w środę - wtedy będę miała dzień wolny |
L. już jest środa
L. - Śro Mar 28, 2012 15:04
Próbowałam zrobić zdjęcia, ale są za szybkie Zobaczę, może uda się wyskrobać kilka.
Ale... będzie 10 minutowy filmik (myślałam, że nie nakręciłam pierwszych 3 minut i kręciłam dalej - wyszło 10)
Jest w minimalnie spowolnionym tempie. Jednak doszłam do wniosku,że dzięki temu fajnie i wyraźni widać wszystkie interakcje jakie zachodzą w grupie
Mao - Śro Mar 28, 2012 15:19
O, super w takim razie czekam
a co do zdjęć... Kropelka i będą stać spokojnie a tak na poważnie- jak nie da rady, to np. Azi kiedyś robiła krótkie filimki indywidualne
AngelsDream - Śro Mar 28, 2012 15:21
L., Escherowi daj kartkę i drewniany ołówek - powinny go zatrzymać na moment.
|
|
|