To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2012 - Miot B2 SunRat's - rezerwacje str 7

Asica21 - Wto Kwi 03, 2012 17:12

heniok napisał/a:
Dzisiaj został uśpiony Bida

Szkoda dzieciaka, aż łzy się cisną....ale daliście mu szansę być z wami i na pewno było mu dobrze.

[*]

Hanami - Wto Kwi 03, 2012 17:34

heniok napisał/a:
Dzisiaj został uśpiony Bida
A tak mi jakoś od dzisiejszego rana "chodził" po głowie, tylko jakoś tematu wcześniej nie potrafiłam odnaleźć.

Odszedł, ale zostawił swój ślad na ziemi i w pamięci.

radzioo81 - Wto Kwi 03, 2012 17:42

przykro mi Henioki z powodu Bidusia... :(
wuwuna - Wto Kwi 03, 2012 18:28

Dla małej Bidki (*)
emileczka - Śro Kwi 04, 2012 07:40

Kami, jaki słodki domek z koszyczków
aneczka1-13 - Śro Kwi 04, 2012 07:40

I ja postawię świeczkę [*] Szkoda malucha. :(
Zizollo - Śro Kwi 04, 2012 10:14

chłopaki uwielbiają moją duuużą bluzę na wybiegu wczorajszym musiałam ja zdjąć bo tylko w niej by buszowały i po mnie a po łóżku wcale ;P

Bonzo się zmęczył wybiegiem i przyciął komara pośrodku moich nóg(siedziałam po turecku) :)

ogólnie są kochaniutcy :serducho: i całuśni że ho ho :mrgreen:

emileczka - Śro Kwi 04, 2012 20:43

Zizollo, to nieźle ich wymęczyłaś skoro Bonzo zasnął. Szczury z miotu B2 dają chetnie i buziaki i gryzaki :)
Melman - Czw Kwi 05, 2012 01:37

Samiczka Be Ready, plus miotowa towarzyszka podróży, która jutro jedzie do nowego domku.
Wszystko ok, zapoznają się z nowym małpim gajem, przytulać się będziemy dopiero jutro, dziś nie chcemy już dodatkowo stresować.

Pozdrawiam
Magdalena

emileczka - Czw Kwi 05, 2012 05:36

Melman, cieszę się, że dojechałyście. Chyba macie większą klatkę :wink: ledwo widać w niej szczury :mrgreen:
cheldorado - Czw Kwi 05, 2012 09:37

Jakie malutkie są w tej klatce :D A dzisiaj porywam tę miotową towarzyszkę podróży do siebie, już nie mogę się doczekać! :D
Zizollo - Czw Kwi 05, 2012 09:49

emileczka a wczoraj była zmiana Bolo się ululał w rękawie od bluzy :]
Melman - Czw Kwi 05, 2012 13:03

Większą od tej Waszej mniejszej. Myślę że będzie im w takiej lepiej jak czasem będą zostawać na weekend same. No i jakieś zabaweczki musimy powykminiać. Twoja samiczka cheldorado jest bardzo odważna ciekawska i szybka. Nasza bardziej pasuje do mojego charakteru, sprawdza, wyczaja gdzie jest bezpiecznie, a jak jej sie tam znudzi to szuka kolejnego miejsca... bezpiecznego :)
cheldorado - Pią Kwi 06, 2012 11:12

I Blair już w domu, a dziś rano zaczęłyśmy poznawać się z resztą stada :) Troszę niewielkich pisków, ale ogólnie jest grzeczna i pozwala się ustawić starszym pannom (na razie ;p). Dziewuszka jest cudowna i podbiła serca wszystkich domowników, mój TŻ ją ubóstwia, wczoraj wieczorem zasnęła najpierw mi pod koszulką, a potem u niego w rękawie. 100% brak stresu przy kontaktach z ludźmi ;) Bardzo dziękuję za cudeńko oraz Melmanowi za transport do Wrocławia ;) No i niech wszystkie B2 dzieciaki rosną duże w nowych domkach ;P Bo Blair to jak na razie ćwierć-szczura, ale ma jeszcze duuużo czasu na rośnięcie
Kami - Pią Kwi 06, 2012 13:42

My też dziś po pierwszym spotkaniu z Potterkami. Małe bardzo odważne, szczególnie Batalia była dość natarczywa i skakała im po głowach i plecach. Duże dość długo nie reagowały, ale w końcu małej się oberwało, Bitwie przy okazji też. Od razu się uspokoiły i po jakiś 30 minutach w brodziku wyglądało to tak :mrgreen: :