Mioty urodzone - rok 2011 - Miot kontrolny R SunRat's - rezerwacje str 5
Majszczur - Pią Wrz 09, 2011 17:37
Jaki... duży
emileczka - Pią Wrz 09, 2011 18:04
Wczoraj chlopcy ważyli:
Rio 114g
Raum 106g
Rasputin 115g
Rock 110g
Remus 108g
Roll 112g
Remy 101g
A dzisiaj Rewelacja i Ropuszka 115g, a jeszcze w poniedziałek było 4g różnicy.
Re Re napewno nie jest mniejsza od siostrzyczek, myślę, że Raum dzięki puchatej sierści wygląda na większego
Ropuszka
Rewelacja
a tak naprawde to zdjęcia jednej dziewczynki
Arystydea - Pią Wrz 09, 2011 18:36
Pyl napisał/a: | Arystydea, wyobraź sobie młodą szczurę
A kiedy odbierasz? |
Musimy poczekać na panienkę z miotu S - Smerfetkę. Będziemy je obie odbierać - i Rewelkę i Smerfa - będzie to około 18 jak sądzimy.
Będęęęęęę ryyyyyycaaaaałaaaaa.....
Bu! No mówię Wam!
Majszczur - Pią Wrz 09, 2011 19:13
Moja cudna rokokobaroko Ropuszka cmok ale ona... grubaśna jest
nie może być, że jednej... moja miała i ma ciemniejsze wibryski
quagmire - Sob Wrz 10, 2011 09:17
eRki to najcudniejsze maluchy kiedykolwiek
Nie wiem, czy to magia literki, czy to, że jest ich dwóch, ale wczoraj w ciągu godziny zdążyli mnie absolutnie zauroczyć
emileczka - Sob Wrz 10, 2011 09:51
quagmire, to napewno przez Bobasa, ale strasznie sie cieszę i pękam z dumy
AngelsDream - Sob Wrz 10, 2011 10:11
emileczka, pełne prawo. Michał nauczył Rauma biegać przez rolkę - przygotowanie do tunelu. Raum to taka myszeczka jeszcze przy Magikach, jeszcze psy go onieśmielają, ale po Baaju już latał.
emileczka - Sob Wrz 10, 2011 10:33
AngelsDream napisał/a: | ale po Baaju już latał | moje malutkie, jak trochę wyjasnieje to nie będziecie nawet wiedzieli, że Raum na Baju siedzi (wtopi sie w Baja kolor)
AngelsDream - Sob Wrz 10, 2011 10:35
emileczka, jest taka możliwość.
Chociaż raczej w zimowym futrze Baaja, bo wtedy jest bardziej brązowo-rudy.
quagmire - Sob Wrz 10, 2011 11:11
A ja chciałam tylko powiedzieć, że widać, że na zdjęciach są różne szczury, bo Ropuszka jest bardziej puchata Więc nie ściemniaj, że to zdjęcia jednego
Majszczur - Sob Wrz 10, 2011 19:29
quagmire napisał/a: | (...) bo Ropuszka jest bardziej puchata (...) | No no, musi być puchata, okrąglutka, rubensowska wręcz, wszak jest rococo-barocco
[ Dodano: Pon Wrz 12, 2011 22:30 ]
Niniejszym chciałam oświadczyć uroczyście, że właśnie weszłam w posiadanie bezdyskusyjnie najpiękniejszej i najwspanialszej agoutowej księżniczki zaklętej w Ropuszkę
emileczka, heniok... wielkie dzięki Foty jutro, bo... królewna zasnęła
[ Dodano: Wto Wrz 13, 2011 12:45 ]
Nastało jutro
Ta ciocia jest fajna - przyjemna i miła, jest alfą, troszkę mi matkuje - to Agent (Ba)Bunia.
Ta też jest fajna. Zabawna i lubi się turlać, mówią na nią jakoś tak śmisznie... Óciecha-Terecha,pewnie dlatego ze jest taka ócieszna. Zaprzyjaźniłyśmy się i od razu spałyśmu razem w hamaczko-norce w nowej wielkiej klatce.
Ale ta trzecia Dziwaczka. Mówią o niej Pirania Trochę się jej boję... jest nieobliczalna i zawsze musi być wszędzie pierwsza i najważniejsza. O nawet ma największe parcie na szkło, a kiedy indziej się alienuje Nie jestem pewna czy chcę się z nią polubić, bo ona warczy na mnie i strasznie fuka na szczęście jeszcze mnie nie zbiła tak jak podobno zbiła kiedyś Tereskę.
Ha! Dostałam swoją norkę, znaczy Terenia się ze mną podzieliła. Fajowo jest
babyduck - Wto Wrz 13, 2011 12:18
Majszczur napisał/a: | na szczęście jeszcze mnie nie zbiła tak jak podobno zbiła kiedyś Tereskę | Czyżby Myśka nauczyła się żyć w stadzie? Normalnie wzruszyłam się. Magda, raportuj na bieżąco!
Arystydea - Wto Wrz 13, 2011 12:39
Majszczur napisał/a: |
[ Dodano: Pon Wrz 12, 2011 22:30 ]
Niniejszym chciałam oświadczyć uroczyście, że właśnie weszłam w posiadanie bezdyskusyjnie najpiękniejszej i najwspanialszej agoutowej księżniczki zaklętej w Ropuszkę
|
Nie pomylona z Rewelką?
My jeszcze musimy poczekać na naszą kuleczkę, - a nawet dwie. Bu!
Nie mogę się już doczekać.
Mika29 - Wto Wrz 13, 2011 14:23
Arystydea, wszystkie te eRkowe dziewczynki są najpiękniejsze
emileczka - Wto Wrz 13, 2011 14:52
moja dzielna kruszynka
|
|
|