To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2010 - Miot X of Anahata - 26.10.2010

Anonymous - Śro Lis 24, 2010 10:53

handzia1, możesz przyjechać w weekend, renowy jest w domu i może Ci dać małą. Po prostu mnie nie ma, ale nie jestem niezbędna ;)
handzia1 - Śro Lis 24, 2010 11:02

Nie chcę chłopu znowu głowy zawracać....ale zobaczę. Niezbyt dobrze znam Poznań (raczej jeżdżę po centrach handlowych) gdzie dokładnie mieszkasz?
Anonymous - Śro Lis 24, 2010 11:09

handzia1, koło Centrum Handlowego Pestka :P
handzia1 - Śro Lis 24, 2010 11:19

O.K. Przemyślę sprawę i dam Ci znać. Dziękuję i pozdrawiam :)
Anonymous - Śro Lis 24, 2010 11:37

Ren napisał/a:
Ej no, dajcie żyć :P
no weź, plisssss... bo nie wezmę urlopu :wink: :lol:
Możesz cyknąć jedno tylko X-wingowi i wysłać mi potajemnie na pw. lol

harpoonka - Śro Lis 24, 2010 12:16

handzia1, ewentualnie mogłabym zabrać Twoją małą po wystawie, a do Sulechowa masz już bliziutko z Wolsztyna ;) Będę jechała 6 lub 7 grudnia w zależności, jak lepiej będzie wszystkim pasowało.

EDIT/
Ren, nie słuchaj Viss! Jak zdjęcia to dla wszystkich, nie ma pw :mrgreen:

handzia1 - Śro Lis 24, 2010 12:19

O super! Do Sulechowa mam rzut beretem. Pokombinuję trochę a jak nic nie wymyślę to umówimy się w Sulechowie.....
harpoonka - Śro Lis 24, 2010 12:52

Nie ma sprawy :) Tylko byś musiała ode mnie odebrać szczura w ten sam dzień, co ja go wezmę od Ren, bo nie mam teraz osobnej klatki dla maluszka. A ja mam samych chłopów ;P
Pyl - Śro Lis 24, 2010 13:50

Ren napisał/a:
Ja mam pytanie do Warszawiaków - czy ktoś mógłby się mną zaopiekować od piątku rano (ok. 11.00) do jakieś 16 (aż Viss nie wróci z pracy :P )? Muszę jechać z Cyrankiem do Marcińskiego na USG i do Kacprzak, a zupełnie nie znam Warszawy. Do tego będę miała chyba ze 4 transportery, skoro mam brać maluchy >.< . Jeśli nikt nie może, to niech ktoś chociaż po maluchy przyjedzie, żebym nie musiała się ich ciągać ze sobą po całej Warszawie.

Całkiem to się Tobą nie dam rady zaopiekować, bo pracuję, jeśli nie będziesz mieć lepszej oferty to:
- pracuję tuż koło dr Kacprzak, więc mogę Cię zgarnąć z Zachodniego i podrzucić do dr Kacprzak,
- mogę zgarnąć maluchy i przetrzymać w robocie, coby nie biegać z nimi po całym mieście, ew. potem dystrybuować je po Warszawie.

Ren napisał/a:
Rozumiem, że mam zabrać ze sobą maluchy dla : Badohy, Viss, Pyl oraz Huberta Sz. i Laeti.

Tak, mojego proszę zabrać :)

handzia1 - Śro Lis 24, 2010 14:00

harpoonka napisał/a:
Nie ma sprawy :) Tylko byś musiała ode mnie odebrać szczura w ten sam dzień, co ja go wezmę od Ren, bo nie mam teraz osobnej klatki dla maluszka. A ja mam samych chłopów ;P

Jasność ! Do Sulechowa to ja mogę wyskoczyć w każdej chwili...

Badoha - Czw Lis 25, 2010 18:18

Ren, poproszę o jakąś foteczkę mojej Xoli :P
harpoonka - Pią Lis 26, 2010 15:03

Ren, umil nam trochę oczekiwanie ;) Jakieś foteczki, plisss! :mrgreen:
Anonymous - Pią Lis 26, 2010 15:22

Najwcześniej w niedzielę ;)
harpoonka - Pią Lis 26, 2010 15:50

Poczekamy :P Dobrze wiedzieć, że jest szansa w ogóle na foteczki :mrgreen:
A jak się mają maluchy? Może chociaż kilka słów o charakterkach? ;)

Pyl - Pią Lis 26, 2010 15:53

No właśnie, nie atakujmy biednej Ren o fotki tylko o dobrą socjalizację maluchów z człowiekiem i opisy charakterków :wink: To popieram! Ło! :P