To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - XIII Wystawa Szczurów Rasowych w Warszawie 04-05.12.2010

quagmire - Wto Lis 23, 2010 09:46

Więc tak:
42 M M JAZZ JAMBOREE SunEat’s - oczywiście SunRat's.

Do tego tuż przed końcem wysyłania zgłoszeń poszedł mail, w którym wycofałam 3 szczury (Hiroaki, Dedo i Indiana Jones) - wydaje mi się, że nie było jeszcze za późno.

Kardamon ma napisane przy imieniu (k), ale rozumiem, że jest to tożsame z kastrat.

A tak poza tym, to na pierwszy rzut oka wszystko się zgadza ;)

Zuu, Gohatto jest pale burmese, więc siłą rzeczy ma jaśniejszego pointa. Nikuś tak samo ;)

Bel - Wto Lis 23, 2010 10:00

nierasowym też trzeba zaznaczać jeśli są kastratami?
quagmire - Wto Lis 23, 2010 10:01

bel, wg mnie nierasowych tym bardziej. Bo kastrat nie może dostaś BISa, a u kundelków jest tylko "tak jakby" BIS.
Bel - Wto Lis 23, 2010 10:03

quagmire, w katowicach niczego takiego nie było... Golas jest kastratem i brał udział..poza tym u rasowych są kategorie : uszy znaczenie sierść itd.A kundelek albo dostaje za ogół albo nie :(
Anonymous - Wto Lis 23, 2010 10:06

quagmire napisał/a:
Kardamon ma napisane przy imieniu (k), ale rozumiem, że jest to tożsame z kastrat.
k to nierasowy. ;)
believe_86 napisał/a:
nierasowym też trzeba zaznaczać jeśli są kastratami?
wszystkim trzeba, bo sierść się zmienia, kastrat w kategorii sierstnej nie może wygrać. :)
Bel - Wto Lis 23, 2010 10:10

To po co mam brać Golasa... na dodatek jest double.... ;(
quagmire - Wto Lis 23, 2010 10:11

Viss
35 K M GARGAMEL (kastrat)
46 K M KARDAMON (k)

Chodzi mi o to "k" po imieniu. Tzn on jest kastratem i to się zgadza, ale inni mają pełne słowo, więc wolę się upewnić ;)

Dimishka - Wto Lis 23, 2010 10:19

quagmire, k przy imieniu to kastrat. Kategoria jest w drugiej kolumnie, a przy imieniu masz tylko czy kastrat/senior.
quagmire - Wto Lis 23, 2010 10:21

Dimishka, czy 115 D F VILYA SELL EN GLLIATH SILLVREN OR VALINOR of Anahata nie powinna być Valhalla?
Dimishka - Wto Lis 23, 2010 10:23

Powinna ;) Dzieki
I widze też błędy w imieniu, no nic, trzebaby sprostowanie napisać ;)

quagmire - Wto Lis 23, 2010 10:29

Sorry, w imieniu nie jestem w stanie się zorientować :P

I jeszcze chciałam dodać, że aż śmiesznie jest patrzeć na Bebopa w kategorii NAJLEPSZY SAMIEC SIERŚĆ REX :lol:

wuwuna - Wto Lis 23, 2010 12:30

Wpisywałam (k) jak nie było miejsca na cały tekst, ale chyba wszędzie zmniejszę.
quagmire, twój e-mail ponowny niedoszedł. Sprawdziłam teraz jeszcze raz, ale go nie ma. :wink: Rozumiem, że mam je skreślić?

quagmire - Wto Lis 23, 2010 12:44

Tia, bo wysłałam inteligentnie na ogólny adres SHSRP.
Tzn. ja i tak za nich zapłacę, bo to byłoby nie fair (za głupotę się płaci), ale możesz ich skreślić, bo na 100% ich nie zabiorę. Nie będzie też Ryjka na 100%, więc możesz ich wszystkich nie wpisywać na naklejki.

wuwuna - Wto Lis 23, 2010 13:00

believe_86 napisał/a:
quagmire, w katowicach niczego takiego nie było...
było od b. dawna. Ale nie prosiliśmy o wpisywanie tego w zgłoszeniach.
I takie szczury nie były brane pod uwagę w wielu kwestiach.

W końcu to, że szczur nie ma jajek od razu widać.

Oli - Wto Lis 23, 2010 13:04

chciałam jeszcze dodać, bo widzę, że i tego nie wpisałam, że Borys jest selfem, tzn BES seal point self; a Lizak jest też kastrowany