To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot kontr. I of Anahata - rezerwacje s. 5

Zgredzia - Śro Lis 04, 2009 10:38

Nie mogłam się doczekać zdjęć :) Śliczne kluseczki, Imhotep trafił na tapetę:

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_3971.jpg --- rozkoszny karakan :D

Nakasha - Nie Lis 08, 2009 17:06

Tylko grupowe.... za kilka dni gdy lepiej się poczuję obiecuję indywidualne ;)

Bejbusie mają 29 dni :) biegają, szaleją, tłuką się i męczą Felisię.

Imbir i Indiana mają urwane końcówki ogonków - nie mam pojęcia jak to się mogło stać, czy gdzieś te ogonki wsadziły/wkręciły.... Wetki powiedziały, że powinno się zagoić za kilka dni... nie powinno to im mocno przeszkadzać w przyszłości... wspominałam o tym w moim temacie, ale muszę i tutaj... biedactwa :(

Bulletproof - Nie Lis 08, 2009 17:58

Ooo są foty :) :)

Super wygląda taka zgraja :lol: Jak kolorowo :) I nawet widzę moją pchełkę :serducho: :)

Nakota - Nie Lis 08, 2009 20:20

Bulletproof napisał/a:
Super wygląda taka zgraja :lol:

W pełni się zgadzam :)
Cudne, tłuste potworki :serducho:

Anonymous - Nie Lis 08, 2009 20:32

http://s791.photobucket.c...nt=DSC_4142.jpg - śliczne uszatki :serducho:
Bema - Pon Lis 09, 2009 00:13

są cudne, ich widok cieszy oko :serducho: zazdroszczę widoku tak cudnej gromadki na żywo...
Zgredzia - Wto Lis 10, 2009 08:37

Nakasha napisał/a:

Imbir i Indiana mają urwane końcówki ogonków - nie mam pojęcia jak to się mogło stać, czy gdzieś te ogonki wsadziły/wkręciły.... Wetki powiedziały, że powinno się zagoić za kilka dni... nie powinno to im mocno przeszkadzać w przyszłości... wspominałam o tym w moim temacie, ale muszę i tutaj... biedactwa :(

Na zdjęciach dopatrzyłam się jakiegoś skaleczonego ogonka, nie wygląda za ładnie. Mam nadzieję, że maluszkom nie przeszkadza i dalej żwawo biegają :)

Czekam na więcej zdjęć i już nie mogę doczekać się jak będą u mnie :)

helen.ch - Wto Lis 10, 2009 08:40

O jezzzzzu jaka cudna zgraja.... :serducho: :serducho: :serducho:
wuwuna - Wto Lis 10, 2009 10:57

Biedna Nakasha, tyle przechodzisz.

A ogonki się zagoją szybciorem nie martw się proszę. :uscisk:

Anonymous - Śro Lis 11, 2009 12:32

Nak, jak tam maluszki? :) co z tymi ogonkami, duży kawałek ma Imbirek uszkodzony? kiedy maluchy zaczną się rozjeżdżać? mam nadzieję, że dotarł już do ciebie przelew :)
Nakasha - Śro Lis 11, 2009 18:57

Nie są to duże kawałki, maluchy biegają i psocą jak zawsze, już się zaczyna ładnie goić... Ale i tak smutno mi i przykro :(

Fotki... maluszki mają 32 dni.

Infinity

Ciekawska, w miarę ruchliwa i w miarę odważna, lubi zwiedzać, ale lubi też spać przy Felisi i u mnie na ramieniu :) wyróżnia się tłuszczykiem ;)

Ian

Ciapa i sierotka, zamiast zwiedzać woli siedzieć w rękawie lub u mamusi pod brzuchem. ;) Chociaż w porównaniu do Idena jest bardziej ruchliwy :D

Iden

Też ciapa i sierotka, nie lubi łazikować, woli się chować w rękawie/u mamy/pod kocykiem/pod rodzeństwem. ;) po chwili się ośmiela i wysadza nosek z kryjówki :)

Isilya

Czarna strzała - biega, zwiedza, niucha, skacze, obsikuje :P jest niezwykle odważna i nie da sobie w kaszę dmuchać :) jest jedną z największych klusek - wygrywa bitwy o cyce ;)

Imala

Nieśmiała i spokojna, uległa, chociaż jak się rozkręci, potrafi pobrykać :)

Irulana

Ciekawska, rozbiegana i dominująca - jedna z największych samiczek, łakomczuch i być może materiał na alfę ;)

Imbir

Kolejny biegacz - niuchacz :D ciekawski rozrabiaka, który ciągle zaczepia do zabawy i morduje rodzeństwo :D ulubiony sposób poruszania się to skoki :)

Iva

Z charakteru podobna do Isilyi - odważna, zaczepna, eksploratorska i skoczna :) jej biała plamka na brzusiu jest najsłodsza na świecie :serducho:

Ice

Zrównoważona, nieśmiała, delikatna panna, która najbardziej lubi wciskać się pod spód kupki rodzeństwa :)

Indiana Jones

Totalne ADHD - biega, skacze, rozrabia, zaczepia, skacze, zwiedza, morduje rodzeństwo, skacze, robi stójki, skacze... :D :D

Ignite

W miarę spokojny i zrównoważony chłopczyk, lubi się miziać, ale również biegać okolice i zaczepiać rodzeństwo. :)

Isleen

Spokojna ciapa, która nie potrafi się przepychać łokciami - ale jest ciekawska i lubi eksplorować okolicę, o ile czuje się tam bezpiecznie :)

Imhotep

Nieśmiały i spokojny, jeden z mniejszych klusków. Lubi obgryzać paznokcie i rurę w klatce :]

Zgredzia - Śro Lis 11, 2009 19:17

Nakasha napisał/a:

Indiana Jones
Totalne ADHD - biega, skacze, rozrabia, zaczepia, skacze, zwiedza, morduje rodzeństwo, skacze, robi stójki, skacze... :D :D

Imhotep
Nieśmiały i spokojny, jeden z mniejszych klusków. Lubi obgryzać paznokcie i rurę w klatce ;]

Już się boję takiego połączenia, ADHD + mała ciapa .... :drap:

Nakota - Śro Lis 11, 2009 19:32

Inifnity :falover:
Cudna, tłuściutka kruszyna, idealnie wpasuje się w stado :mrgreen:

Bulletproof - Śro Lis 11, 2009 20:17

Isleen moja :) - śliczna :serducho:

Cytat:
Spokojna ciapa, która nie potrafi się przepychać łokciami

Hehe, coś mi się nie wydaje, żeby jej przy tych moich rozstrzepańcach tak zostało :lol1: No, ale może jednak :wink: . Choć jedna by była spokojniejsza :P

Anonymous - Śro Lis 11, 2009 20:42

Nakasha napisał/a:
Kolejny biegacz - niuchacz :D ciekawski rozrabiaka, który ciągle zaczepia do zabawy i morduje rodzeństwo :D ulubiony sposób poruszania się to skoki :)

boziu, że ja mam szczęście do takich piźniętych cudaków :P mam nadzieję, że chociaż Geralt będzie ciepłe kluchy, bo Reebok już całkiem na zawał ze strachu zejdzie ;) śliczny jest. ogonek się goi? bo nie za ładnie to na focie wygląda, mam nadzieję, że to nie idzie dalej? :) Ryu żyła z połową ogona, więc wiem, że w życiu to Imbirkowi przeszkadzać nie będzie :)