To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009

Anouk - Pią Sie 28, 2009 14:34

Devona napisał/a:
specjalnie ładuję akumulatorki :]
Zaraz z rana pognałam jak poparzona do baterii :D Ładuję dwa komplety, a co!
Devona - Pią Sie 28, 2009 14:39

Dynialu napisał/a:
Zaraz z rana pognałam jak poparzona do baterii :D Ładuję dwa komplety, a co!
Ja też od rana i też dwa komplety :DD .
Nakota - Pią Sie 28, 2009 16:08

Jaki ten świat mały...
A dokładniej - całkiem przypadkiem spotkałam jedną z pań wystawiających szczurki w autobusie linii 145. Blondynkę w biało-niebieskiej tunice w kwiatki, w skóropodobnych (a przynajmniej tak mi się wydaje) spodniach, z czerwonym kocim transporterem i czarnym szczurem, którego tyłek udało mi się zarejestrować ;P . Pytała moją mamę ile przystanków do Świeradowskiej. Pewnie mnie w ogóle nie pamięta :lol: .
I też wybieram się jutro na wystawę, aparat się już ładuje ;) .

Anonymous - Pią Sie 28, 2009 16:50

Ja tez sie wybieram ok 14 i tez aparat juz laduje. Kase przyszykowalam, aby grubasom pokupowac smakolyki prosto od producenta.
Smokopik - Pią Sie 28, 2009 21:04

No i dr.Piasecki będzie w niedziele na wystawie szczurów tak mi dzisiaj powiedział na badanku....... 8)
A gdzie Azi będzie dawała te identyfikatory ?

Anonymous - Pią Sie 28, 2009 21:44

Przejrzyj temat, Azi pisała gdzie.
Anonymous - Sob Sie 29, 2009 08:41

O fajnie :) A prywatnie bedzie, czy bedzie dawal jakies porady w kaciku weterynaryjnym?? :D
Bernadeta - Sob Sie 29, 2009 18:01

Jeśli komuś nie będzie odpowiadać,że zamieściłam na fotosiku jego fotkę,proszę zgłosić mi na pw,to usunę :)

Wystawa

Toaleta

To byłoby wszystko,to była miła sobota. :) Reszta fotek pojawi się pewnie w innych tematach. :)

Badoha - Sob Sie 29, 2009 18:26

http://www.fotosik.pl/sho...f7cd47881a0d11f Widzę Gratis, Madzie, Wunię, Olimpię :mrgreen: żałuję bardzo, że nie ma mnie na tej wystawie :(
Fotograf - Sob Sie 29, 2009 19:18

My też tam byliśmy :D

heniok - Sob Sie 29, 2009 19:27

Badoha napisał/a:
żałuję bardzo, że nie ma mnie na tej wystawie :(

Oj żałuj, żałuj jest super :P

nezu - Sob Sie 29, 2009 19:30

Heniooook, ale ty wiesz że mi tym nakręcaniem życie marnujesz, prawda?
Jeszcze się z żalu zapłaczę na śmierći co będzie?... :(

Strasznie bym was wszystkich chciała jeszcze raz spotkać.... :(

A w ogóle to dzię ku ję!! Ty już wiesz za co. :P

heniok - Sob Sie 29, 2009 19:48

nezu napisał/a:
Heniooook, ale ty wiesz że mi tym nakręcaniem życie marnujesz, prawda?
Jeszcze się z żalu zapłaczę na śmierći co będzie?... :(

Nie płacz :)
Już na przełomie lutego/marca spotkamy się w Olsztynie i wymiziasz te dziesiątki swoich wnuków :)

Anonymous - Sob Sie 29, 2009 19:53

Ja bylam ale tylko chwile w sumie i nawet nie mialam czasu sie przedstawic :(

Kupilam za to na stoisku fretkowym piekny i wielki hamak za jedyne 19 zl :D Niestety tak wali fretkami, ze ja nie moge wytrzymac, a szczury jak go zawiesilam to zwialy na sama gore woliery ze strachu przed tym zapachem.

Teraz sie przyzwyczaily juz, ale do niego nie wchodza i patrza na niego spod byka i podejrzliwie hehe

Ogolnie troche sie rozczarowalam, bo nie bylo np. herbal pets w tym roku, a nastawilam sie na zakupy, poza tym wystawa kotow polegala na wystawie main coon w sumie i bylo to cholernie nudne :] i malo bylo szczurkow.

Za to b podobala mi sie wystawa terrarystyczna. Postarali sie w tym roku :)

Fajne byly fretki tez :) I zastanawiam sie nad nabyciem w przyszlosci, bo o ile mi ten zapach srednio lezy to TŻ w ogole go nie czuje :)

Anouk - Sob Sie 29, 2009 19:54

Ech, wróciłam :P Głoopia D. jest na tyle nieśmiałym człekiem, że chyba nikt nie poznał, że ja, to ja :D

A moje rozmowy ze szczuromaniakami ograniczyły się do pytania do Oli, w sprawie tego, czy Imp to ten Szyszek, którego mam na myśli, bo na szczura publiczności głosowałam :P No i pytania do (chyba?) Kataszy, gdzie owe głosy wrzucać, bo przechodząc obok urny, nie zauważyłam jej :P

A foty będą jutro, jak zgram i obrobię...

Bernadeta, czy ja mam deja wu? :D