Wystawy szczurów rodowodowych - Wystawa Szczurów - Wrocław 2009
Anouk - Pią Sie 28, 2009 14:34
Devona napisał/a: | specjalnie ładuję akumulatorki | Zaraz z rana pognałam jak poparzona do baterii Ładuję dwa komplety, a co!
Devona - Pią Sie 28, 2009 14:39
Dynialu napisał/a: | Zaraz z rana pognałam jak poparzona do baterii Ładuję dwa komplety, a co! | Ja też od rana i też dwa komplety .
Nakota - Pią Sie 28, 2009 16:08
Jaki ten świat mały...
A dokładniej - całkiem przypadkiem spotkałam jedną z pań wystawiających szczurki w autobusie linii 145. Blondynkę w biało-niebieskiej tunice w kwiatki, w skóropodobnych (a przynajmniej tak mi się wydaje) spodniach, z czerwonym kocim transporterem i czarnym szczurem, którego tyłek udało mi się zarejestrować . Pytała moją mamę ile przystanków do Świeradowskiej. Pewnie mnie w ogóle nie pamięta .
I też wybieram się jutro na wystawę, aparat się już ładuje .
Anonymous - Pią Sie 28, 2009 16:50
Ja tez sie wybieram ok 14 i tez aparat juz laduje. Kase przyszykowalam, aby grubasom pokupowac smakolyki prosto od producenta.
Smokopik - Pią Sie 28, 2009 21:04
No i dr.Piasecki będzie w niedziele na wystawie szczurów tak mi dzisiaj powiedział na badanku.......
A gdzie Azi będzie dawała te identyfikatory ?
Anonymous - Pią Sie 28, 2009 21:44
Przejrzyj temat, Azi pisała gdzie.
Anonymous - Sob Sie 29, 2009 08:41
O fajnie A prywatnie bedzie, czy bedzie dawal jakies porady w kaciku weterynaryjnym??
Bernadeta - Sob Sie 29, 2009 18:01
Jeśli komuś nie będzie odpowiadać,że zamieściłam na fotosiku jego fotkę,proszę zgłosić mi na pw,to usunę
Wystawa
Toaleta
To byłoby wszystko,to była miła sobota. Reszta fotek pojawi się pewnie w innych tematach.
Badoha - Sob Sie 29, 2009 18:26
http://www.fotosik.pl/sho...f7cd47881a0d11f Widzę Gratis, Madzie, Wunię, Olimpię żałuję bardzo, że nie ma mnie na tej wystawie
Fotograf - Sob Sie 29, 2009 19:18
My też tam byliśmy
heniok - Sob Sie 29, 2009 19:27
Badoha napisał/a: | żałuję bardzo, że nie ma mnie na tej wystawie |
Oj żałuj, żałuj jest super
nezu - Sob Sie 29, 2009 19:30
Heniooook, ale ty wiesz że mi tym nakręcaniem życie marnujesz, prawda?
Jeszcze się z żalu zapłaczę na śmierći co będzie?...
Strasznie bym was wszystkich chciała jeszcze raz spotkać....
A w ogóle to dzię ku ję!! Ty już wiesz za co.
heniok - Sob Sie 29, 2009 19:48
nezu napisał/a: | Heniooook, ale ty wiesz że mi tym nakręcaniem życie marnujesz, prawda?
Jeszcze się z żalu zapłaczę na śmierći co będzie?... |
Nie płacz
Już na przełomie lutego/marca spotkamy się w Olsztynie i wymiziasz te dziesiątki swoich wnuków
Anonymous - Sob Sie 29, 2009 19:53
Ja bylam ale tylko chwile w sumie i nawet nie mialam czasu sie przedstawic
Kupilam za to na stoisku fretkowym piekny i wielki hamak za jedyne 19 zl Niestety tak wali fretkami, ze ja nie moge wytrzymac, a szczury jak go zawiesilam to zwialy na sama gore woliery ze strachu przed tym zapachem.
Teraz sie przyzwyczaily juz, ale do niego nie wchodza i patrza na niego spod byka i podejrzliwie hehe
Ogolnie troche sie rozczarowalam, bo nie bylo np. herbal pets w tym roku, a nastawilam sie na zakupy, poza tym wystawa kotow polegala na wystawie main coon w sumie i bylo to cholernie nudne i malo bylo szczurkow.
Za to b podobala mi sie wystawa terrarystyczna. Postarali sie w tym roku
Fajne byly fretki tez I zastanawiam sie nad nabyciem w przyszlosci, bo o ile mi ten zapach srednio lezy to TŻ w ogole go nie czuje
Anouk - Sob Sie 29, 2009 19:54
Ech, wróciłam Głoopia D. jest na tyle nieśmiałym człekiem, że chyba nikt nie poznał, że ja, to ja
A moje rozmowy ze szczuromaniakami ograniczyły się do pytania do Oli, w sprawie tego, czy Imp to ten Szyszek, którego mam na myśli, bo na szczura publiczności głosowałam No i pytania do (chyba?) Kataszy, gdzie owe głosy wrzucać, bo przechodząc obok urny, nie zauważyłam jej
A foty będą jutro, jak zgram i obrobię...
Bernadeta, czy ja mam deja wu?
|
|
|