Mioty urodzone - rok 2008 - Miot -C- Rattie's Love-skończone 2 lata
Justka1 - Czw Sie 21, 2008 17:22
Sluchajcie,od wczoraj aparat lepiej wspołpracuje .Oby tak dalej,co bym nie musiala go oddawac do naprawy,bo i tak planuje kupic lepszy,nowszy i wogole najlepiej jakas lustrzanke .
Pierwsze maluszki zarezerwowane i te co zostaja.
Clover -Ren
Corleone-babyduck
Casanova-persefona
Caramel-Limba
Contesse-zostaje u mnie
Chochlik-zostaje u mnie
A poniewaz jemu szukalam bardzo dobrego i odpowiedzialnego domku i jego brat jak widaomo sam byc nie moze,postanowilam,ze ten "szkielecik" jakim juz nie jest ,pozostanie z braciszkiem u mnie .
Cabou -zostaje u mnie
babyduck - Czw Sie 21, 2008 18:33
Aż słyszę, jak mówi do mnie: Już mnie kochasz, co?
Niech no ja dorwę ten brzuszek, to zacałuję!
http://www.fotosik.pl/sho...9c5608015add987 - Ale on ma wszystko długie...
persefona4 - Czw Sie 21, 2008 18:41
Jej, jakie one wszystkie piękne
A moje słoneczko http://www.fotosik.pl/sho...35e5fcd84fc1e7, http://www.fotosik.pl/sho...9d809ad4ad69cf8 uwielbiam te jego nieregularne łatki, wachlarzowate wibryski, sterczące uszka i zalotne spojrzenie
Cabou to przepiękny chłopiec, z takiej mizerotki jaką był robi sie z niego przystojny chłopak. Wspaniale ze zostaje u Ciebie Justka, chyba nie mógłby znależć lepszego domku jak dom rodzinny i jeszcze wraz z braciszkiem
Lavi - Czw Sie 21, 2008 20:02
Wspaniałe chłopaczki. I Clover śliczna. Łyse szczurki jak są malutkie wyglądają tak słodko
Anonymous - Czw Sie 21, 2008 20:17
Lavi napisał/a: | I Clover śliczna. |
Moja moja moja fuzzowa gwiazdka!
Justka1 - Czw Sie 21, 2008 20:54
persefona4- Casanova-ten twoj maluch to ma z kazdej strony wibryski ulozone w inna strone .Przekomicznie to wyglada.Chlopiec sie troche obawia jak wyjmuje sie go gdzies na nowe ale jak sie nim zajmuje czlowiek w tym momencie,to do niego lgnie.
Jest strasznie adhdowym maluchem,wszedzie go pełno i tryska od niego inteligencja .
Corleonek-jak go wyjelam do fot,od razu wiedzial gdzie reka,zaczal sie miziac ze mna,tzn ja go mizialam ,a on byl wniebowziety .
Clover-smieszna wiadomosc dla Ren .Bedziesz miala nastepna exploratorke .
Dzis kilka razy znalazlam ja na klatce,a na niej stoja moje dorosłe,wredne baby.Miala szczescie,ze Abbie dzis ma lepszy dzien i nie zjadła jej łapek .
Musialam zabawic sie w detektywa i wyczaic gdzie ta mała sie przeciska .Zakryłam dziure i czekam,az wymysli cos nowego,spryciula .
Ale jeszcze cos,dzis jak mialam prace manualne,wziełam ta małą na kolana.Zaczela mi gdzies złazic wiec wsadzilam pod bluzke.Oczywiscie zgadnij gdzie mi siedziala i co robila ,a przy okazji obsiusiala (nie,nie ze strachu,po prostu siusiu jej sie chcialo i to zrobila sprytnie bo nie tam gdzie siedziala lecz nieco dalej w bok ).
Masz tez szczura zacyckowego .Jednoczesnie kocha mizianie.Ja trzeba miziac .
Caramel-Hmmm,mod i orzeszki,wspanialy ,kontaktowy bardzo maluch.Lubi siedziec na dloni,zawsze sie interesuje czlowiekiem.
To samo mozna powiedziec o WOLNYM Champie.Nikt nie chce takiego miziaka? On jest wspanialy,lagodny,kocha byc w centrum zainteresowania.Jak sie nim czlowiek nie interesuje,smuta..
Chlopcy fuzzowi sa rownie kochani,lubia mizianie,lubia bardzo czlowieka.Najbardziej z nich lubie tego łysego Cujo.To imie normalnie do niego pasuje .Ciagle zaspany,zawsze ostatni zaspany dociera do jedzonka .Jest taki smieszny i taki.... łysy.Uszka ma jak moja Hannia,takie kangurowe,hipciowe,łosiołkowe .
Casstro,jest pieknie omszonym,odwaznym chlopcem,zaczal lubic mizianie,wtula sie w reke.
Bracia Cameo i Caribou przełysieli ale nie sa calkiem łysi,sa pośredni,wielkoscia praktycznie tacy sami,jak pozostale fuzzy.
CHlopcy fuzzy i jeden standard wciaz WOLNI.Czekaja na kochajace domki .
persefona-tak,mysle,ze to bedzie najlepsze wyjscie jak maluch Cabou zostanie u mnie.Nie wyobrazam sobie lepszego domku dla tego malucha,ktorego sama odkarmialam.
Dodatkowo wczoraj nezu mi powiedziala,ze on jest bardzo podobny do mojej 1 łysej samiczki... wiec sama wiesz jak to dziala .
A poza tym tez uwazam,ze zostanie z bratem,bo brat sam byc nie moze .
Anonymous - Pią Sie 22, 2008 07:17
Jestem skazana na explorerki
Justka1 napisał/a: | Jednoczesnie kocha mizianie.Ja trzeba miziac .
|
Już nie mogę się doczekać
Savash - Pią Sie 22, 2008 10:31
Caribou ... Justka !!! Ja się chyba zakochałam. Zakochałam się przez wielkie Z!
persefona4 - Pią Sie 22, 2008 13:56
Champ jest jednym ze szczurków który poza moim Casanowa urzekł mnie najbardziej, te jego boskie plamki na grzbiecie Gdyby nie to, ze mam juz liczne stadko mały na pewno znalazł by u mnie dom. To taki słodki dumbo kapturek (najpiekniejszy jakiego widziałam), a jak jeszcze jest taki kontaktowy i miziasty jak pisze Justka to tylko brać, nie rozumiem dlaczego Champ i inne maluszki wciaż czekaja na dom, nie rozumiem...
wuwuna - Pią Sie 22, 2008 22:57
Savash, brać jak się podoba.
Myśle,że Justka by się nie pogniewała jakby mały trafił do Ciebie
Justka1 - Sob Sie 23, 2008 15:49
Maluszki jutro koncza rowne 4 tygodnie.Obiecalam wrzucic zdjecia wolnych chlopcow.
Najpierw Champ-rezerwacja Persefona-63g
*slodki,kochany chlopiec,pchajacy sie do drzwiczek klatki,towarzyszacy czlowiekowi.Lubiacy mizianie,bardzo kontaktowy,ciekawski.
Cujo-wolny-44g
*bardziej niezalezny maluch,nie ucieka z rak czlowieka,lubi takze mizianie za uszkami,wesoly bardzo chlopiec lubiacy duzo spac .Najbardziej skrajny chlopiec .
Cameo-wolny-48g
*spokojny chlopiec,lubiacy siedziec takze w reku,nie wyrywa sie,siedzi grzecznie.Takze wesoly chlopiec.
Casstro-wolny-48g
*tego chlopca uwielbiam juz za sam wyglad.Jest najmocniej omszony,spokojny,nie wyrywa sie z rak,ma piekna szeroka i krotka glowke.
Caribou-wolny-46g
*ten chlopiec nie lubi zbytnio siedziec u czlowieka,chce wracac do klatki.Przetrzymany dluzej na reku,przyzwyczaja sie i siedzi spokojniej.Jest bardziej niezaleznym maluchem,choc lubi byc chwilke mizianym.
Waga reszty maluszkow:
Caramel-58g
Chochlik-65g
Casanova-57g
Corleone-55g
Cabou(łysol)-39g
Clover-46g
Contesse-65g(wielka baba )
pituophis - Sob Sie 23, 2008 15:59
Gdybym byl w Polsce, zdecydowalbym sie na Caribou. Bierzcie, poki mozecie!
Mrówa - Sob Sie 23, 2008 18:58
Co ma między paluszkami Caribou na ostatnim zdjęciu ,na prawej przedniej łapce ( na zdjęciu prawej! ) ??
wuwuna - Sob Sie 23, 2008 19:10
Mrówcia, to jest poduszeczka każdy szczurek takie ma
ntliee - Sob Sie 23, 2008 19:38
one są takie cudne i piękne
Off-Topic: | niestety odkąd mam wolierę, każdy dzień jest jak walka ze sobą chyba nie wolno mi tu wchodzić |
|
|
|